Ваканцията след ПЪРВИ клас! :)

• 45 876
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добре дошла в темата  Hug

И да ви покажа какво прави Виктор на плажа
Скрит текст:
ама не се заблуждавайте хаха мисля,че за цяло лято ще му се събере около 30мин такава дейност  Mr. Green

точно щях да те обвиня в малтретиране на дете   Whistling

аз моя лично да го видя така, пак няма да повярвам  Crazy

Hug добре си дошла, Алма  Hug

# 646
  • В светлината на слънцето
При нас няма опасност от подобни снимки. Mr. Green Александър каза: Ваканция! и туй то. Mr. Green

Алма, добре дошла. Hug

# 647
При нас няма опасност от подобни снимки. Mr. Green Александър каза: Ваканция! и туй то. Mr. Green
Алма, добре дошла. Hug
И при нас - писане никакво, четене със зор.
Добре дошла Алма, разкажи ни за твоето детенце, ако искаш,  момиче или момче е, какво му е интересно, как върви лятното четене?

# 648
  • Перник
Donsita, и 5 минути да е, важното е, че е документиран, че пише на плажа, горкият  Laughing

Калоян се възползва от суматохата вкъщи през уикенда (започнахме монтажа на къщата) и една думичка не е прочел. За сметка на това вчера заедно прахме килими, той даже отиде сам до магазина да купи препарат, когато нашият свърши. За протокола - вчера при нас беше 36 градуса  ooooh!

# 649
Благодаря на всички за топлото посрещане. Mira_p, какво да кажа.. Момче е. Пламен- Виктор се казва. За сега обича да чете. Поне това е хубавото, че не се налага да го " натискам" за лятното четене. Но ми отказа да чете " Пипи дългото чорапче" . Щял да го прочете след " Мечо пух". Това е най- голямата драма до момента. Mr. Green Иначе.. притеснено ми е, защото от септември е в ново училище и нямам представа как ще приеме всичко ново. Уж казва, че се радва, но пък знам ли какво ще стане, след като дойде първия учебен ден. Сега е на лятна занималня и уж не е забравил основните неща(много ми е разсеян). Лелее, колко дълъг стана тоя пост  Crazy

# 650
  • Перник
Много ми е странно защо децата ни не харесват Пипи  newsm78 До момента в темата май никой не се е похвалил, че детето му я е чело с интерес. Калоян също твърди, че е "тъпа". Тошко Африкански бил по-интересен, приказките били по-интересни, някаква енциклопедия за "Междузвездни войни" разнася напоследък - и тя била по-интересна. Ние едно време харесвахме Пипи. Беше ми една от любимите книжки. Явно наистина днешните деца са мноого различни.

# 651
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Много ми е странно защо децата ни не харесват Пипи  newsm78 До момента в темата май никой не се е похвалил, че детето му я е чело с интерес. Калоян също твърди, че е "тъпа". Тошко Африкански бил по-интересен, приказките били по-интересни, някаква енциклопедия за "Междузвездни войни" разнася напоследък - и тя била по-интересна. Ние едно време харесвахме Пипи. Беше ми една от любимите книжки. Явно наистина днешните деца са мноого различни.

баткото не я харесваше, защото е за момиче  Blush значи женска книга. искаше такава, но за момче. чете с интерес Емил от Льонеберя.

малкият я харесва, но той не иска да я чете защото я е слушал на приказка, озвучена от най-добрите български артисти.
същото се отнася и за Патиланци, Хитър Петър и много други приказки и детски романи.
аз не настоявам, по-добре да прочете нещо ново и по-интересно за него, но да чете  Peace

# 652
  • София
Не знам за децата, но сега и на мен не ми харесва.  Embarassed

Аз съм чела много като малка и сега чета много. Имам хубаво чувство останало от детските ми години към образа на Пипи.

За лятото след първи клас на каката не се успокоих докато не намерих старо пълно издание на Пипи с оригиналните рисунки и каката прилежно я прочете.

