Не спираме да вярваме, че животи ще даряваме! (бъдещи мами над 35)

• 24 538
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Ох Лили що така дехидратирана, не пиеш достатъчно вода или какво newsm78 Проблем с ухо съм имала навремето и знам, че е много отговорно  Naughty тъй че много да се пазиш и следваш препоръките на лекарите Hug

# 646
ОФ, колко глупости чух този следобяд...
Скрит текст:
Нешо се пречупи в мен и сега ми е ОК. Дишам, Амини, и преразглеждам нагласи и отношение. Много ми помогна заявлението "аз съм ти баща" -липсваше само масата по която да удари с юмрук. Е, казах, че с това заявление не можеш да изискваш неща, които сам не даваш... Мисля, че говорех на стената, но и това сега няма заначение. Последва дежурното "аз вече никому съм ненужен" на което го попитах ако наистина беше така, дали би бил тук и за какво точно мисли, че е тук... Не знаел защо... Е, какво да кажа на това... Да заминава при сестра ми за уикенда, после да си ходи при колците и доматите... Обиден, че му казах, че съжалявам, че го извиках.. После се извини, започвайки с "ако с думите си съм те наранил" е, отрязах го, че не приемам подобни извинения. Или се извиняваш, защото си осъзнал, че си наранил, или не се извиняваш...
.  Както казах, повредата е в моя телевизор и ще се погрижа да я отстраня...
Мамче, това му казах и аз, че вместо да благодари, че тук, а не вкъщи да получи СМС като се роди и да чака за снимка 2 седмици, той нито за миг не се замисля дали с думите си няма да нарани... Зеездичке  и за нараняването е вярно, че наранява само онзи, на когото позволиш да те нарани... А аз позволих...
Танзу  Hug и на теб заради проваления проект. Много неприятно, но май това е най- подходящия момент да тропнеш ти по масата и да кажеш "баста"... А иначе си много, много права. Благодаря ти!
Сигма, бързо оздравяване! Ше го изтърпя още няколко дни без да му се връзвам (поне така си мисля сега)...
Тита, много си права и точно това си мислех снощи като се разплаках навън... Баща ми го доядя, че казах всичко на ММ. Отрязах го, че той ми е по-важен и разбира се, че ще му кажа щом ме пита.
Мимче, с ММ решихме да си довършваме сами и спираме всичко след като се сложат капаците на прозорците. В събота най-късно трябва да сме готови. ММ ше чисти и мие прозорци когато успее.

# 647
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да гушна Котето и Лили  Hug

Даре, бих ти препоръчала спирулина. Баба ми беше отслабнала ужасно заради дивертикул на хранопровода и до операцията с това я спасихме да не си отиде от глад. Мисълта ми е, че баща ти се храни и с тази добавка според мен ще подобри положението.

# 648
Лили, съжалявам за притесненията и неразположенията, през които минаваш. При вас и климата си мисля, че допълнително усложнява бременността. Пази се, следи редовно кръвното и не се впрягай на родата   Hug  

# 649
Лили  Hug дано се оправиш бързо и не се повтаря! Да, родата...това е най-несъобразителност племе на света... 

# 650
  • При вещиците
Цвети, проблемът е че от както съм на въртележката не излизам и стоя в къщи на климатик. Пия насила вода, но недостатъчно а и повръщах тези дни доста. Когато не знам защо се случва нещо, направо полудявам.
Подкрепям Ели за спирулината! Ели   bouquet
Танзу, Коте  Hug

# 651
Нещо сигурно има тези дни, че половината свят върви накриво  newsm78

# 652
Ели, благодаря! Ще взема. Няма да навреди със сигурност.
Лили, пази се!
Отивам да се настроя романтично - имаме положителен тест за О, да го оползотворим.

# 653
  • София

Имам питане за бебета . Каква е разликата между бодитата дето имат копчета отпред и тези само с отдолу? Тези с отпред ли се водят камизолки? 

Жана, ето това е камизолка, няма нищо общо с боди Simple Smile : https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0 … etail%3B600%3B660

Бодитата с копчета отпред в началото са най-удобни, защото не се налага да провираш главата на бебчето, за да го облечеш. Аз ги предпочитах. Когато порасне, вече и другите са ок.

# 654
Лили, повръщането обезводнява много! Пий ако щеш насила поне 2 литра вода на ден

# 655
Брей, аз докато отида да накърмя детето и Дарито разконспирирала коя е бъдещата мама- Мистик уоман.
Даре, страшно много протеини има в: бял боб, леща, нахут. Но не съм сигурна, че на баща ти ще му повлияе добре, при положение, че има проблеми със стомаха. Също така броколи. За ядките знаеш.
Лили, много  искам да се оправяш по най-бързия начин!  Hug За роднините-   понякога  е  по-добре на чужд да се довери човек, отколкото на свой.
Цвети, усетили са те твоите колежки! Няма накъде да се покриваш вече. Hug
Жане, камизолки има само в БГ. Аз малката я отглеждам изключително само с бодита, които се закопчават отдолу. На мен са ми много удобни.  

# 656
  • София
Аз пък като бях бременна, от вода ми се повръщаше  Rolling Eyes Все налитах на сокове, фрешове и айрян.

Забравих да честитя бракуването на Уанчето ! Много сте красиви и стилни и украсата е прекрасна !  Heart Eyes

Мира, дъщеря ти също е прелестна!

Коте, Лили  Hug

Малчо днес учуди света, два пъти спа по много и в 20ч пак отнесе плувката. Обичайно спи максимум 2,5 часа за целия ден, а днес му се събраха 4,5  Rolling Eyes Явно наваксва, че нощем ни се разхожда по главите, буквално. Още един зъб май е на пробиване  baby_neutral

И да споделя с новите майчета това чудо на човешкия гений, което удължава живота на бодитата : https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D0%B8+%D1%83%D … =1252&bih=578. Аз доволен.  Laughing

# 657
Даре, да бе извинявай, направо бях забравила за проблема на татко ти   bouquet
Лили и аз съм като камилите мога с дни без вода, ама се насилвам де. Дано отшуми бързо  Praynig
Коте мило,  Hug гледайте си се двамата с Тм и се опитай да се успокоиш моля те. Страх ме е че вредиш на бебка така ooooh!

# 658
Простено ти е Цвети Wink имаш други бръмбъри в главата.

# 659
Лили, пази се  Hug вода ако не ти се пие, не можеш ли сокчета поне?

Коте, ами да, затворете там прозорците, изчистете и само хубави емоции оттук нататък. Кажи ти, чантата приготви ли?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт