МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 398
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • У дома
Привет дами, след втори ден на КМ: -300гр, което е ок, предвид че 00 ми бягат.Сега хапвам ш. салатка, довечера мисля тиквички и пак салата.
Вечерям не по-късно от 17.30, рядко 18. Ако огладнея след това - ВОДА hahaha Joy Тя до 20.00, ако е по-късно задържам и имам + на следващия ден.
jedira, от зеле винаги съм била на плюс, задържа вода Peace

# 151
  • У дома
Дами, днес май омазах работата, зеленчуков ден, хапнах за вечеря царевица - 1 кочан, а то май е повече бобово, хайде сега ако ме изненадате приятно, че е ок, ще съм мноого доволна hahaha Joy

# 152
  • София
Не бих се притеснявала ако е една царевица. Принципно уж не е ок., но е нищо и никакво и количеството

# 153
  • Бургас
Вече две седмици и малко от както приключих диетата на ВЧ и не съм качила нито грам  Hug
Решила съм от днес да направя още веднъж 12 дни на този режим, току виж съм смъкнала още. Задържането на резултата го отдавам на това, че не ям тестени продукти, защото избягвам глутена.
Успех на всички диетуващи   bouquet

# 154
Привет и от мен!
vessita, много се радвам, че писа, непрекъснато се притеснявам от това, че се свалят много килограми, което е заплаха за последващ съвсем закономерен йо-йо ефект Rolling EyesЕстествено не смятам да тъпча безразборно след приключването на режима, ще си хвана някаква схема и ще карам по нея, хубавото е, че лятото дойде, повече зеленчуци и плодове, по-малко ми се яде в жегите, така че се надявам да успея да запазя каквото съм успяла да сваля Simple Smile
Днес ден на риба, вчера си купих едно парче сьомга и сега се чудя как да си го приготвя newsm78Мисля си за една чорба, в смисъл само рибата и вода с вегета, обаче възниква въпроса може ли вегета, иначе на скарата ще го метна, но повече мирише на риба така и ще ми дойде много рибешко като че ли Tired Давайте идеи за рецепти с риба Hug

# 155
  • София
 jedira,

сьомгата можеш да я направиш в готварско фолио и няколко резена лимон за свежест, сол и ч.пипер.
После лимоните не ги ядеш.

п.п. За 4 дни съм само -1кг. Дано не се забави и за 12 да са поне 3 все пак

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 11:59 от Bolle

# 156
  • У дома
Привет дами, след вчерашните зеленчуци и тъпата царевица +1,1, нооо и два дни не съм ходила до 00, нещо взех да се притеснявам newsm78 Днес пак ми е зеленчуков, и нямам желание за нищо и никакви диети, ще си изкарам МОНО-то, но не ми допада това хранене нещо, вие имате ли проблеми с 00?
Сьомгата тук е продават овкусена - креолска, мноого е вкусна с някакви билки нямам идея какви, другата без нищо, тук е готвят с : масло, л.сок, сол и черен пипер в фолио и във фурната, замени ако искаш маслото с зехтин, но с маслоо си е друго. Това ми го е казал норвежки готвач Peace (оригиналната рецепта-голямо парче прясна сьомга, се пече с маслото, сол, ч.п. и л.сок, след това се покрива със заквасена сметана и скариди - ммм, мноого е вкуснооо)
Дами, утре трябва да съм на яйца - два дена, НОО в вторник имам РД (не, ми е до празници, но ММ иска да направи скара във вторник, и за да не мрънкам все съм на диета, това не мога, онова също, та си мислех да сменя), вторник на месо, после картофите и накрая да свърша с яйца. Как ви се струва newsm78
Лек и усмихнат почивен ден Hug

# 157
  • София
Genni,
писах вече, че от зеленчуците всички в темата имат +, но е водичка. Няма старшно. Не знам какви зеленчуци си яла, но ако има повече зелени салати по принцип wc-то се оправя. Аз нямам пороблеми за момента, но и стомахът ми си е редовен по принцип. Ако се налага пий някое чайче за помощ.
Друго, което помага, е да се добавят повече мазнини .

Сьомгата на мен ми е адски тежка и не бих й добавяла мазнина.

Аз си мисля, че картофите не случайно са сложени в началото на режима, но ти не спазваш точно този на ВЧ. Аз обаче бих ги заместила с плодове или зеленчуци, още повече, че имаш драми с wc.

# 158
Bolle,Genni, благодаря за рецептите  bouquetСьомгата отиде в тенджерата на супа, за скара извадих лаврак, така менюто ще е пълно Laughing
Аз също нямам проблеми с 00, но си правя супи-с пилето си направих единия ден и сега с рибата ми се хапва по-течна храна и пак си измислих супичка, не знам дали от това, аз по принцип си имам редовен стомах Simple Smile
Дами, утре трябва да съм на яйца - два дена, НОО в вторник имам РД (не, ми е до празници, но ММ иска да направи скара във вторник, и за да не мрънкам все съм на диета, това не мога, онова също, та си мислех да сменя), вторник на месо, после картофите и накрая да свърша с яйца. Как ви се струва newsm78
Лек и усмихнат почивен ден Hug
Genni, дано да е водичка, ама то и няма какво да е, едно кило зеленчуци да съм изяла пак няма как да ми се лепнат, ще видим след рибния каква е ситуацията, след риба винаги свалям.Като ти гледам схемата ми липсва някой плодов или зеленчуков ден между дните с месо и с картофи, така си мисля, без да те ангажирам по никакъв начин PeaceТи готова монодиета ли правиш или ти си измисляш всеки ден на какво да е Hug

