Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 731
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Мари Лин, споко бе, шегувах се  Hug не съм прочела и затова така писах Grinning После видях, че го е публикувала Simple Smile аз ще тренирам по обяд или следобяд и ще си разпиша времето Simple Smile

# 61
В събота бях на туризъм с кола Whistling Чувствах се ужасно. На Околчица видях една групичка с ранички и аха да тръгна с тях Crazy
Вчера поправих тази грешка - 5 часа се мотах по Витоша, исках по-нагоре да се кача, но не беше хубаво времето към билото.
Днес почивам, нещо се чувствам изморена.

Не знам дали е пускано. Тренировки в домашни условия, наистина Wink:
https://www.facebook.com/fitpl/videos/10152876490616586/?pnref=story

# 62
  • София
Да се отчета за днес - започнах втория сегмент на UFC FIT с  Plyo Shred. Малко нанагорно ми дойде. Доста е сложна и трудна тренировката, но ще я мъча. Имам да я правя цели 3 седмици. След нея направих за гръб и рамо 5 упражнения по 15 повторения - 3 серии.

Да отчета и резултати в цифри. От началото на започване на тренировките (5 месеца) имам свалени почти 7 кг и ако съм се измерила правилно -10 см. от талията. Heart Eyes   За последните 3 седмици с UFC Fit имам свалени около 2 кг.
Вече имам видими резултати, които все повече започват да ми харесват, а така и мотивацията се увеличава. Peace
 С яденето не мога да се похваля, че съм много стриктна, но се стремя да се храня по-изчистено. Не мога да не прегрешавам отвреме-навреме с някои изкушения. най - проблемни са ми  почивните дни. И така...продължавам  до достигане на целта. Остават още 2 кг. за сваляне и после ще набелязвам нови цели.

И да не забравя - честит рожден ден, Фъстъчка!!  Tada Бъди жива и здрава!

simpatikonia, харесвт ми целите ти. Simple Smile Ще следя резултатите ти.

# 63
Даа, първата Кросфит стил тренировка на Руми е жестока. Правих я наравно с нея, но не всички повторения, т.е. почивах повече  Laughing Ама ще я стигна, няма да й се дам.

# 64
  • 1st floor
ЧРД на Фъстъчка!!! 25 години са една чудесна възраст, а от там нататък почват все по-чудесни! Laughing Много здраве, мотивация и спортни постижения ти желая!  bouquet

Отчитам сутрешна тренировка с Джаки и нейната кръгова. Нещо нямах сили Rolling Eyes и вкарвах от време на време по-леките гири от три кг. В момента раменете ми горят. Довечера съм с Шон.

И имам един въпрос - защо понякога на клековете се слагат гири под петите? Какво се променя и цели? newsm78

# 65
Добро утро  Hug

За днес отчитам първата кросфит на Руми- жестока е Party Много ми харесва, че е комбинация от загряване, тренировка и разтягане. Макар че не правих разтягането, защото си пуснах йогата - ден 50 на Лесли. Искаше ми се да я свърша до морето, но явно в началото на почивката ще я довършвам  Peace

С риск да си навлека много отрицателни коментари, искам да споделя, че след въглехидратно зареждане (преяждане), аз изобщо нямам сили за тренировка, повръща ми се, чувствам се ужасно. В този момент благородно завидях на всички, които се хвалят колко сили са имали, след като са изяли една торта или два шоколада  Peace Много повече сили имам след ден само със смутита и ядки. Но това явно си е до организъм  Peace

Фъстък, честит рожден ден!  Hug
Непокорна, това ми звучи като клек на пръсти. По-голямо натоварване  Peace
Хоум, браво! Страхотни постижения- не се отказвай  Hug
Бобче, благодаря ти- тук макадамията е около 50-60 лв/кг. А за пекана не съм сигурна  Peace

Успешна седмица на всички   bouquet

# 66
  • Велико Търново
Добър ден и от мен!

Фъстъчка[/b, честит рожден ден! Да си много здрава и щастлива ти желая! Блед спомен имам за 25 си рожден ден Embarassed

mis_val, винаги съм отворена за нови запознанства и приятелства Hug

Сега да се оплача от себе си и не се оправдавам, че то оправданието като задните части-всички ги имаме SadПокрай притесненията ми съм качила два килограма и това ме извади още повече от равновесие. Сега хванах повече от стриктно режима на Румяна и ще видим след месец какво ще отчета Confused
Тренировката от днес:
харесах си този комплекс за горна част и го добавям към всяка тренировка How To Lose Arm Fat +тренировката за понеделник от индивидуалния ми режим+аеробната тренировка от ниво напреднали. Обух си едно долнище, което е термо някакво си, а дано най-накрая тези крака отслабнат Blush

Гугъл, чудесно е, че се в такава добра форма HugСред моите познати, които хич не са малко няма ни един такъв/може би само една мацка от София, която спортува много и ходи по разни състезания/.

