Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 730
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
За днес отчитам торта, хахаха + йога 48. А утре съм на бал и на рожден ден...и не ми се мисли отсега, в понеделник ще се размажа с кросфит. А утре сутринта бруталната на Руми от вчера ще метна, да си хапна после с кеф, хахаха  Peace
Гугъл, браво! Наистина прекалено е, 27 км са много, но поздравления за смелостта и волята  Hug
Бобче, на каква цена си ги взе от айхърб пекана и макадамията, тук са много скъпи, ако там са по-евтини бих си поръчала, защото искам да опитам  Peace
Свети, аз щях да съм бясна, ахах
Дели, стискам палци бързо да се оправите  Hug

# 46
Гугъл евала за смелостта и за това, че си завършила. Не се отказвай всичко и постижимо щом имаш желание.

Отчет - горна част и корем
1. от планк гребане/разтягане на ластик за гръб/up right row, лицеви, от лег колело за корем - 12,10,8 повторения корем 1 мин
2. V-лицеви, от планк до даундог на една ръка, от седнало положение свивам и опъвам крака за корем - 12,10,8 повторение
3. бицепс, разтягане на ластик над глава за трицепс, планк 45 сек - 12, 10,8

# 47
Всички май спортуват навън със семейство и приятели! Ех, че хубаво!

За днес отчитам любима тренировка за долна част от Бодирок: http://www.bodyrock.tv/2013/10/17/xxxxx/

За утре съм намислила нещо на Шон от Инсенити.

# 48
Днес отчитам почивка от тренировки и зверска МТ на задно бедро.
Направо не мога да си седна на д-то без да направя гримаса  Grinning.

Ако утре успея да се вдигна в 05.00 за тренировка, ще е добре. А ако не успея - остава вариантът да потичам по-късно вечерта след работа.

Поздравления за всички, които отчитат успех в поставените цели  bouquet
Моите усилия на този етап са в две насоки:
- да се върна на режим по-редовни тренировки (5 пъти седмично)
- да мина на летен тип хранене - без сладко и хляб, с повече зеленчуци и плодове.
Утре стартирам. Ще отчитам резултати по-нататък  Grinning

Скрит текст:
Тази сутрин се претеглих за стимул Wink.
Запазила съм постигнатото досега, но вече гледам към новата цел.

# 49
  • Лас Вегас
Добро утро от мен!

Тази сутрин станах в 6 да си отметна тренировката, че от 3 дни не бях тренирала. Имаме страшно много работа тоя уикенд, а и правим ремонти вкъщи. Всичко на всичко ми се събират 2 тренировки тази седмица, а ми се очертават и още 3 дни без тренировка. Другата седмица трябва да ми е последна от второто завъртане на МАХ30. Ще стане и една година откакто тренирам с Шон, време за равносметка Simple Smile Не знам с какво ще продължа, но определено ще си дам почивка от него.

С храната бях отличничка до вчера. Имахме събиране на работа с много въглехидрати, аз бях решила да си хапна без угризения, но днес съм толкова подута, че не мога да си свия пръстите. Здраве да е, поне ми беше вкусно Simple Smile

# 50
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дилянка, ето ги цените http://prikachi.com/images/237/8133237n.jpg, не знам в България как вървят, но тук са почти тройно на тези от айхърб  Tired

# 51
Отчитам 7 обиколки на стадиона. Първо вятър, после дъжд..та се прибрах преди да ме е треснала някоя гръмотевица Mr. Green После може да добавя нещо..

