МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 394
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
ooooh! ooooh! ooooh!
 jedira, и на мен би ми паснала много тая диета ако свалях по кило на ден Laughing
Bolle, права си Mr. Green
Genni,  аз докато се изпиша Bolle ти е отговорила, но и аз да си кажа LaughingАз най-много се притеснявам от рибния ден, била съм на Дюкан и оттам риба без салата и без нищо ми е малко трудно да ям, после трябва да дъвча дъвки заради вкуса, а иначе от риба се сваля много, това е сигурно.Какво те притеснява в пилето, печеш си го в къщи, за да знаеш какво има в него и нямаш ядове Peace

# 136
  • У дома
Ами дами, аз не съм на ВЧ на диетата, друго моно правя аз Rolling Eyes Пилето нещо ми догнуся напоследък. Мислех за телешко, ама все на дъвка става като го правя, та затова мисля да си изпека рибка, мноого е обичам и мога да ям промишлени количества (да де аз имам ограничение 800гр на ден, за пилето, толкова риба ще хапна). Утре първи зеленчуков, може ли в салатите малко семена (сусам,чиа и ленено), че днес 00 ми бягат newsm78

# 137
  • София
Genni, не смесвай нещата. От салатите ще тръгне wc-то Peace
Сьомгата е бая тежичка и мисля, че 800-1000-гр. няма да са малко за деня да си сита.
Щом обичаш рибка си екстра за тези дни!
Аз преди тази диета бях на ВМ-НВХ месец и половина и съм имала дни само на вратни пържоли с масло и свалям бая от тях. Телешкото и на мен не ми се получава newsm78

# 138
  • У дома
Получи ми се телешкото, като го оставих полусурово, стана вкусно и супер крехко, нооо просто хапнах малко месо с ммнооого салата, за ден само на полусурово месо не ме устройва, сьомгата е много мазна и тежичка, даже повече от 500гр не мисля, че ще изям за деня. Аз бях на 90ДД, сега съм в почивка и пак хапвам разделно, но наблягам на салатите, слагам и семенца, ама тук щом не може, не може hahaha Пък и аз принципно не издържам на глад, така че си хапвам стабилно докато се наям, трябва от салатата и зеленчуците да стане работата Joy

# 139
jedira  Hug и аз имам много за сваляне 15кг ми останаха от раждането.  Grinning Мисля да я правя 36  дни.  Simple Smile

А имам и един въпрос, понеже не обичам риба ама хич, мога ли да ям цаца с много лимон.. (само цацата ми е по -приятна)

# 140
Малко така нахлуам,ама правя  диетата на ВЧ и съм на първи рибен ден, обаче не мога да я  Hugям тази риба, гади ми с еот нея. С какво мога да я заменя? Става ли с пилешки гърди? Съжалявам,ако сте обсъждали, но нямах време да чета назад

# 141
  • София
Рибата се замества с друг протеин: яйца, пиле, свинско и т.н

# 142
  • В света на мечтите
На ВЧ на салатните дни може ли сготвено зеле?

# 143
Здравейте фиданки,
на 25.05. почнах диетата от 66,100 кг. - първите 12дни съм свалила 2,5 кг. Най-трудни ми бяха дните на КМ /и през 2-та съгреших по малко/. Спортувам от всеки ден по 1ч. без Събота или Неделя/т.е. гледам да си почивам поне един ден от тренировките, въпреки че имам много енергия/

В Зеленчуковите може сготвено зеле. Аз си направих Имамбаялдъ - страшно стана

До по-опитните - Кога Ви е крайния час за вечеря? 18 или по-рано?

# 144
  • София
До 18ч е най-добре, но аз не си поставям и тази рестрикция
Вечерям към 20ч
След вчерашното ми прегрешение все пак съм -600

# 145
На ВЧ на салатните дни може ли сготвено зеле?
Може  Simple Smile

# 146
Здравейте, прекрасни! Денят е хубав, а кантара трябва да го скрия защото ме изкушава да се качвам на него иди ела. Има ли вероятност мерките,а не килата да намалят?

# 147
Здравейте, милички HugДнес след салатния ден съм неизвестно защо +1кг Rolling EyesСъс сигурност съм задържала водичка, защото не съм нарушавала с нищо, и тъпо и упорито си продължавам с вчерашното зеле на фурна(няма да го хвърлям я Mr. Green)
iwelinа*,  и аз мисля да я направя 36дни, значи ще сме заедно Heart EyesТака е по-лесно в компания HugА смяташ ли да правиш почивки след всеки 12дни, аз май ще карам без почивка първите две врътки, пък после ще видя Thinking
Bolle, браво за минусчето  bouquet
Щък, аз се тегля в началото, защото ми е интересно как ми действат различните дни, после като понамалее свалянето може и да спра да се тегля, може би вече трябва да спра като се замисля..след днешния плюс.. Laughing
muniiiii3, как правиш цацата, та да става за режим, и аз утре съм на риба за първи път и много се чудя newsm78

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 14:28 от jedira

# 148
jedira Мисля да я правя без прекъсване.  Hug  Heart Eyes

Малеее тези рибни дни са ужасни..  Sick

# 149
  • София
Всички са с плюс на зеленчуковите не се притеснявайте, защото не е реално качване! Кривата на отслабването никога не е само низходяща. На рибните ще проличи. Аз бях -700 + 200 -600

Общи условия

Активация на акаунт