Свети, ти също си ми пример бягане с количка, тренировка с гума-недостижимо за мен Embarassed

Хубав ден на всички отивам да закусвам Hug

# 67
  • 1st floor

Непокорна, това ми звучи като клек на пръсти. По-голямо натоварване  Peace
Да, нещо такова се получава. Ама, ако съм разбрала правилно с моят "добър" английски, за да ти се натовари д-то май е по-добре да се отпуснеш на пета, а не на пръсти...нещо бъркам и затова питам...Мен лично повече ме товарят клековете по втория начин. На пръсти усещам повече тежестта да пада в мускулите над коляното... newsm78

И още един въпрос - загледах се в ББ теам - Lipo 6 е на промоция. Чудя им се. Но са няколко варианта и не мога да разбера защо от някои се пие повече, от някои по-малко...съставките са различни...абе, не знам кое е ОК и кое не. И въобще дали да ги пробвам. Ако реша, ще търся някой познат да си делнем една опаковка, че не съм сигурна, че ще са ми ОК термогенните бърнари. Може съвсем да изкукуригам до степен на нетърпимост. Crazy

# 68
Непокорна, за къде с тоя бърнър? Какво ще гориш, ако не е тайна?!  ooooh!
С клекове на пръсти или пета върху нещо се работи, когато имаш проблеми със задната линия на тялото, и по-точно с прасеца. Ако не можеш да клекнеш до долу на цяло стъпало, по-добре работи с клекове на пръсти или с някаква подложка под петата. Така работиш и за прасеца, аз съм имала МТ от това упражнение на прасеца и то от много малко повторения, чак се чудех как съм ги натоварила и не се сетих  Shocked Grinning има го това упражнение в една от тренировките на Джаки за цяло тяло - 15 мин Grinning от него имах МТ там.

Фъстък, честит рожден ден!  newsm59

# 69
Фъстъче, честит рожден ден!

Гугълче, за бой си, да знаеш  Naughty  Как след 27 км. състезание на другия ден пак почти 5 км. Не си съсипвай организма, тялото ти е едно и трябва да ти служи цял живот. Най- много 2 км. и то в бавно темпо се правят. Надявам се, че се храниш качествено.  Малко назидателно звуча, но се надявам да не се  разсърдиш  Hug

Непокорна, този клек трябва да го усетиш в бедрата, но не над коляното, а в горната част. Издавай добре дупето назад, коленете да не стърчат напред. При изправяне стягаш глутеусите, така и те поработват  Simple Smile

Дадох малко поучения и се оттеглям  Joy

# 70
  • 1st floor
Бедра и задни части имам да горя. Пък сега, като се гледам, май и корем почвам да заформям, че последните седмици са ми прасешки откъм ядене... Cry
Иначе аз си клякам екстра до долу. Но сякаш повече товаря д-то, като се отпускам на пета, а не на пръсти... Точно сутринта правих Джаки и така си пъхах гирите под петите и се замислих, че обратния вариант е по-добър... Simple Smile

Непокорна, този клек трябва да го усетиш в бедрата, но не над коляното, а в горната част. Издавай добре дупето назад, коленете да не стърчат напред. При изправяне стягаш глутеусите, така и те поработват  Simple Smile

Да, де. Така го правя! Laughing И в горната част на бедрото усещам, ама над коляното повече. Коленете не минават пред пръстите, следя внимателно, стягам и глутеусите. Grinning

# 71
Да, пуснах сега и аз клипчето и направих няколко бройки с тяхната техника. Наистина се усеща доста повече над коляното. Аз не движа толкова много колената, почти статични са ми подбедриците. Движа си задника, като си представям отзад рибарско столче, което трябва да докосна с него  Laughing

Home,забравих да честитя новите ти мерки. Наистина промяната е голям стимул   bouquet

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 12:06 от Аlibabali

# 72
  • 1st floor
И аз така...четох, четох и забравих  Embarassed - браво на Home Rider!!!  Peace Peace Peace Много добри  резултати!!! Сигурна съм, че на живо картината е още по-впечатляваща!!!

# 73
Гугълче, направо си машина   bouquet Адмирации за хъса, амбицията, волята, издръжливостта и куража да довършиш! Бързо възстановяване  Hug
Дели, дано всичко около теб е наред  Praynig
Агент, възстановявай се и не мисли за формата. Като мине травмата, бързо ще си я върнеш, че и с по-добра ще се сдобиеш Wink
Ноmе, суперски резултати   bouquet Обожавам таква постове  Heart Eyes
Фъстъче, честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!   bouquet
Не ми спорят домашните тренировки на мен  Sad И си взех карта за фитнес. Отново... неиздържах. Но за 3 седмици вкъщи едни 2 кг се въртят нагоре-надолу и ме побъркват. Дано сега успея да ги разкарам, че след тях имам още. С храненето съм добре. /засега/ Дано и тренировките уцеля най-накрая. Май съм прекалила с гърба последните месеци. В събота ходих на шопинг и нищо не си купих. Сума рокли премерих и на всичките закопчавам с голям зор ципа отзад. Иначе са ми добре, ама в гръб и гръдна... А бюста определено не е пораснал, дори напротив  Shocked

# 74
Фъстък, прекрасен рожден ден ти пожелавам! Бъди здрава, обичана и все така спортна  Heart Eyes  bouquet

Home, браво! Повече от страхотни резултати, заслужено да им се радваш  Wink Hug
Действително UFC Fit е много ефективна програма и според мен е, защото се използват много разнообразни упражнения, работи се много за корем със стабилизиращи и кардио упражнения, темпото е добро за следване...
Поне по мое мнение.

siska, надявам се притесненията ти да са останали в миналото, това е по-важно  Hug
Бързо ще изчистиш, дори може да си задържала малко вода.

Последните десетина дни храненето ми никак не е в ред - гаден ПМС, но с МЦ не мирясах  ooooh! Зарекла съм се на кантар да стъпя едва в края на седмицата след като си вляза в ритъм, да не се травмирам  Mr. Green
Имам да отчета 2-3 дни с продължителни йога практики и ден в планината.
Събрах достойно количество цвят мащерка. Джерииииииии  Hug

Редактирам се с пожелание Агентката ни скоро да няма причина за прием на болкоупокоителни, а Лидзи има стиснати палци  Hug

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 12:53 от ~Би~

Общи условия

Активация на акаунт