Гугъл, браво, че си финиширала. Да си починеш добре  Hug

Льоли, а честито  Grinning

# 52
Гугълче, чудесна си! Адмирации най-вече за това, че си осмислила всичко и, че мислиш разумно  Heart Eyes

Симпа, чак ми зауха на градина с огряти от слънцето озрели ягодиии  Rolling Eyes и ми се приходи при милата ми баба, ама е на 500км    Tired поне си потренирала за хубави задни части  Blush а и си си хапнала пресни ягодки

Бобче, ти като за "нетрениране" доста си се поразкършила  Peace

Мери, кога ще пуска Руми тренировката за утре, знаеш ли? (Гледах по-рано набързо, нищо не видях)

Аз няма да отчитам нищо, че ще разваля дисциплината  Blush голямо плюскане...  Crossing Arms

# 53
Мари Лин, не съм ясновидка, не знам  Grinning

Edit: Публикувала е първата тренировка за седмицата Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 20:47 от Merry.

# 54
Много на бързичко ви погледнах,

Дели, само те прегръщам, прочетох това за дядо ти  Hug, не знам къде отиваш, нали ви поизпуснах, но всичко най-хубаво на новото място!

Свети, разсмя се с твоята история, май на всички са ни познати подобни моменти с момчетата, ама карай, здраве да е  Grinning

До утре момичета и то с отчет  Grinning

# 55
  • Бургас
Отчет с БР - кардио 2
Теди,Рейни,чета за срещи  Sad  искам и аз,ревнувам  Cry
Гугъл, браво  Peace ,но и умната  Hug
Мери,мерси за темата   bouquet
Аз вече 2ра година не мога да се преборя с това пусто тъпкане,но пък от както тренирам с БР все по-често получавам коплименти за външния си вид  Heart Eyes
МариЛин,Сиси, да се представя,че ме приехте във фейсбук,а нямате предства коя съм-Валентина Солакова .Приятно ми е!Много сте хубави,слаби и елегантни! Simple Smile

# 56
Благодаря!  Hug  bouquet Радвам се, че не съм ви разочаровала.  Crazy

Днес излязох да потичам малко, за да си поуспокоя коленете - понякога след по-тегаво натоварване тичането по равно ги размърдва и травмата отшумява по-бързо. Получи се даже по-добре, отколкото очаквах:

Скрит текст:

Извинявайте, че качвам в тази тема, ама в Тичането не смея вече да кача трак от училищен двор пък беше след 23 часа и нямаше как другаде.  Tired

# 57
Гугълче, радвам се, че си завършила състезанието, но много, много повече се радвам, че си завършила без травма!! Спортният хъс и мотивация са много хубаво нещо, но не се мятай презглава на неща, за които не си се готвила специално. Казвам го с най-топли чуства и адмирации към теб!

Все още се наливам с аулини и прочие болкоубиващи, гледам да ям разумно и след малко стартирам ластици на земята пред ТВ... а в такава хубава форма се бях вкарала с тази ваканция, мрън!

# 58
Добро утро, аз влизам само да ви почерпя виртуално по случай моя РД - станах на 25 Simple Smile Това са слепени кокоски. Рецепта - RecipeMagician

# 59
Мари Лин, не съм ясновидка, не знам  Grinning
hahaha не бе, душа, ама ти нали постоянно я следиш, може някъде да е споменала   Rolling Eyes
Както и да е, сори, че те занимавам  Peace peace

Много ми хареса първата кросфитска тренировка, ама много съм муднааа направих двата кръга за почти 20мин, ама си е голямо постижение за мен, че въобще се навих да ги направя тия 40 бърпита  Shocked е, след петото лицевите ги правех от коленв, ама, все пак...   Blush
Ама голямо скачане и тропане... В 7ч едва ли им е било гот на комшиите, колкото и да се старах да съм безшумна, с тия бърпита и скачащи ритници се тропа  Rolling Eyes
Коригиращия кръг го направих наравно с Руми  Peace

Вал, странно, че не сме се "запознали" аз писах уж на всички, които ме добавиха, ама теб нещо съм те пропуснала  Peace ще се реванщирам Stuck Out Tongue

За закуска чиа, кисело мляко, извара, тахан, ябълка и канела.
За обяд съм си накиснала елда, ще я сваря със зелен лук, после ще я хапна със сиренце, доматче и много магданоз  Wink

Общи условия

Активация на акаунт