Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 614
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Belgium
Видях го.
Скрит текст:
Абитата ще нахлуят  newsm36

То беше ясно  Mr. Green

И аз мисля, че втори сезон няма да има.

# 556
Видях го.
Скрит текст:
Абитата ще нахлуят  newsm36

То беше ясно  Mr. Green

Знае ли се. Ще си проличи. От финала и ако има ще разберем другата година.

# 557
# 558
Лу, това е краят и на трилогията и по нея вече няма какво да филмират.

# 559
  • Belgium
hellymod, точно  Peace

И аз знам, че е краят на трилогията и ако се напъват да разводняват по допълнителен сценарий според мен ще направят грешка. Но в телевизията човек никога не знае, особено щом сериалът е с висок рейтинг  Laughing

# 560
Принципно един сериал има ли висок рейтинг, трудно се спира.
Но ще видим.

# 561
  • София
Лу, това е краят и на трилогията и по нея вече няма какво да филмират.

Жалко.
пълно е с тъпи сериали с по 5/6+ сезона, а този дето е по цели 3 книги са го наблъскали в 10 епизода само.  Close Naughty

# 562
Така е Diavolo, но пък ако бяха направили този сериал в 5-6 сезона, щеше да бъде много разтеглен и в един момент на хората ще им писне да чакат отговори на въпросите си. А така в 10 епизода беше доста сбито и динамично, без излишни сапунисани моменти.
Иначе ако решат да го продължават вече няма да има нищо общо с книгата и може би ще бъде още по- интересно.

hellymod, извинявай за въпроса, но не знам дали си разказала финала от книгата. Не помня. Би ли го споделила в скрит текст  Praynig

# 563
И мен ме интересува финала на книгата в скрит текст. Надявам се да размислят и да направят 2 и 3 сезон даже. Животът след нападението на абитата. Има толкова различни сценария. Но засега изглежда, че това ще е последния епизод. Може пък авторът на книгите да се стегне да напише продължение и да видим нови сезони след години като остареем и побелеем.

# 564
В спойлер накратко финалът такъв, какъвто е в книгата:

Скрит текст:
След първия пробив на абитата, хората успяват да ги отблъснат от УП.
Много от тях загиват, една от жертвите е и Пам.
Оцелелите вземат решение вместо да убиват Пилчър, да го изпратят в "номадство" извън стените на града. Това е един вид смъртна присъда, която самият Пилчър е приложил на няколко души, но по различно време – изпратил ги е навън с провизии и вода за няколкодневно оцеляване. Никой не се е завърнал жив, единственият оцелял след няколкогодишно номадство е Адам Хъслър.
Зад стените на града Пилчър е нападнат от абита и загива.
След като става ясно, че провизиите им ще стигнат максимум за още 4 години и шансовете им за оцеляване са нищожни, малкото оцелели хора правят единственото логично нещо, което им е останало – влизат доброволно и в пълно съзнание в криогенните камери. Последните думи на Итън са, че за момента светът принадлежи на абитата, но бъдещето може да принадлежи отново на хората.
Епилогът се състои от едно единствено изречение:
"70 000 години по-късно Итън Бърк отвори очи."
Grinning
Краят, както се разбира, е отворен, но не знам авторът да има намерение да продължи трилогията.
От друга страна пък е доста продуктивен автор – за младата му възраст 26-те романа и 1 сборник с разкази и новели ми се виждат доста.
Освен тази трилогия е написал още две други. Пише основно в този жанр, ако правилно съм разбрала.
Иска ми се да прочета и нещо друго от него, за да добия по-добра представа за творчеството му.

# 565
В спойлер накратко финалът такъв, какъвто е в книгата:

Скрит текст:
След първия пробив на абитата, хората успяват да ги отблъснат от УП.
Много от тях загиват, една от жертвите е и Пам.
Оцелелите вземат решение вместо да убиват Пилчър, да го изпратят в "номадство" извън стените на града. Това е един вид смъртна присъда, която самият Пилчър е приложил на няколко души, но по различно време – изпратил ги е навън с провизии и вода за няколкодневно оцеляване. Никой не се е завърнал жив, единственият оцелял след няколкогодишно номадство е Адам Хъслър.
Зад стените на града Пилчър е нападнат от абита и загива.
След като става ясно, че провизиите им ще стигнат максимум за още 4 години и шансовете им за оцеляване са нищожни, малкото оцелели хора правят единственото логично нещо, което им е останало – влизат доброволно и в пълно съзнание в криогенните камери. Последните думи на Итън са, че за момента светът принадлежи на абитата, но бъдещето може да принадлежи отново на хората.
Епилогът се състои от едно единствено изречение:
"70 000 години по-късно Итън Бърк отвори очи."

Скрит текст:
Ако се случи това с Пилчър, ще бъда супер доволна.
И въобще не е такъв гений за какъвто се представя. Толкова ли не помисли, че ще свършат провизиите. Толкова ли не помисли, че трябва да подсигури така нещата, че да могат да си отглеждат сами храната. Ма то требе акъл.

# 566
Вярно е, че е пълно със сериали с 5+, 6+ и повече сезони, които са изчерпани отдавна.
И аз мисля, че ще е последният епизод. Пилчър ще умре и сигурно абитата ще го убият, а може и сестра му, отначало нея ни я показаха като страшна, психясала кучка, но в последните епизоди толкова омекна. Тя прави всичко за да може Пилчър да е доволен. Психопата е той. Интересно ми е, ако това ще е финала на сериала какъв ще го представят, какво ще се случи с хората? Досега всичко беше динамично без излишни мелодрами, успяха да наблъскат и трите книги в 10 епизода, нямам търпение за финала.  Laughing

# 567
  • Вестерос
Мен много ми харесва финалът на книгата  Party

# 568
И на мен, но дали ще е и финалът на сериала?
Не ми се иска да остане с отворен финал.  Rolling Eyes

# 569
Бих искала да помоля някого да изпрати линк към 3та книга, ако я има качена онлайн на английски. Предварително благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт