Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 4

• 132 160
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Поне в няколкото софийски мола и във варненския имаше, би трябвало във всички да има.

# 646
  • Sofia
Здравейте. Търся си дълго и топло зимно яке, но искам да е качествено. Да не е от тези дето за 2 месеца се късат по шевовете. Или пък кожух на по-прилична цена. Някакви идеи къде в Парадайз да търся (освен Уайкики)?  newsm78

# 647
Момичета, не мога да не се похваля колко съм доволна от покупките си от немския сайт kik.de.
В България е доста трудно да намериш спортни дрехи, които да ти стават и да са на приемливи цени 

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 15:13 от mama merita

# 648
  • при моите любими
Oт този сайт има ли директна доставка до БГ или само с превозвач?

# 649
С превозвач , но пак излиза приемливо.

# 650
  • Русе
Какъв номер си и горе -долу мерки, ако може (ако искаш и на лични) и кой си поръча съответно?
Харесаха ми някои неща, но толкова различни номера на различни фирми нося, че не смея да си поръчвам чак.

# 651
Има ли посочени размери в сайта, не мога да се ориентирам. Избрах нещо за подарък на майка ми, преди й бях поръчвала от другаде. Талия - 112см., ханш - 115 см.

# 652
Дрехите на Магазините КиК са с не особено добро качество.
Казвам го само като инфо, без да искам да обидя някой, но съм живяла в Германия и съм ги виждала на живо. Иначе на снимки изглеждат добре, цените са приемливи, но са нискокачествени китайски дрехи.

# 653
  • Берлин
Подкрепям последния пост. Живея в Берлин и имам наблюдения от 1ва ръка. Ако се поръчва от немски сайт, в момента C and A cunda.de имат 70 % намаление. Улла Попкен въртят януарски намаления. И за 2та сайта гарантирам качеството на стоките - категорично от личен опит

# 654
  • Русе/София
От кик имам грейка,  яке ,блузи и бельо- нямам никакви проблеми.Пера и на висока температура.Марката е на янина,не смятам,че са китайски,или поне тези,които имам аз.

# 655
Не знам как да ги сортирам само по големи размери, но си поръчах дънки от тук за 4 паунда. Останали са само 24 и 26 като размер. Има и други неща в размери от 16 до 26 от Final Clearance. Над големите пише .

# 656
  • Русе/София
Бижу,с посредник ли ги поръча?Не ми излиза доставка до Бг.

# 657
Да, с посредник.

# 658
  • Варна
Не знам как да ги сортирам само по големи размери, но си поръчах дънки от тук за 4 паунда. Останали са само 24 и 26 като размер. Има и други неща в размери от 16 до 26 от Final Clearance. Над големите пише .

Горе от менюто избираш категория напр.дънки и после в дясно имаш карета над което пише Refine BY: и можеш да избираш по size и т.н

http://www.tkmaxx.com/womens/womens-jeans/icat/0606#esp_cf=FSM_S … SM_Size_pdxtis=24

# 659
И къде на сайта може да се види какви са размерите на 2XL и 3XL, защото като знам нашите търговци как слагат етикетите, като вълшебница с пръчка   babydust7
Макар на мен лично да не ми допадат особено тези дрехи. Всичко е черно... Едри геометрични пропорции от парчета, които изглеждат като "зашили сме ги каквито имаше, за да сглобим за дреха". Но на някого може и да му харесат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт