Ваканцията след ПЪРВИ клас! :)

• 46 560
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
А, Нонич, не бой се - и ние сме в подобна ситуация Simple Smile С баща й сме в дълга командировка това лято и тя ще е на отглеждане при бабите за по цял месец. В момента е при моите родители заедно с братовчедка си. Голям купон спретват на баба и дядо - танци, песни, представления всякакви от куклен театър до акробатики. Ходят по разходки и басейни - пълна свобода Simple Smile Чете по 10 страници в работните дни. Това е всичко. За писане не съм чула да споменават. През юли ще е на лятна занималня в една школа и там имат малко предвидени учебни занимания, та това ще ни е на нас подготовката за втори клас Simple Smile Важно ми е да се зареди с енергия и хубави спомени, така ще има сили за ученето наесен.

# 481
Здравейте, момичета. Отдавна не съм се включвала.
Стефи, лично миналата седмица си взе "Пипи" от библиотеката. Ама нещо не и спори четенето. Казах и' по една глава на ден, но едва половина успява да прочете. Много и било скучно четенето, а определено трябва да го изглажда. В неделя реших да и направя диктовка и се справи много добре, та не е забравила да пише. Чака с нетърпение да дойде време за морето, до което остана една седмица.
Виждам за кучета си говорите, много е хубаво децата да израснат с домашен любимец, но засега се въздържам заради малкия.
На всички пожелавам едно слънчево и забавно лято.

# 482
  • София
  Моят чете, но с писането не знам как ще се оправим. Прочел е 5 от 12-те книги от списъка( и две извън него Simple Smile ), но пише толкова грозно, че чак нечетимо. Накарах го да ми направи писмен преразказ на приказка от Дж. Родари по избор. Че му се губеше някъде идеята е ясно, но че аз изобщо не можах да го разчета, а и той се затрудняваше понякога-това вече ми е в повече. Разбрахме се да почне пак с ченгелчета и букви, но друг път.  Joy Ще се мъчим...

# 483
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Рано-рано идвам да поднеса закуската и да почерпя - голямо чакане приключи - седмокласникът е приет на първо класиране по първо желание Party! Щастливи сме, макар снощи МОН да ни скъсаха нервите, защото още в началото сървърът се срина и 3 часа не можахме да видим класирането Twisted Evil...поне се радвам, че следващото подобно късане на нерви ще е чаааак след 6 години  Whistling

# 484
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честито на баткото Simple Smile и на вас, че напрежението май е повече у родителите  Blush

# 485
  • Sofia
Честито ви, Мариета! Браво на Калоян!  Hug

# 486
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви!

честито на баткото Simple Smile и на вас, че напрежението май е повече у родителите  Blush

МАни, снощи как не получих инфаркт ooooh!...тия от МОН са за убиване, как могат да не си подсигурят сървъра, не знам - срина се веднага и почти до полунощ не можеше да се видят резултатите...

# 487
  • Ланкър, планините Овнерог
Евалла, Мариетка

Ние имаме нужда от палци още -чака ни второ класиране + много важен изпит по рисуване (на първия има 5.16, но не в желаното у-ще). Дано издържи психически, че това първо класиране я смаза.

# 488
  • ГОре на черешата...
Гита, в мислите ми сте Praynig! Накрая ще се радвате, "съберете се" още мъничко. Успокой Танти, всичко ще се подреди накрая добре, бъди до нея, сега има най-голяма нужда Hug!

Леле, моите спят като заклани, ама то след толкоз рани и емоции снощи hahaha...

# 489
Честити на всички класирани и успех на всички очакващи резултати!!    bouquet
Умни деца ,браво  Hug

Днес е последният ден от у-ще на детето .Дадоха й летният пакет с принтирани материали за работа в къщи. Има  упражнения по четене, спелуване, принтирани книги за четене (20) , математически задачи и сайта , ребуси и игрословици на френски . Ще има с какво да се занимава освен четенето и сайта по математика.

Аз си оставам у дома окончателно. Правя си градина от дома и се надявам от септември да съм функционираща детска градина за 8 деца от 0-12 години .Оправям лицензите и разрешителните и подготвям приземения етаж за целта .

Повече време ще имаме да сме заедно по този начин и след у-ще ще си идва с уч. автобус направо у дома .Имам и две бълг. деца сестрички заявени от наши приятели и дано да мине кризата и напъна с ремонтите в момента и да започне всичко по план .

Ще ви пусна снимки на материалите за лятото по-късно .

Лек ден от нас за сега   bouquet

# 490
  • Sofia
Контес, успех с начинането, дано е така, както го искаш!  Hug
Честито завършване на Бузанката и хубава ваканция!  Hug

# 491
mari_eta, честито!   bouquet
То вече настанаха едни времена - от кандидатстването за яслата се започва с чакането, нервите и трепетите (че и аз в тези вълнения).  Rolling Eyes

# 492
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
mari_eta, честито!   bouquet
То вече настанаха едни времена - от кандидатстването за яслата се започва с чакането, нервите и трепетите (че и аз в тези вълнения).  Rolling Eyes

Joy Joy  и като се почне - "приеха ни", "завършихмеWhistling

успех, контеса  Hug не знам къде си, но и късмет си трябва сигурно Simple Smile и него пожелавам  Hug

# 493
  • София
Да почерпя за рожденият ден на моето момче.

И да поздравя приетите.

# 494
  • Варна
Честито на всички печеливши дет' се вика, и на порастналите също!

Ние за другата учебна година също мислихме някаква обща идея за занималня (няма към училището) и ще взема сериозно да се поинтересувам колко ще ни струва примерно да наемем 1 апартамент и учител на половин ден, и да си разделим сумата 10-на семейства.

Общи условия

Активация на акаунт