# 159
  • У дома
 Hug Bolle, мноого ти благодаря, направо така ще направя картофите ще ги сменя с два дена плодов, просто явно стомаха ми на друг режим е свикна, на 90ДД хапваш сутрин плод, и след него съм нямала проблеми, салатите ги ям със семена и пак нямам проблеми, ноо виж тук малко по различно, и това стана след вторият ден на К.М. Зеленчуци хапнах : О - тиквички - 50гр, печени и подправени с чесън и копър и шопска салата без сирене, В - тиквички 100гр, един кочан царевица, вода пия по мнооого около 2,5-3л на ден и всяка сутрин пия кафе - чисто. Преди пиех по 5-6л вода, но сега наполовина hahaha
Благодаря ти за съветите още веднъж Hug Дано да има хубав резултат накрая да видя 6-цата, май леееко се съмнявам Thinking
Жедейра, готова е от първата страничка, но аз си спомням че съм правила на "младини", нещо подобно да не кажа същото, и тогава резултата беше зашеметяващ. Просто картофен ден няма да правя а ще направя плодов, аз и от картофи винаги съм била на +, по време на 90ДД, и като цяло ги избягвам или хапвам мноого малко картофи (примерно два картфофа) с големи салати.

# 160
  • София
Genni, чак сега се сетих, че и аз имах запичане от КМ, което страшно ме изненада.
При това си купувах от по-истинските млека Mr. Green Уж бациликус ала-бала Mr. Green
Ако ядеш от тези с повече нишесте, е нормално.
"ефектът" беше временен Peace
На млечните си купувайте 3,6% масленост и нагоре.
Като цяло количествата храна са ти доста малко. Може и това да е част от проблема. 50-100гр. тиквички и малко шопска…царевицата от един кочан е шепа зрънца….еми нищо не е.

За резултат не се притеснявам, че ще има, но при мен ще е малко. Просто няма диета, от която да свалям бързо. Все пак май мин. резултат за 24 дни е 5кг. Не помня някой да е писал за по-малко, но като се замисля това е супер за толкова дни. Аз за близо 2 месеца диета (каквато и да е) едвам свалям 4 и то не са стабилни.

# 161
  • У дома
Боле, мноого салата хапвам, даже се уливам Blush Аз съм супер лакома и хапвам стабилно, шопска салата, не е като по заведенията Joy -2 големи домата, една краставица, половин глава лук и две "едри" печени чушки. Вечерята беше по оскъдна, но тя царевицата доста "подува". Проблема с 00 е решен за момента, а за киселото мляко, тук има само един вид Rolling Eyes Ще погледна в Турските магазини, мисля че там имаше някакво тяхно к.м. ама много нишестяно Sick Ам не мисля да е повтарям засега, ще видя резултата за 10 дена, и ще си мина на почивката на 90ДД.
Боле ти пробвала ли си я? Аз след бременността свалих 15кг с нея, първият месец само 2кг hahaha Joy Средата на вторият обаче тръгнаха нещата и съм сууупер доволна и е по-балансирана като че ли, хапваш повече групи храни и определно резултата не закъснява, и е по-лесна според мен.
Дами от днес започвам и упражнения, принципно тренирам на степера по 30мин всеки ден, ходя и с фъстъчка на разходка по 7-10км всеки ден (дребка е на 1 годинка), но от днес започвам упражнения и за корема и дупето, започна дупето много да увисва като на "баба", а това най-не ми харесва, смачкан и увиснал задник, та от днес се взимам в ръце. Малката много се забавлява и ми се смее като правя нещо на земята, кой знае колко нелепо изглеждам в нейните очи hahaha Joy

# 162
  • София
Genni,

веднъж само я запонах 90 дневната, но тогава не бях настроена за диети с месеци (сега уврях най-после Mr. Green) Но за моята психика има твърде много ограничения, а съм убедена, че това не ме води до никъде в крайна сметка. Аз съм доста социален човек и не ми е възможно непрекъснато да си нагласям нещата спрямо такова ядене. Друго важно е, че въпреки добрите ми изследвания на инсулин и захар, организмът ми реагира зле на въглехидрати (тесто, плодове, сладко, бобови и дори и зеленчуци). Подувам се и пълнея на час #2gunfire За задържане и постепенно сваляне ще съм на високомазнинен носковъглехидратен режим изобщо. Не като диета, а като начин на живот. Сега се пробвам отново с моното, защото гоня маааалко по-бързо сваляне за стимул и за проклетото море дето …бански Mr. Green
Неспокойно ми е по въпроса и се чудя как да сваля поне 5 кила дотогава (края на юли)
Иначе имам да свалям към 12-13 за най-добрата си форма.
Сега ще тръгна на 30 мин. дамски фитнес ежедневно, а след морето се хващам с тренировките и режима с личен треньор. Тогава вече ще се види истинския резултат Peace За другият морски сезон ще съм ток и жица Laughing
Тренирането макар и по малко, е супер важно, защото така организмът харчи мазнините, а не мускули, тъкани, вода и изтъняване на кости. Съответно и на външния вид се отразява по-добре, когато топи само мазнинките.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 15:42 от Bolle

# 163
Здравейте момичета,
след вчерашния картофен /13ден/ съм + 200гр.и много ме е яд на самата себе си, защото снощи ядох към 21 ч. и то доста стабилно.
Мисля днес да се самонакажа -ядох в 16ч. варени картофи и мисля повече да не ям.

По въпроса със запичането и аз имах такъв проблем - с 2та картофени и 2та пилешки изобщо не бях ходила, но на 5-тия Имамбаялдъто така ме разкара.... Hug

Много минуси на всички. Лека вечер

# 164
Добро утро, дами! Успешна седмица на всички пожелавам. Аз съм -2,5 за 4 дни ,но имах и малко нарушение. Мисля ,че липсата на сладко и тестени, няма как да не се отрази. Днес салати, жалко,че няма ракия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт