Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 619
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • На високо
Този път не се сдържах и аз гледах епизода по Фокс.
Но се размислих  newsm78
Скрит текст:
По времето на Итън нали още нямаше абита? А шефът му Адам еди кой си, който е негов съвременник вече воюваше с тях на записите. Замразяван и размразяван ли е? Не ми се стори възрастен, докато описваше събитията  Thinking

# 541
Този път не се сдържах и аз гледах епизода по Фокс.
Но се размислих  newsm78
Скрит текст:
По времето на Итън нали още нямаше абита? А шефът му Адам еди кой си, който е негов съвременник вече воюваше с тях на записите. Замразяван и размразяван ли е? Не ми се стори възрастен, докато описваше събитията  Thinking
от книгите:
Скрит текст:
И по-напред вече споменах, че Адам е много важна фигура в края на втората и в третата книга. Влиза в експеримента на Пилчър основно заради това, че е влюбен до маниакалност в Тереза. В книгата всички тия неща са описани, а във филма явно предстои да бъдат показани впоследствие.
Пак ще кажа, че във филма го включват твърде късно в действието, но то във филма всичко е много различно.

# 542
  • София
ох, значи е някакъв любовен триъгълник. ей тази пусти любови, добре, че поне при Мартин ги няма, че е супер досадно вече. честно казано по-добре изобщо да не го включват в сериала ако ще му текат лигите по Тереза. аман вече. Но нищо чудно ако в последната серия идния четвъртък се появи.

Но нямам търпение какво ще стане ако
Скрит текст:
абитата навлязат в градчето и как биха се справили с тях, пфф.

# 543
А какво стана с Джулиет Луис, нали е обявена за 10 епизода, а я показаха само в 2 или 3.

# 544
  • На високо
Скрит текст:
Този Адам нещо като хроникьор на инвазията на абитата да не се явява, да е размразен нарочно доста по-рано за да описва събитията преди хората съвсем да изчезнат?
Не знам защо толкова ме заинтригува шефът им, странно, че не са му отделили повече екранно време в сериала, щом играе важна роля в книгите. Пък и заигравката му с Тереза... Wink
А нашите хора явно ще изтласкат абитата извън града, като междувременно ще успеят да пуснат тока. Пилчър ще бъде наказан по един или друг начин. Малко постен край на сериала, но ми изглежда най-вероятен. Книгите така ли свършват, hellymod? Но ако ни кажеш може би ще ни развалиш цялото удоволствие от последния епизод Wink. Все още не губя надежда, че може да се случи чудо и да има и втори сезон Rolling Eyes.
А за Джулиет странно, наистина Thinking. Всъщност в IMDb са написали, че играе в 5 епизода, може би си бяха толкова.

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 18:01 от Авлига

# 545

Но нямам търпение какво ще стане ако
Скрит текст:
абитата навлязат в градчето и как биха се справили с тях, пфф.

Аз това чакам  Twisted Evil  smile3540

# 546
  • МАРС
Ето субтитри за нетърпеливите, не съм ги правила аз, иначе стават.

http://dox.bg/files/dw?a=ce74713b4c

# 547
  • Belgium
Зверски як епизод, чак сега стигнах да го гледам  Crazy

Голяма мъка ми е, че остава само още един. Накрая ще взема да си купя тия книги. Те 3 ли са?

# 548
Да, но ако не държиш да ги купуваш, можеш да ги свалиш от kickass.to.

Blake Crouch - Wayward Pines trilogy

# 549
  • Belgium
Songes, благодаря много, сигурно така и ще направя  Laughing

# 550
Ето субтитри за нетърпеливите, не съм ги правила аз, иначе стават.

http://dox.bg/files/dw?a=ce74713b4c

Велика си   bouquet

Субтитрите си бяха много добри.

Скрит текст:
Брех, че епизод. Аз казах ли ви на вас, че Пилчър ще излезе мега психопат. Ох, дано Итън оправи нещата, че тия абита ще вечерят много обилно.
Тази Тереза голяма пъзла. Не знае ли как се удря шамар.  Shocked Толкова леко шамарче, но даже кръв имаше.
Убийствата в затвора бяха ужасяващи.
Ако градът продължи да съществува в лъжа и убийства, то тогава не се заслужават да продължават човешкия род.
Това келешче, което беше жадно за кръв и уби мъжете ви гарантирам, че носи ген на бъдещо аби.  Grinning

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 01:21 от Elora Danan

# 551
Не го издържам вече този Пилчър с глупавата му мания. Направо да се ненадяваш, че такъв психопат ще е спасителя на човечеството и толкова хора ще му се вържат и ще го следват. Но какво се учудвам след като сме се сблъскали с Хитлер. ooooh!

Прогнозирам, че точно сестра му ще го убие и в УП всички ще заживеят мирно и щастливо. Съответно няма да има нужда и от втори сезон. Wink

# 552

Прогнозирам, че точно сестра му ще го убие и в УП всички ще заживеят мирно и щастливо. Съответно няма да има нужда и от втори сезон. Wink

Възможно е. Но нейния образ ми е малко странно изграден. В началото я представиха като голямо зло, а Пилчър много кротък. Изведнъж след като Итън откри истината, нейното поведение се смени рязко newsm78
Но може би както се казва тихите води са най-дълбоки и така е Пилчър. А на сестра му може би ще и писне от глупостите, колкото и да го боготвори.

# 553
  • Вестерос
Трейлърът за последния епизод е супер як  Crazy Crazy

За сега намирам информация само, че е финал на сериала, а не на сезона  Crossing Arms

# 554
Видях го.
Скрит текст:
Абитата ще нахлуят  newsm36

Общи условия

Активация на акаунт