Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 72

• 34 726
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
Бобче, успех. Дано и следващите дни се чувстваш добре и да постигнеш желания резултат  Peace

Мерси, мерси за темичката   bouquet

# 16
  • София
Мери, благодаря за темата. Засега само запис с това, че всички лятни дрехи и най вече късите ми панталонки са ми зверски тясни и ми седят потресаващо.А миналото лято ми бяха широки, хахах. Ударих дъното  Joy

# 17
МериHug

Честита ни темичка!

Свети, да, утре е. Стискайте ми палци, че за пръв път ще се опитам да изтичам 27 км да не говорим за планинско и с 1300 м денивелация.

Фъстъче, защо не пробваш да се мажеш с нещо? Фелорана на мен доста ми помогна миналата зима, когато прищипах някакъв нерв на кръста.

Поздрав спрямо сегашното ми настроение:

Скрит текст:

# 18
Гугъл, успех утре! Сигурна съм, че ще правиш отлично и с това нелеко предизвикателство  Peace

За днес отчитам тренировката do-do на Румяна, хареса ми, интересни упражнения и с бързата смяна не става скучно.
Предстоят ми три почивни дни, през които смятам да тренирам сериозно. Обещание - дадено!

# 19
  • Stavanger,Norway/ Varna
На тази do-do  и аз й се чудя. Ще взема да я метна утре за раздрвижване ако пак вали и не мога да тренирам навън.

# 20
  • 1st floor
Мери, мерси за темата! Hug

Гугълче, ще стискам и аз палци! Peace Сигурна съм, че ще се справиш отлично!!! А мацките от снимките са супер! Peace Ех, кога и аз ще стана такава! Joy

Отчитам Core Cardio! Първият път ме озори, но днес не му се дадох! Stop Задобрявам!!! bowuu Обаче, от както зарязах Джилиян, взеха да ми треперят повечко ръчичките при лицевите опори... Crossing Arms Утре ми е почивен ден по план, но мисля след работа да метна кръговата на Джаки.

# 21
Включвам се да добавя едно " нищо " към сутрешната тренировка-тръгнах с нагласа за разходка, побутах количката, раших, че ми се тича, потичах няма и 2 км и реших, че ми се прибира.  Mr. Green Вече бяхме киснали и на детската площадка, и то ми се отщя.  Mr. Green По-добре отколкото на дивана все пак.  Mr. Green

Фъстъче, аз от теб се зарибих с масажа с тенис топката. Миналата седмица и фоум ролер си купих.

Гъгълче, стискаме палци, забавлявай се и умната!

Ох, ВивчеHug Аз още не смея да ги пробвам.  Mr. Green Но още по-лошо-пробвах си новите бански и се ужасих.  Twisted Evil  Mr. Green  Преди 3 години като си бях в БГ бях 51 кг ( нещо бях се свършила  Mr. Green -рецептата беше много ниски В + всеки ден разходки от по 13 км с количката в един парк  Mr. Green ). Но друго щях да казвам-след 2 месеца като се приберем, всеки ще ми казва, как съм качила някое друго кило( а на ум ще си викат " Въххх..." Mr. Green, пък то аз след последното прибиране в БГ дефакто започнах яко да тренирам.  Mr. Green ММ все ми вика, че таз манджа 'ша ма погуби и си е прав човека, няма да си кривя душата.  Mr. Green Не се отказвай ти, и на нашата улица ще изгрее слънце.  Mr. Green

Лека нощ!

# 22
  • София
Оо, Свете, както казва Любето - ако спра, значи съм умряла  Joy Няма отказване! Никогаш  Mr. Green
 Hug
Ще отслабнем , де ще ходим  Mr. Green

# 23
Любче, заповядай ; https://www.youtube.com/playlist?list=PLEs9dX8UXFZpDzmM8UKQXWp6Ss0lkopIX
Гугъл, да ги разбиеш  Rolling Eyes

# 24
  • UK
Гугълче, аз съм пропуснала в какво състезание ще бягаш, но и от мен УСПЕХ  Peace Ти май вече почти всяка седмица си на състезание, пристрастяващо действа, знам (не от опит, де) Simple Smile.

За днес час и половина невероятна динамична хата йога с една страхотна инструкторка. Утре 100% ще съм с мускулна треска от нея, което е много добре. Чак сълзи от кеф ми излязоха по време на финалната релаксация.

После вкъщи изчистих всичко из основи като някаква фурия и си направих голяма зелена салата и скариди на тиган с чесън, зехтин и бяло вино. Голям кеф.

Вивче, къде се губиш?

# 25
  • UK
Така, почивката свършва утре, равносметката: 2 и половина импровизирани тренировки, малко плуване, много сауна и много манджа, ама много сладоледи и баклави, чак се радвам, че приключва, че то ще стана 100 кила и отиде коня у ряката  hahaha

Утре отиваме за няколко дни на селото на половина, тъй че няколко дни без нет (ще ми липсва да ви чета), но пък обещавам изчистено хранене и отново тренировки, от неделя почвам сериозно Скини рулс.

Мери, благодарско за темата.  Hug

# 26
Отчет с ден 1 от мазния фаст: 1100 кал от бита сметана, макадамия и пекан . Добре се чувствам, няма глад, но пък не съм и тренирала.
Миналата година правих мазният фаст, нормално ще отслабнеш и ще навлезеш в кетоза и едва ли ще се чувстваш зле, даже напротив. Аз летях и имах енергия за 4-ма. Просто исках да те предупредя, че храната, която си избрала не е оптимална, защото ще предизвика дисбаланс между омега 6 и омега 3, което води до хормонален дисбаланс в последствие. Или трябва да приемаш омега 3 под формата на добавка - изчисли си на 1000 кал колко омега 6 имаш от ядките и колко омега 3 трябва да добавиш, но според мен поне 3-4 ч.л рибено масло. Друга опция е да включиш в менюто си мазна риба и яйца за сметка на ядките.

от друга страна, не знам колкото те е грижа за мускулите ти, но в храната ти няма никакъв поддържащ протеин и в калориен дефицит се препоръчва да не се спира физическата активност, за да не се губи мускулна маса  Peace

# 27
 Joy  Mr. Green Забавлявам се с тоз Myfitnesspal....до сега не бях го използвала. Днес изядох 2200 кал ( месо, зеленчуци, ягоди и бадемово масло  Rolling Eyes ) и накрая ме осведоми, че ако продължавам така, след 5 седмици ще съм 129,5 паунда ( приблизително 59 кг) при сега заложени 125 паунда( 57 кг). Зорлем ще ме направи дебела.  #Cussing out Mr. Green

# 28
Записвам се и аз да ви следя, но няма какво да отчета. Сигурно от седмица и нещо нямам желание за тренировки, нямам и особено време. Като се върна от Турция ще да се почва пак, тъкмо ще съм набрала мотивация след бъдещите ми прегрешения Laughing

# 29
Отчитам долна част - хип тръстер на 1 крак, клек на 1 крак, с ластик разтягам за задно, първите три упр. от моделската - 20 повторения всяко упр. 3 кръга. Да ви кажа супер си е тренировката задно и дупе подпалващо е.

Общи условия

Активация на акаунт