Сега нямам шанс Теа сама да прочете дебелата Пипи. Тя си чете Хитър Петър и по-къси приказки, а аз се мъча (направо си е мъка) да и чета Пипи. Аз обичам да чета артистично, да му е забавно на детето, да е все едно радиопиеса. Скучно ми е с Пипи, дълги изречения, губи се основната идея. Направо не мога да повярвам, че избягвам да и я чета. По-интересно ни е и на двете с енциклопедиите на Larousse. Confused

# 653
Ние само с Пипи имаме проблем. На мен също ми харесваше като бях малка. Против съм, но реших да му пусна филмчето поне да гледа. Да има обща представа за какво иде реч. Къде гледаше в телевизора, къде в тавана... Не успях да му задържа вниманието.

# 654
  • В светлината на слънцето
Моят доста време ще извърви, докато стигне до Пипи. Ако изобщо стигне до нея предвид нежеланието за четене. Rolling Eyes Каката обаче я изчете на един дъх и то няколко пъти, харесва я. А разликата им е 3,5 години, тоест не е много. Thinking Аз реших тази година да я прочета отново - да видя как ще я възприема на едни други години и мислене. Ами... не ми хареса, даже ме дразнеше на моменти. Embarassed А навремето ми бе супер любима книга, само дето не спях с нея. Embarassed А сега току се възмущавах, че пропагандира липсата на възпитание, нежеланието за учене и други в този дух - абе от ЕГН-то май ще да е. Mr. Green Каката пък категорично не хареса Том Сойер, а аз така се забавлявах с тази книга. Thinking Други поколения, други времена, други разбирания и интереси. То и животът сега тече на други обороти. Thinking

Температурните рекорди май, май ние ги държим засега.  Mr. Green В събота е било над 40 градуса на сянка и над 50 на слъце. Това на селската къща, но тя е на 2 км от гръцката граница (даже всеки път гръцките оператори ни приветстват с добре дошли, а българските ни пожелават успешно пътуване Rolling Eyes). Там климатът е съвършено различен, по-топло е и от Сандански, та си представете за какво иде реч.  sweating Но пък имаме планина (Източните Родопи) от едната страна, та лъха горска свежест и се търпи някак. Grinning Моите са диви и щастливи - прибират се на сянка само в жегавите часове. Играят на двора до полунощ, наваксват свободата. Grinning

# 655
В този дух да споделя, че след безкрайните игри на другия ден моето диване спи до обяд. Превърнал е деня в нощ. Направо е като тинейджър. Вашите така ли са?

# 656
В този дух да споделя, че след безкрайните игри на другия ден моето диване спи до обяд. Превърнал е деня в нощ. Направо е като тинейджър. Вашите така ли са?

Хммм. Ми не е. Няма търпение да стане, да се измие и да хукне навън с колелото. Но може би защото през седмицата е на занималня, та за това събота и неделя гледа да си навакса. Ляга към 22 часа и става минимум в 8ч. Това в почивката говорим  Mr. Green

# 657
Не е и нашето дете така.
Пез учебната година става в 6 и 30 и си ляга в 7 и 30 -8 вечерта, а сега си ляга към 9 и става към 7 и 30 Simple Smile

# 658
Моята си ляга късно и си поспива повече. Миналата седмица ние бяхме заспали с баща й, тя към 12ч още не. Гледала филмче, пяла си, диване. Ама ние ставаме в 6,30, а тя спи понякога до 10ч.
"Пипи" й я четохме на пет и нещо и миналата година пак, че бяхме на гости няколко дни, а там нямаше детска книга освен тази. Хареса й, но сега няма да настоявам точно нея да чете, тъй като няма да й е забавно.

# 659
И двете ми деца- момчета- прочетоха сами Пипи 1 за 2 клас и я харесаха.
Май са изключение.

Общи условия

Активация на акаунт