Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 721
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
  • Stavanger,Norway/ Varna
Грийн Peace приемам омега 3 целогодишно. Освен това, в менюто ми има и домашна майонеза (яйца  Wink) и естествено, че няма да спирам с тренировките. Просто намалявам интензивността за тези 5 дни. А и 5 дни са, не смятам да продължа повече.
 По- скоро повече се притеснявам за периода на захранване. Смятам да продължа с вдигане на протеина и мнооого плавно на въглехидратите.... Още си изграждам план как да стане.

# 31
Свет, тоя фитнеспал ще те умори викаш, а Grinning
Имам МТ от ду-ду тренировката Grinning  на гръб, трицепс, дупе, задно бедро..яко съм се раздала Grinning работих с 2х6 кг и 2х4кг. Правих и за прасец повдигания на стъпало, та и там съм с МТ, брейй. Днес ще правя петъчната брутална, утре почивам и чакам брутализации с кросфита   Crazy

# 32
Мери, мерси за темата  Hug

Аз нямам какво да отчета все още, надявам се с новото предизвикателство да се взема в ръце, но нещо ми е трудно.
Скрит текст:
Много ми е напрегнато покрай заминаването, въпреки че нещата там се подреждат много добре малко по малко. Но дядо ми е много зле и ми се къса сърцето.

Дана, радвам се и аз, че поне на подгряващите си се изкефила. Така или иначе и на мен AC/DC не са ми сред любимците  Peace
Забравих да кажа и на Мери Лин, че са страхотни с мъниците!
И успех на Гуги!

# 33
За сега отчитам само 5км тичане и се надявам до края на деня да направя и кръговата на Джаки, но дългата, 40 минутната. Ще отчитам и нея допълнително  Peace

Гуги, късмет  Hug

# 34
  • Пловдив
Мери, благодаря за темата  Hug!

Днес отчитам балетна за крака и дупе и 5 км. бягане на Гребната. Опитах се да направя do-do тренировката на Румяна от седмичната програма, но още имам дискомфорт. Усетих го особено при първото упражнение и веднага спрях.

Гугълче, успех на състезанието! Сигурна съм, че ще се представиш блестящо!

# 35
Мери, и аз благодаря за темата. Все такива хубави да ги пускаш Laughing

Гугъл,успех  Praynig

Отчитам се с Боб - тренировката с пудовка. Вместо разтягането си друснах 10 - на мин. ръченица, обикаляйки апартамента  Mr. Green. Даже хореография за ръцете си измислях. Завърших с право хоро, щото друго не знам  Sunglasses

Свети, той фитнеспала едва ли може да изчисли колко енергия изразходваш с твоите километрични разходки.  Laughing. Щом тялото казва "дай да ям", значи има нужда   bouquet

# 36
Днес сутринта изобщо не успях да вляза в БГ-мамма-та. Нещо се беше случило със сървъра, май ...

Отчитам една 5-минутна HIIT на Румяна от Ден 1 на 90ДП.
Стана ми любима и реших да я правя винаги, когато ми се прави някакво кратко кардио.
А днес беше тъкмо такъв ден Grinning.

Започнах с кардио, а след това направих една от седмичните на Румяна.
Отчитам също малко игра на федербал с децата на сестра ми, лек обяд (без крем-карамел Wink) и като главна дейност за деня - бране на ягоди (с похапване).

Май аз се оказах най-сериозната берачка. На децата им доскуча след 10-та минута, останалите обядваха и отидоха да спят. Пък и май само аз издържам толкова дълго на слънце  newsm78.
То и от аватара ми си личи  Joy

# 37
Добро Утро!

За днес отчитам 35 мин тренировка със собствено тегло. Станах в 5 часа , тренирах, изкъпах се, събудих дребоса и тръгнахме за 5К :
Скрит текст:
Нямаше кой да гледа дребоса , но реших все пак да отидем за категорията " 3км разходка за кауза". Стигнахме навреме,че е на 20-30 мин от вкъщи, регистрирахме се, взехме си тениска , 10 К стартираха, 5К и дойде наш ред да се нареждаме на старта. Ииииии...звънна моя любим мъж  Twisted Evil Mr. Green , че до 1 час трябва да му пусна по факса един документ, който аз бях приготвила от снощи и 2 пъти го питах кога ще му трябва, но той каза " От къде да знам точно кога".  Twisted Evil И така вместо към старта, тръгнахме обратно към колата.  Twisted Evil Mr. Green Послушах малко   superuu на път за вкъщи, та ми помина.  Mr. Green

Може да се върнем, след като изпратим документа  Mr. Green , и да изтичам 5К край реката както го замислях.

Мери, Али,  може да ми влее малко мозък в кратуната... Mr. Green

Гуги, дано си побягала и за мен... Mr. Green..чакам разказ с нетърпение...

Лек ден!

Последна редакция: сб, 23 май 2015, 17:00 от svetty1980

# 38
  • София
qg0dkata, внимавай  с Турция. Аз миналата година така си провалих постигнатите свалени резултати. Не се поддавай на баклавите и гюзлеметата им. Naughty  Laughing Опитай по веднъж или просто не прекалявай с количества, че е лоша работа.

svetty1980, чак мен ме хвана яд за проваленото ти състезание. Laughing

Аз днес се отчитам с UFC - Power pull. Завърших първия сегмент от 3 седмици. От понеделник почвам втория сегмент. Тогава ще ви отчета и резултати.

# 39
  • UK
Днес най-накрая си купих страшни маратонки за тичане и от утре сутринта съм навън. Бягах на пътека в магазина докато мерех различни модели и ми казаха, че бягам много правилно и че спокойно мога да постигна много по-добър резултат от този, към който се стремя  newsm78

За днес иначе почивка, след малко отивам в една приятелка и после на купон.

svetty, аз на твое място яко бих подпалила мотора при подобно стечение на обстоятелствата  Twisted Evil

deli, дано всичко е наред с дядо ти! Знам колко са тежки подобни ситуации... Hug

Аз не се кефя на AC/DC. Oт старите динозаври бих гледала само  Rolling Stones, иначе не си падам толкова по жица  Thinking Рейни, кога ли ще се класираме за един концерт на Arctic Monkeys?  Rolling Eyes

# 40
Влязох да видя за резултати от Гугълчето, още няма. Гугълче, какво стана  Hug?

Свети, така заради ММ са ми се проваляли тренировки и съм побеснявала. Ама ти как спокойно си го описа, аз бих запалила веднага  Crazy

Ден 2 от поста мина много добре.
Закуска- кафе с бита сметана
Обяд- 50 гр макадамия и пекан орехи
Вечеря- половин авокадо с 40 гр пушена съомга, 30 гр песто и доволно магданоз и лимон.

ММ поиска да опита и така му хареса, че му дадох чинийката да я омете и си направих нова  Laughing

Излязохме с децата да тренирам. Уж щях лекичко, но се понатоварих. Три блока от упражнения с въже и пудовка 16 кг.

1 блок-
6 рунда от
200 скока с въже
30 суинга
10 х гребане с пудовка

2 блок-
3 рунда
Клек с пудовката + повдигане до брадичка с лакти нагоре
2 х обиколки тичане на игрището

3 блок
4 руда
20 х хип тръстера с пудовката
20 х тяга
10 х бърпи

Завърших със серии за корем и малко се полигавихме с бърпита и планкове с децата. Общо време около 35 мин.
Поизмори ме, нямах много сила с тез 16 кила и втори ден на почти никакви въглени, но иначе се чувствам супер.
Само от вчера имам 1,5 кг изхвърлена вода  Shocked Shocked, ще видим нататък какво ще става.

# 41
То не е за разказване.  ooooh!

В смисъл, всичко е наред. Завърших си, както очаквах - около 30 мин. преди края на контролното време, нооо... момичета, аз се връщам на средните дистанции.  #Crazy Не съм още готова за такова чудо. Много тежко ми дойде и се претоварих на максимум, а съм сигурна, че на 12те км щях да се справя съвсем добре. Прекалено голям скок направих - от 10-12-15 км директно на 27км с голяма денивелация. Терена беше доста труден като за мен - на места сняг, адски много кал, локви, на места си беше цяло блато. Където беше сухо, бяха камъни. Едното коляно ме предаде още на 12-14 км. някъде. После продължих с болки и си беше голям зор. Не съм била готова да се пусна на такова нещо все още и искрено съжалявам, че не се записах на средната дистанция. Не знам още класирането какво е, после ще пиша пак, но си признавам, че ми дойде много нанагорно, което всъщност не е изненадващо де - тичала съм в планина общо 5 пъти досега, от които две са по равни пътеки, 2 състезания до 12 км. и едно тренировъчно лекичко под лифта. Не знам откъде си бях въобразила, че няма да имам проблем да се метна директно на 1300 м денивелация, събрана в 10тина км + още 17 км. кално, локвесто, блатно, каменливо спускане/равно. 

Така де, доволна съм, че завърших, защото беше доста трудно и аз си стартирах с ясната идея, че може и да не успея да го завърша, а все пак успях, но си почувствах доста ясно, че не му е дошъл момента. Още известно време ще си тичам и тренирам леко, състезания до 15 км максимум и ще изчакам организма ми да ми каже, че вече мога да се пускам на дългите.  Peace

# 42
Гугълче, герой си!  Hug Поздравления,27 км с баири на мен ми звучи ужасно трудно, но ти си успяла. Важното е, че всичко е наред, няма сериозни последствия. Надявам се, че коляното е ок. Убедена съм, че няма да ти отнеме много време до момента в който ще се почувстваш готова да повториш. Тренирай си на 12-15 км, а когато си готова, ше го усетиш. Браво още ведъж! Гордеем се с теб!

Бобче,Льоли, обажда ми се ММ следобяд да ме пита любов има ли и аз  му казвам " Нали знаеш, че бързо ми минава" и познайте какво ми отговори : " Че то аз на теб трябва да  се сърдя. "  Mr. Green

Хоум, хвана ме и мен яд, но бързо ми мина... Mr. Green

И да добавя  5 км вървене с количката +2,5 км тичане, с количката, разбира се... Mr. Green
И сега си хапвам Лидт 85% с кафенцето за успокоение на нервите.... Mr. Green

Лека нощ!

# 43
Ех, Гугълче! В дълбоката вода се хвърли изведнъж, браво за финала Simple Smile  човек понякога е добре да си "изпати", за да се поучава сам от грешките си. Почини си няколко дни и внимавай Simple Smile  Hug

Лидзи ви праща прегръдки, ще се включи скоро в редиците,стиснете й по един палец  Flutter  Praynig Hug

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 00:01 от Merry.

# 44
Гугъл, важното е, че завърши (аз сигурно щях да лазя до финала на 27 км по равно, камо ли в планината  Crazy) и успя да видиш до къде ти стигат силите. Сега поне имаш вероятно и нова цел, по която да работиш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт