МАЙките с очакване и копнеж се наслаждават на голям бебевалеж!-Тема 16

• 26 360
  • 331
  •   1
Отговори
# 180
villiana, имаше ли някакви симптоми за тази диагноза  Thinking
Диагноза е силно казано - по-скоро на това ми прилича от прочетеното в нета. На едното зърно ми се появи бяла точка, няколко дни се чудих какво е, накрая реших да се поразровя. Има и снимки - изглежда същото. Но в крайна сметка няма как да знам със сигурност дали наистина е това... Боли ме малко, единия ден имаше сякаш и съвсем малко кръв.

# 181
В болницата бяхме с Пуфис много съм доволна не му пропускат,не се е изринал от тях,мекички са.След това реших да ги сменя със Памперс белия пакет Premium Care ...ее няма такава гадна миризма все едно съм ги напраскала със гориво пълна гадост.Но поне нищо му няма от тях попиват и до доооста,когато сме се разхождали и съм забравила да му взема памперс с мен,с него е издаржал 6 часа,и си беше сух.Но повече немисля да взимам от него,мога да го сменя със зеления пакет дано да нямат същия мирис.Ще ги редувам един път едните,другия път другите за да не му свиква дупето с едни и същи  Whistling И с Памперс сме на 2 размер,а Пуфис вече 3ка май не си отговарят номерцата  Simple Smile

В това няма никаква логика. Напротив, като намерите памперсите, които отговарят на изискванията ви (цена, качество, аромат и т.н.) не ги сменяйте. Всяка смяна е предпоставка за алергичен обрив и куп проблеми, щото всяка пъпка дето се появи под памперса се лекува изключително трудно от това, че е постоянно затворено и запарено мястото там.

perunika   bouquet Може би плаче защото има колики? Не знам, аз не бих давала хипоалергенно мляко, ако няма алергия към белтъка на кравето мляко.

# 182
  • Пловдив
Аз взех още от началото Babylove, памперсите, които са с марката на ДМ. Определено съм доволна от тях, онзи ден нямало и ММ взе от зеления пакет на Памперс, еми смърдят ми отвратително на някаква избелваща съставка, но ще довършим пакета Simple Smile.

# 183
Здравейте момичета. МОята температура и обрива продължават, и то всеки ден в късния слетобед. Пуснахме стерилна кърма и е заразена, ще правят антибиограма. Спрях да кърмя, дано бебо да е добре, не ми е дигал температура .

# 184
Здравейте момичета. МОята температура и обрива продължават, и то всеки ден в късния слетобед. Пуснахме стерилна кърма и е заразена, ще правят антибиограма. Спрях да кърмя, дано бебо да е добре, не ми е дигал температура .

А за лохиите каза ли ти нещо? Гледаха ли те на ултразвук? И защо не са пуснали антибиограма направо с микробиологията, пуска се да се изолират микроорагнизми ако има и заедно с резултата обикновено идва и самата антибиограма (става дума за всичко, което така се изследва) иначе се губи ненужно време? Много странно  newsm78 В кой град си? Дано бързо се възстановиш   bouquet

# 185
  • В градината...
Mother of PrincesS, и колики си имаме. Давахме капки с еспумизан - инфлакол, не ни помогнаха, започнахме био гая и от тях е по-добре. Май писах, че бяхме на антибитоици в болницата  и явно ни нарушиха чревната флора, та пробиотикът ни помага - и диарията намаля вече. Но още в болницата имахме едни пъпчици с беличко по средата, казаха, че е алергия към белтъка на млякото. Питах - е и? Казаха, ами нищо. Затова мисля да го сменям с хипоалергенно, за 2-3 месеца.

Диди, лохиите не тръгват ли като кърмеше  Thinking Мен кърменето ме спаси, тъй като бяха спрели.

# 186
perunika, на мен за пъпчиците педиатърката ми каза, че се дължат на изчистването от хормоните, продължавало до 40-ия ден от раждането. Малката също има такива - основно по лицето, появиха се няколко дни след изписването. Сега уж вече започнаха да понамаляват.

# 187
  • В градината...
Нашите бяха по тялото.
А по лицето ни се появиха от на тати брадата, Ида като се оригва, се върти и си закача бузките в брадата му. Аз самата имах такива пъпки от него в началото, а малката е с моята кожа  Blush

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 18:19 от perunika

# 188
слънце златно, перу, много е нежничка да ти е жива и здрава  Hug

# 189
Наистина е много нежна и красива малката Ида  Grinning

По-назад четох, че коментирате кремове за мазане. При нас решението да не се зачервява е миене почти на всяка смяна на памперса и мазане с един крем, който се приготвя в аптеките. Знам, че съдържа цинк, но другите съставки не ги помня - ярко жълт и много мазен.

# 190
  • В градината...
Същият крем, като най-ефикасен и мазен /след преварената св. мас/, ми го препоръчаха приятелки  Peace
 Peace
И ние се мием след всяка смяна на памперся и нямаме проблеми. За разлика от болницата, където бяхме на мокри кърпи  Peace А миенето ни е голямо удоволствие, като я сложим под чешмата, си пери пръстите на краката от кеф.

# 191
Да,ще изчакам до вечерта да видим,пък мъника дано се поуспокои  ooooh!
А да ви питам вие какви термометри за телесна температура сте си взели? Аз се чудя още,но със сигурност в дупето няма да мога да му го мушкам,затова гледам такъв дето е залъгалка или за ухо. Споделете мнение,кои са по-хубави и мерят точно  Hug

# 192
А да ви питам вие какви термометри за телесна температура сте си взели? Аз се чудя още,но със сигурност в дупето няма да мога да му го мушкам,затова гледам такъв дето е залъгалка или за ухо. Споделете мнение,кои са по-хубави и мерят точно  Hug

# 193
Перу прекрасна чаровница си имате   bouquet  За пъпчиците не знам какво да ти кажа. Действително има едни дето са хормонални и се изчистват за определено време, ако са от алерия към белтъка на млякото, би трябвало да се засилват с всеки изминал ден. Все пак най добре е може би да се консултираш с педиатъра, когато отидете на консултация?

blondelinna не мога да помогна, моя е най обикновен електронен. Мисля да си меря под мишничката, ако се наложи, на каката също не съм мерила в дупето. Веднъж се опитах да й сложа свещичка за температура в друпето и изпадна в някакъв жесток истеричен рев (но беше по голяма, може би над годинка) , едва я утеших, плака сигурно един час милата. После четох статии по въпроса, че е нормално и много деца реагират така и задължително да престана с опитите! Оттогава не пипам дупето. Даже сега като е голяма с едно повръщане и ѝ обяснявах че трябва да сложим хапче в дупето, защото през устата ще го повърне и пак не се съгласи. Извинявам се че се отклоних от темата...

# 194

А за лохиите каза ли ти нещо? Гледаха ли те на ултразвук? И защо не са пуснали антибиограма направо с микробиологията, пуска се да се изолират микроорагнизми ако има и заедно с резултата обикновено идва и самата антибиограма (става дума за всичко, което така се изследва) иначе се губи ненужно време? Много странно  newsm78 В кой град си? Дано бързо се възстановиш   bouquet
Ами казаха, че вече не задържам кръв. Те лохиите ми спряха на 10 ден(което според мен не е нормално). В кърмата беше изолирана бактерията ентерококос фекалис. Нямам обеснение как чревна бактерия попадав кърмата. Педиатърката забрани кърменето, дори и след лечението ми и си минахме на адаптирано мляко. Най- вероятно е вътреболнична инфекция. От Шумен съм. Поне бебо е добре, единствено го е боляло коремчето заради кърмата ми. Ще се лекуваме няма начин.

Общи условия

Активация на акаунт