Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Belgium
А на мен ми е странно как все пак всички деца се сдържат да не споделят с родителите си това, което им беше разказано  Thinking

Иначе депресията, която обхваща хората при подобни разкрития, я разбирам. По-лабилната психика няма да издържи на факта, че светът, който са познавали вече не съществува, че близките им ги няма и най-вече на ширналата се до безкрая реалност, че ще бъдат завинаги затворени в това градче, движейки се все между едни и същи хора и следени нон стоп. Кошмар.

# 511
  • София
skybye - Да, и аз се замислих доколко е реално, инстинкта за самосъхранение да отстъпи на всевъзможните саморазрушителни реакции и не намерих ясен отговор. Предполагам е различно при различните типажи. Вероятно по-чувствителните, интелигентни, с богата душност хора, биха се поддали лесно на паника и отчаяние, докато по-обраните душевно биха реагирали първично и агресивно спрямо заплахата... Rolling Eyes

Остава интересен момента с възпроизвеждането на хората, ако приемем, че Пилчър им даде съвестно наведнъж цялата шокираща информация - дали хората ще са в състояние да правят секс? Как ще се отрази истината върху желанието на жените да създават поколение?

# 512
И това зависи от характера и темперамента на хората. Дори сега, когато Кейт и Харолд не знаят нищо, изпитват ужасна несигурност, поради което не искат да имат деца. Затова пък скоро бяха установени две нови бременности, значи местният терор не пречи на някои да градят живота си на това място.

Ако се запалят по идеята да продължат човечеството, по-първичните жители дори биха започнали да се надпреварват да раждат... Докато другите се самоубиват.

# 513
Докато другите се самоубиват.

Тия със самоубийствените наклоности ако ги подгонят няколко абита, знаеш ли как бързо ще им мине мерака за рязане на вени. Laughing
А в Одещите мъртви не се намираше често читаво убежище и там много няма време да имаш самоубийствени мисли. Със сигурност обаче има хора, които не биха издържали какъвто ще да е апокалипсис.
Аз примерно много обичам апокалиптични филми, но си нямам на идея реално в такава ситуация дали ще се боря или ще си резна вените. Честно казано не искам и да знам  Laughing

# 514
  • Berlin
Лу, плашат ги. Нали на Бен му казаха, че едно дете казало на родителите си и после всички се самоубили/били намерени мъртви.

# 515
Току що гледах новия епизод. Муден, но краят беше интересен.

# 516
инстинктът за самосъхранение би трябвало да е по-силен от депресията, че светът се е променил и близките са умрели. В това отношение сериали като Живите Мъртви ми се струват по-реалистични. Там се борят да оцелеят, а не да се самоунищожат.

Абсолютно съм на това мнение и аз. Дори и да има хора с по-лабилна психика, не вярвам това да са 80% от жителите, че да настъпи такъв хаос.

И друго, което не ми се връзва съвсем е това, че разкриват истината само на децата. Каква ти необремененост от стария свят, даже напротив - те са свикнали да живеят по съвсем различен начин - интернет, телевизия, нови технологии, излизания с приятели, забавления, било то и прост боулинг и т.н. А сега им се налага да правят нещо коренно различно. Аз, че не съм бунтуващ се тинейджър, щях  да откача без гореизброените. И накрая им разкриват истината, те я приемат с отворени умове и сърца и си живеят съвсем спокойно, чакащи да настъпи моментът да продължат човешкия род. Laughing Те това щяха да го правят и без да им разкриват истината. Mr. Green

Но възрастните хора, които са свикнали с някаква рутина и поемане на отговорности - работа, семейство, не могат да приемат истината, защото били твърде обременени от стария свят, а в новия ще вършат почти същото - работа и семейство. Пак ми липсва всякаква логика. Rolling Eyes

# 517
  • София
Уф, добра серия, макар и да очаквах повече действие, защото остават само две серии и край. Rolling Eyes

Скрит текст:
Пф, Пилчър излезна по-голям психар от сестра Пам, от която всички бяхме наплашени в началото.  Laughing
Е, добре все пак, че не уби горкия човечец, мисля, че го замрази отново, един вид като наказание вместо да го убие. Макар че то разлика няма, ако нещо се случи и няма кой да го размрази... Абе гадничко беше.
Показа ни се, че Итън обича жена си и това е радващо, а онова към Кейт е била временна забежка.
Краят обаче беше брутален, ами сега? Оградата е пробита и абитата могат да влязат, ще стане мазаляк в деветата серия.  #2gunfire

# 518
  • Вестерос
 Crazy Къде го гледате

# 519
По Фокс.

# 520
Скрит текст:
Изгледах го. Силно се надявам на втори сезон. Още две серии значиии  Cry
Пилчър наистина си е фанатик, но поне не уби човека.
Надявам се майката на Бен да хвърли един тупаник на това русо нагло същество.  Twisted Evil
Камиона заседна, но мисля, че нашите сладурковци ще могат да се покатерят и да влязат. Ама как го накачулиха като коледна вечеря  hahaha Хвана ме малко страх и мен де.
Ох, какво ли ни чака другата седмица  Praynig
А в трейлъра за девети епизод има неща които ги имаше в този.
Уф много ме яд че го почнах от началото сериала. Трябваше да изчакам всички серии да излязат и да си направя маратон, а не да се пека на бавен огън
И дано да има втори сезон. Ако чуете нещо за 2-ри сезон казвайте.
Tiffany Aching, в http://zelka.org го качиха с бг аудио.

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 01:27 от Elora Danan

# 521
  • Стара Загора
Зловещо свърши серията, побиха ме тръпки, бррр...

Скрит текст:
А едното аби как погледна към града, сякаш си помисли ”паднахте ни” Crazy А те иначе с какво се хранят? Има ли други оцелели/еволюирали видове? Защото определено не са растителноядни Joy

# 522
Зловещо свърши серията, побиха ме тръпки, бррр...

Скрит текст:
А едното аби как погледна към града, сякаш си помисли ”паднахте ни” Crazy А те иначе с какво се хранят? Има ли други оцелели/еволюирали видове? Защото определено не са растителноядни Joy

Скрит текст:
Е, то само финалът беше зловещ  Laughing
Мисля, че само с животни се хранят. В епизода където Итън беше навън, изпапаха един елен, а нашето момче се беше скрило зад елена и ужасено зяпаше пикника  hahaha

# 523
Много силен епизод. От вътрешното разцепление към буквалното такова към външния свят.
От края ме побиха тръпки, изобщо не мога да гледам такива неща вече.  Confused
В следващия епизод очаквам яко екшън.

# 524
  • София
На мен ми дойде много мудна серията, очаквах повече екшън да има. То не остана вече за кога - в тия две серии, дето остават, кога ще се сблъскват с абитата, кога ще се разбира какво ще стане занапред. Без втори сезон ми се струва, че ще остане незавършен, освен ако не е някакво свръх бурно развитието до края.

От Пилчър тръпки ме побиваха цяла серия, напълно откачен човек, ако и да си мисли, че мотивите му са благородни. Sick Трябвало е доста повече да се подготви относно човешката психология преди да реши да изгражда град, поддържан в страх и съмнения.

Общи условия

Активация на акаунт