МАЙките с очакване и копнеж се наслаждават на голям бебевалеж!-Тема 16

• 26 350
  • 331
  •   1
Отговори
# 120
Майчета да ви питам как обличате бебоците  Simple Smile

# 121
Мами на колко дни изведохте бебенцата на разходка?

НИе излязохме на 7мия ден. Времето беше хубаво и не ми се седеше вкъщи.

Майчета да ви питам как обличате бебоците  Simple Smile

Постепенно намалявам обличането, че по едно време се бях оляла с обличането:) На 01.06 например беше по боди потник, памучно панталонче и тениска с къс ръкав. Следващите два дни беше само по боди (но с дълъг ръкав) и панталонче. Днес го изведох по такова ромпърче ли, знам ли как се казва Simple Smile С къс ръкав и къс крачол, без нищо под и над него. Вчера имаше пъпчици по вратлето след разходка и мисля че му беше доста горещо, затова днес съвсем се разхвърляхме. Завивам с чаршафче, пелена или памучно одеало.

Скрит текст:

water_life
това е ужасно. Не мога да повярвам, че в днешно време има педиатри, които подкрепят тази схема на захранване. То милото още не знае на кои свят е, още има колики, не може да седи, ама дай да го набухаме с пюрета и сокове. Цял живот ще яде твърда храна, за къде е тоя зор и това бързане не знам  ooooh!

Ние вчера му правихме 40 дни, милия се скъса от рев цял ден. Мислех че е превъзбуден, но започна да реве много преди гостите да дойдат и продължи много след като си тръгнаха, та не знам какво беше това чудо. Рева от 14ч. до вечерта до 22, с леки прекъсвания от по 5-10 минути. Направо се чувствах безпомощна на края. Лека по лека на гърда заспа. Нощта беше спокоен, яде в 3ч. , после сутринта в 6 и за сега си е съвсем спокоен. Надявам се, че беше нещо инцидентно.

И да се похваля, че сутринта ме дари с една лека деликатна усмивка  Heart Eyes Първата усмивка. Първата осъзната усмивка, че иначе на сън много му е смешно, но като е буден все още не беше се усмихвал.

# 122
оо за леката деликатна усмивка и аз да се похваля, от 2-3 дни сутрин като се събужда така ме възнаграждава- а аз умирам от щастие  Grinning

# 123
 Здравейте, МАЙ - чета     bouquet На 28 Май се роди нашата Точица - Александър.  3300 и 49 сантиметра.  Честито на всички и да са ни живи и здрави бебчетата   bouquet

# 124
Честито на всички, вече всички би трябвало да са се сдобили с пухкави бебчета  Hug

# 125
Така е, мисля,че е време да се преместим в "Родени"  Peace
Мами,какъв крем за подсичане ползвате? Аз го мажа с Мустела,но от няколко дена се чудя дали не ми се е подсекъл в слабините Sad Сега там му се бели кожичката,няма пъпчици,но му е доста зачервено Sad Дупето му е добре,но слабинките едни такива червени,белещи се малко ме притесняват...

# 126
bepanthen много съм доволна - с едно намазване е решен проблема поне при нас

# 127
  • София
Аз за подсичане ползвам Бочко и с баткото и сега и съм много доволна. О с малкия вече почти всичко ни е на Бочко, станах им фенка Simple Smile

# 128
Честито на всички мами!

Когато преди години баткото се подсече ни помогна само крема за подсечено на Веледа. Ако сега ни се наложи пак бих взела него.

# 129
Мами,какъв крем за подсичане ползвате? Аз го мажа с Мустела,но от няколко дена се чудя дали не ми се е подсекъл в слабините Sad Сега там му се бели кожичката,няма пъпчици,но му е доста зачервено Sad Дупето му е добре,но слабинките едни такива червени,белещи се малко ме притесняват...

Подсеченото няма пъпки, изглежда зачервено, като протрито. Моя съвет на първо време е да не използваш крем за подсичане на всяка смяна на памперса, защото това силно изсушава кожичката там. Иначе аз ползвах Судокрем с каката и бях много доволна. Сега му мажа само около ануса след акане, ако е заречено.

# 130
Аз използвам едно македонско кремче на Галафарм. В болницата ни го рекламираха.  То не е типичното цинково кремче, не изсушава. Доволна съм много, не е и скъп. Мажа след всеки наакан памперс, засега не сме се подсичали.

# 131
Темата е едва на 9 страница, поне до 25-30 да стигнем. Peace

Вие как я карате? Аз нямам много време за маммата, повечето време или имаме гости, или сме на вън.
Тази седмица сме при майка ми (да видя и аз свободно време Laughing), а другия месец ще сме на почивка. Wink

# 132
  • В градината...
Аз съм си преварила свинска мас. Мажа и с нея.

# 133
Здравейте. Запис. Време за четене и писане не остава, но важното е че малката расте и сме добре. Да ви се оплача преди няколко дни от гърдите вдигнах Т (39,3), направо с 2-те деца вкъщи имах чувството, че ще хвърля топа. И това мина, но от нея ми излязоха 3 големи херпеса на устните и вътре в носа имам. Ужасно е, хем не смея да я целуна, хем дразнят ужасно. Да минава и това, че аман. И аз чакам първата съзнателна усмивка. Вече е на месец и половина. Нямам търпение, а с каката съм забравила кога точно се случи. Иначе бебка отваря уста и ги мърда, все едно ще проговори. Много е смешна Simple Smile

# 134
Благодаря за отговорите  Hug Май ще пробвам тоя Судокрем да видим...

А давате ли Вит Д,понеже педиатърката на нас ни  каза,че нали сме лятно бебе,та нямало нужда да се дава допълнително ? То хубаво ама нали и да сме на разходка,та в количката сме на сянка,много малко ни вижда слънцето,затова се чудя дали да си взема да давам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт