Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 734
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Непокорна точно тези дни Лазар Радков пусна статия за клек с подложка или без. Може да прочетеш какво пише Simple Smile

Фъстък, честит рожден ден, бъди здрава и обичана!

# 76
  • 1st floor
Непокорна точно тези дни Лазар Радков пусна статия за клек с подложка или без. Може да прочетеш какво пише Simple Smile

Благодаря! Намерих и прочетох!  bouquet

# 77
Жива съм, жива съм, 11:43 мин кросфит 1ва част. Ако речем, че за 3сек съм отишла до телефона, за да спра хронометъра, значи съм с нейното време Grinning като изкъпана бях, вир вода  Crazy Втората част не е състезателна, не засичах време, но бях с нея. + йога ден 39.

# 78
Честит Рожден Ден, Фъстъче! Все така прекрасна и много здрава!

За днес отчитам тренировка за коремни мускули с Кристи. Издържливостта се възвръща, това е добре  Grinning

HomeRider чудесни резултати! Браво!

Приятен ден на всички!

# 79
Фъстъчка, честит рожден ден Hug

Би, вчера обрах последните остатъци на див чесън по Витоша. При нас мащерката е по-късно. Към 15 юни ще ходя с ножичката по Плана планина Hug

Другата седмица заминавам по морето за 7 дни, в командировка, ще си зарежа UFC Fit за седмица. Ще тичам по плажа. В Слънчев бряг хотелът ми е до плажа, но в Бургас не знам къде ще е newsm78

# 80
  • 1st floor
И аз от сега съм го замислила морето, нищо че е след месец. Laughing Очертава се да се освиня с храната, та поне искам с тренировките да не спирам. Вие как тренирате когато сте на почивка? Решила съм да помъкна петкилограмовите гири, нищо, че ММ ще бучи! Mr. Green

# 81
Браво, Мери, машина си  bowuu

Непокорна, това кросфит предизвикателство на Руми е уж точно подходящо за почивките, ама аз както тропах днес, ще трябва да искам да съм на първи етаж, че който отиде на почивка няма да е възторжен някой да му се разтропа в 6ч Crossing Arms

# 82
  • 1st floor
Румянката хич не ми е на сърце. Mr. Green Пък и съм резервирала апартамент на по-горен етаж, трябва ми нещо тихо, защото ставам много рано и тогава ще тренирам. Но благодаря за предложението! Hug Чудя се дали мога да сваля на телефона Кръговата на Джаки или е  прекалено обемиста ? Blush newsm78

# 83
Добро Утро!

Първо отчет:  Mr. Green тренировка за крака, в трисетове, 4 серии всеки, 50 мин. Доволно се изпотих и изморих.  Mr. Green

Фъстъче,  newsm59 ! Много здраве, воля и ентусиазъм!

Агент, бързо да се възстановяваш! Всичко ще се нормализира.  Hug

Дива, така е, здраве да е, нали после трябва да си спомняме с усмивка за такива моменти....А за паметта на тялото- сама ше се убедиш колко бързо ще стигнеш нивото, на което си била.

Хоум, браво за постигнатите резултати!

Лидси, стискаме палци и те чакаме.

Би, ето къде си била. В такива моменти и аз процедирам като теб- хич не се и качвам на кантара.  Mr. Green

Дилянка, и аз съм така с В-тите, после ми е заспало и се чувствам като пребита.  Mr. Green

Сиска, мерси за милите думи. Не съм аз много за пример, но точно заради такива думи ще се постарая още повече. А 2та килограма не ги мисли. Сигурна съм, че ще останат скоро в миналото.

Джеф, тичане по плажа....припомних си старите времена....приятни тренировки на морето....завидях.. Mr. Green

Лек ден!

# 84
Фъстъчка, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!  bouquet

Хоум, и от мен голямо браво за постигнатото!   bouquet

Непокорна, има толкова много тренировки със собствено телго в тубата. Аз бих заложила на тях вместо да мъкна тежести или качвам видеа на телефона. Стига да имате интнернет , ютуб за мен е най-добрият избор - аз правя тренировки на Блендърите, на Джим Ра (Кристин) и разни подобни.  Peace

За днес отчитам Шон - Insanity Max-Cardio-Conditioning, много я обичам тази тренриовка - въпреки че тренирам на отворен прозорец и вън е под 20 градуса, станах живата вода.
Кросфит предизвикателството на Руми също изглежда интересно, но смятам да го почна след две седмици, че ми предстоят доста пътувания следващите дни.

# 85
  • UK
Честит рожден ден, Фъстъчка!

След мързелив и малко странен уикенд, днес тук пак е неработен ден и най-накрая успях да изпробвам новите маратонки на 5 км, супер са удобни, ама аз нещо не съм във форма, макар че в сравнение с трагичното ми тичане миналата седмица днес е все пак по-добре. След това се намърдах в един клас по стреч йога и много добре разтегнах и си успокоих съзнанието, че ме бяха налегнали странни настроения. Сега чакам половинката да се върне от България да си се радваме  Heart Eyes

Би, ти пък точно да получиш травма от качването на кантара...  Naughty

Свети, абе склонни са нашите мъже да ни пилят нервите, ама е кофти без тях. Ние пък да не сме по-стока  Grinning

# 86
Льоли, кво ни има, ма? Въх, как ни нареди!  Naughty Crossing Arms

# 87
  • UK
Льоли, кво ни има, ма? Въх, как ни нареди!  Naughty Crossing Arms

Aбе нека само се погледнем отстрани като сме в ПМС  Grinning
Иначе сме умни, красиви и фит.  Grinning

# 88
Хич не ща да се гледам, те ако се видят, че нищо не правят, както трябва... света щеше да е по-добро място и нямаше постоянно да мрънкаме Grinning да не би да мрънкаме заради спорта? Всичко е заради тях Grinning  Laughing Ай да не сменяме името на темата  Joy

# 89
  • UK
Merry,  да не си и ти в ПМС  Mr. Green Twisted Evil Laughing

Общи условия

Активация на акаунт