Wayward Pines - някой гледа ли?

• 34 611
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Четох интервю на Мат за сериала и от написаното излизаше, че 2014 е снимано , но не и преди 2 години Stop

"On May 12, 2014, Fox announced that Wayward Pines would premiere in 2015 as mid-season replacement.[12] The series was picked up for broadcast by Fox in the United Kingdom,[21] and by FX in Australia.[22]

The series was officially picked up on May 13, 2013 with a ten-episode order. Filming took place between August 19, 2013 and February 14, 2014 in Burnaby (interiors) and Agassiz (exteriors), in British Columbia.  Peace

Shyamalan noted that the TV series varies from the books in some ways, but as Crouch was still writing the novels while the show was in development, there was "all kinds of cross pollinating" between the two.

Очаквам последният епизод да е страшен .

# 586

А аз Туин Пийкс го гледах преди две седмици. Нали ще има продължение и реших да си го опресня.

стори ли ти се остарял ?

# 587

А аз Туин Пийкс го гледах преди две седмици. Нали ще има продължение и реших да си го опресня.

стори ли ти се остарял ?
Ами...лекинко, но пак си ми хареса.
На финала като умря Одри в банката ми стана много мъчно, защото ми беше любимка. Бях забравила, че умря. На нея си кръстих едното куче.  Mr. Green Ама и кучето като Одри си отиде младо  Sad

# 588
Ех, агент Купър ми беше голяма тръпка навремето. Може да гледам пак Туин Пийкс заради него. Аз прочетох последно, че Фокс обмислят втори сезон, защото са изненадани от успеха, но ще е със сигурност със съвсем други герои (друг град и други оцелели?). Не намирам официална информация, че няма да има втори сезон. Къде я прочетохте?

# 589
http://welcometotwinpeaks.com/news/ - за новите серии на Туин Пийкс ,
почти нищо не помня , само помня колко много ми беше харесал ,
гледах малък откъс в youtube и ми се стори остаряло всичко ,
беше си култов наистина , но как ли ще ми се стори сега не знам ....

# 590
  • КиТ
Дано има втори сезон и на други актьори съм съгласна  Praynig

# 591
MaxiTan4e, аз пък си харесвах шерифа. А онази Джоузи нали му беше любовница не я понасях  Rolling Eyes Та не ми дремеше много, че хвърли топа.

Бях малка като го гледах и много му се впечатлих. Дори и сега го изгледах на един дъх. Много неща бях забравила, но и бях неразбрала, защото съм била малка. Сега разбрах доста неща. Надявам се и продължението да го бива.

# 592
Навярно твърде ретро и дори комичен на моменти. Поне на мен ми се стори такъв, когато наскоро с голям ентусиазъм от старите спомени, започнах да гледам.
Много вода изтече от тогава, неактуален е към днешна дата, поне според мен, на някои си им харесва все още.

Малко на "Изгубени" ми напомня Wayward Pines.

# 593
Ретро е определено, но мисля че ще си остане класика за много хора.  А хумора си беше екстра? Попиках се отново от смях с полицая Анди,Люси и говоренето на Албърт  Joy
Но пък има сцени много добре изпипани. Примерно серията с разкритието, че бащата е убиеца и го тикнаха в затвора беше перфектно изпипана. Отново се разревах като умря бащата на Лора. Тежък момент.

# 594
Ретро е определено, но мисля че ще си остане класика за много хора.  А хумора си беше екстра? Попиках се отново от смях с полицая Анди,Люси и говоренето на Албърт  Joy
Но пък има сцени много добре изпипани. Примерно серията с разкритието, че бащата е убиеца и го тикнаха в затвора беше перфектно изпипана. Отново се разревах като умря бащата на Лора. Тежък момент.
А на мен най-тъжно ми стана като убиха Мади. За мен е класика и бих го гледала дори след 10 години. Няма друг толкова сполучлив и откачен микс от крими, ужаси, комедия, мистерия, трилър, романтика, sci-fi и драма  Laughing

# 595
  • Ямбол
Ретро е определено, но мисля че ще си остане класика за много хора.  А хумора си беше екстра? Попиках се отново от смях с полицая Анди,Люси и говоренето на Албърт  Joy
А на мен най-тъжно ми стана като убиха Мади. За мен е класика и бих го гледала дори след 10 години. Няма друг толкова сполучлив и откачен микс от крими, ужаси, комедия, мистерия, трилър, романтика, sci-fi и драма  Laughing

Този сериал ще остане завинаги в челната ми десятка- неповторим. Наскоро пак си го припомних. Тръпката беше същата, каквато бе и при първото гледане.  Heart Eyes

'Борчетата' ги почнах вчера, но засега не съм особено запленена (на трети епизод съм). Сюжетът не е съвсем лош, има интересни моменти, но към актьорската игра имам сериозни забележки... особено към женските образи.

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 06:00 от DimiLoca

# 596
  • Вестерос
Гледахте ли? Много ми хареса финала. Има резон за втори сезон  Flutter

Скрит текст:
Голямо напрежения цял епизод. Много динамичен. За Пилчър беше ясно , че Пам ще го бастиса. Много ми стана мъчно за Итън  Cry Като цяло както свърши намеква за втори сезон. Да ни покажат как младоците са надвили и къде са другите.

# 597
  • София
как може ве, бесен съм  Close

да не се чете, ако не сте гледали

Скрит текст:
Убиха Итън?! WTF  ooooh!
И ония олигофренчета с психически отклонения как така са надвили възрастните, като нямаха оръжия и пр. По-скоро нищичко не дадоха. И изведнъж след 3 г. историята се повтаря едно към едно. Онзи психопат е шериф, пак се подслушва и отново бесят хора. С една дума Итън се жертва за тоя що духа.
Ако няма втори сезон, този сериал ще се запомни с този уникален гаф и като цяло ще съм тотално разочарован от всичко, язък за очакването и за напрежението.
Сега разбрах, че в книгата е по-различно и тамошния финал е много по-изпипан.

2/10

# 598
А, стига бе.  Shocked
Чак в събота ще мога да гледам, дотогава ще Ви чета.

# 599
  • София
Мммм да  Mr. Green
Определено най-динамичния епизод, в който сериала достигна своята критичина точка...
Финала ми хареса, защото имаше доволна доза реализъм и въщност песимистичния край бе отлична идея, която адмирирам  Twisted Evil Така има шанс и за втори сезон...

А като цяло, такъв тип малко затворено общество като Wayward Pines няма шанс да оцелее пълноценно и  върне позициите на човечеството, колкото и силен уж да е човешкия дух. В природата печели по-силния, а за жителите на градчето остава ролята на обедно меню за абитата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт