МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 391
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • У дома
Момичета благодаря за отговорите, значи за зеленчуков ще карам на шопска салатка, без сирене (обожавам я), днес взех и малко тиквички, ако ми се занимава на грил тигана ще си направя, с чесънче Whistling А за картофките да ви кажа аз как ги правя стават мноого вкусни (наскоро го открих този начин и не мога да им се наситя), ставах хрупкави отвън а вътре мекички: режете на едри парчета пресни картофи с кората, слагате една голяма тенджера с вода и малко сол да кипне, слагате картофите за 3-4мин, махате и поливате картофите с студена вода. Слагате в тава с хартия за печене (голяма тава да не са един върху др картофите), ползвам тавата на фурната, и подправки по избор (1 вариант - червен пипер, сол и малко лют пипер ако обичате, 2 вариант - копър, чесънче и сол, 3 вариант - сол, розмарин, босилек и разни други билки на аромат - олио на всички по-малко при печенето), печете във загрята фурна, стават мноого бързо, на око гледате те хващат една хубава коричкаа,ммммм чак ми се доядоха hahaha Joy
Успех на всичкиии Hug

# 121
Genni, това ще го пробвам утре! Днес съм на задушени с копър и червен пипер, а за вечеря салата картофена с лук к магданоз.
Jedira,  отдавна не съм писала.
Какво спортувате? И при този тип режим имате ли сили за тренировка?

# 122
Jedira,  отдавна не съм писала.
Какво спортувате? И при този тип режим имате ли сили за тренировка?
И аз LaughingМоето движение е само това, че забравих колата и ходя с колелото на работа, но работя сравнително наблизо и не е кой знае каква тренировка Simple SmileА и съм с колелото от един месец, а диетата почнах преди 3 дни.Преди съм правила доста диети и тази е от тези с ядене, та нямам проблеми да я спазвам, дори първите два дни с тези картофи си мислех, че нищо няма да смъкна, изненадана съм, не очаквах Heart Eyes
За утрешния ден на зеленчуци и аз съм се настроила за едно прясно зеле, сготвено с много домати съвсем малко мазнина.И салата, разбира се, сега си хапвам пилешка супичка от едно бутче, сол и вода, сложих и малко лимон, довечера печено пиле  chef

# 123
  • София
За момента ходя пеша по 1-2ч. след работа. Планирам сериозно фитнес с личен треньор, но това ще е след морета, че картата е много скъпа и е месечна Peace

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 17:40 от Bolle

# 124
Треньора е много добра идея, но ще опитам с домашен! Румито има добри тренировки,сега ще ги разгледам

# 125
  • София
Щък, наистина са добри. Аз даже си платих преди няколко години за видеа и харнителен режим, но в нас не ми се получава. Някой трябва да ме сритва Laughing

# 126
Момичета здравейте !
Включвам се отново с мерките в сантиметри . Както писах преди , не се измерих когато започнах диетата - 22.05 , но имам мерки от 05.05 , които ско не точни до милиметър , приемам че на 22.05 дори са били по-големи , защото в този период от почти две седмици буквално ядох като за последно , защото знаех , че стартирам точно на 22.05 ( всичко е пресметнато , за да може почивката да се падне точно на рождения ми ден ) . И така :
Талия : 100см - 97см
Бюст : 107см - 101см
Ханш : 99см - 96см
Бедро : 61см - 57см
Бицепс : 31см - 29см
Дано съм била полезна Simple Smile

# 127
Виждам че и тренировките обсъждате .
Аз също имам персонален режим от Руми , перфектен , но ми се наложи да започна работа , в колата съм от сутрин до вечер . Сутрините са заети с детето и абсолютно не ми остава време да си приготвям яденето , затова този режим ми е идеален , но упражненията са идеални !!!
Скоро ще имам възможност да ги включа и тогава ще видим какво ще се получи ...

# 128
Здравейте и от мен! jedira днес ми е първи зеленчуков ден, не съм свалила много само 2 килограма от началото. Иначе се чувствам  отлично диета ми допада.

# 129
  • У дома
Добро утро дами, днес съм изключително доволна, след КМ вчера, днес -700гр, а даже съм в МЦ Shocked Засега всичко върви мнооого по-добре от очакваното, имах ужасно мноого енергия вчера, което ме изуми, чак се изненадах от себе си, над 8км съм ходила с дребчо Sunglasses
Хайде дами, мноого свалени килца, днес продължавам по план - КМ отново.

# 130
  • София
Genni,
снощи си направих от твоите картофки и станаха чуууудни. Нищо повече не ми трябваше  bouquet
За съжаление от първия катофен -700 ама днес +200 та общо - 500 от картофите.
Накиснала съм едно доста голямо количество крилца да се маринова за довечера и за утре. Закусих с някакво пил. филе ама направо ми се догади. За обяд бутчета.
Tianeli, сантиметрите вече са истински резултат. Аз съм 1 кило = на 1см.(това е без усилен спорт)
От статистиката в общи линии 4кг. за 12 дни е оптималното, а ВЧ казва, че за 24 дни около 8кг, но пък тя все още има бая за сваляне та зависи от къде тръваш все пак. Аз и на 5-6 ще съм хипер доволна за 24 дни.

# 131
Днес се радвам на първия ден на зеленчуци с една огромна салата краставици, домати, чушка и лук LaughingДовечера ще си сготвя прясно зеле  chefСлед 4 дни -4кг, не мога да повярвам Crazy
iwelinа*, ти сигурно имаш по-малко за сваляне, затова Hug
Аз като почнах си мислех, че и на 300г на ден ще съм много доволна, въобще не очаквах такова развитие, сигурно е вода, аз не казвам в работата, че съм на диета, обаче днес ми казаха, че съм отслабнала, а иначе аз видимо не откривам разлика, защото са ми много килата и тези 4кг не личат много-много, виж, ако станат 8 предполагам ще ги видя вече и аз Mr. Green
Bolle, и аз се пробвах първия ден на пиле с едни филенца на скара, ама нещо много гадни ми се видяха, та минах на пиле на грил вечерта, не знам защо, по принцип обичам на скара Tired
Пожелавам ви много минуси, на мен страшно ми пасна диетата Grinning

# 132
  • София
 ooooh! ooooh! ooooh!
Рожден ден в офиса!Цяла седмица не пипвам всичките шоколади дето ги разнасят около мен, но днес се контузих с не един, а няколко бонбона ferrero.
Не ми се почва пак от картофи утре, защото много въглехидрат ще се събере. Май от утре пак 2 пиле ще ги броя. Дано компенсирам Praynig Ейййй, тоя мой слаб ангел #Crazy

jedira, и на мен би ми паснала много тая диета ако свалях по кило на ден Laughing

# 133
  • У дома
Дами, дали мога да сменя пилето с риба newsm78 Нещо не ми допада варианта пиле на грил (все си мисля, че е солено в повече), дали мога да си взема сьомга и да си хапвам от нея newsm78

# 134
  • София
Genni,
можеш Peace Дните се редуват протеини и въглехидрати.
Пиле, риба, яйца могат да се заменят едно с друго, но пак един вид за деня.

Общи условия

Активация на акаунт