МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 411
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте  Hug
Приемате ли нови попълнения  Simple Smile
От вчера започнах моното на ВЧ.
Това ми е първа диета и да видим как ще се справя.
Имам едни 10кг, които не ми трябват  Simple Smile

# 181
  • У дома
Добро утро дами, вчера в яда си няма да казвам какво ядох за вечеря (мноого и сладко), кантара сутринта 0 Rolling Eyes Днес ще продължа на месо, но вчера на обед хапнах в повече и вечерта даже не бах гладна (на обед 400гр свинско филе). Днес ще хапна по 250гр, за да огладнея и за вечерта. Утре трябва да са картофи, но ще го сменя с два плодови, след това два яйца и приключвам, много се чудя с тия яйца, дали да не е риба newsm78 Смесвате ли морски дарове, може ли скариди единия ден, другия риба Rolling Eyes

# 182
  • София
И аз вчера изкарах мешан протеинов ден, май и днес ще е така.
Варени яйца, супер мазен св. бекон на тиган и камембер ( аз свалям повече от мазни неща)
Утре и др. ден обаче ще  ям само риба тон единия ден, а другия сьомга. Дано да компенсирам, че "изневерих" на точната диета.
Genni, както писах вчера, може морски дарове вместо риба единия ден.
Пак да кажа, че логиката на диетата, е протеин-въглехидрат-протеин-въглехидрат

# 183
  • У дома
 Hug Боле благодаря за съветите, ще си хапна значи скариди и хич не мисля за тия яйца, утре плодов взех си череши и диня, дано размърдам 00 Embarassed
Хайде сега и да ви почерпя, че днес помъдрявам

Тука торти не хапваме, та затова плодчета.

# 184
Genni, честит рожден ден!
Наред със здраве, любов и късмет ти пожелавам всеки ден
да ти се случва по нещо хубаво и приятно, за да не може
нищо противоположно да се изпречи на пътя ти! Hug Хубав празник!

# 185

Genni, честит рожден ден!Желая ти от сърце на сбъднеш мечтите си!
Почерпката е точно за мен, днес плодчета, радост за душата ми!
Сега като ви чета си правя планове за морски дарове за следващите рибни дни, обаче някъде прочетох, че не можело, само риба и затова този път не се осмелих Sick
Аз да ви кажа по въпроса за увисването, понеже искам да сваля 10кг(а дано Praynig) със сигурност ще поувисна, обаче пак съм съгласна, по-добре да изглеждам добре с дрехи, отколкото И по дрехи да съм зле Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 14:16 от jedira

# 186
  • София
Genni, Hug nbirthday

Пожелавам ти най-вече здраве и спокойствие!

jedira,
Всеки замества някакви дни ако не му е възможно да се насили за риба в случая.
Доста диети съм правила, а съм изчела света за режими на хранене. Обичам да съм добре информирана, когато захващам нещо такова.
Важното е да се следва редуването на протеин и въглехидрат, а на кой, какво му работи най-добре, е строго индивидуално. Доста често от млечни не се чустват добре момичетата и го заменят с друго.
В този ред на мисли, заместването на риба със скариди не е от значение. Единствено количеството скариди трябва да е повече, за да засити. За мен е погрешно малкото ядене за деня. Ще има минус, но след няколко дни може да настъпи обрат с по-сериозен +, защото организма решава да навакса.
Също си мисля, че трябва да си "слушаме" тялото. Вероятно не е случайно, че ни се гади от определни харни. Да не говорим, че вероятността от провал, защото ни е неприятно яденето се увеличава Mr. Green
Аз се насилих с пилето, а ми беше абсолютно втрисащо гадно и вече два дни съм несериозна.
Не ми е възможно да си помисля пак два дни на пиле, което ми обрича режима, защото аз искам да го повторя и потретя. Затова не приемам неща като "забранени" Peace Е, в рамките на логиката на диетата де  Mr. Green
Чудя се, дали ако изкарам два дни на торта, ще се отвратя за цял живот  Laughing Laughing Laughing

# 187
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Ами Genni има доста килца за сваляне висока съм 168см а тежа 110 кг.И затова свалих доста на първата врътка.Но ми казаха че на втората ще са много по малко дано не е вярно и да сваля понеоще толкова.Между другото честит рожден ден

# 188
  • У дома
Благодаря ви дами Hug
Боле, от сладкото за съжаление няма омръзване, преди няколко седмици направих няколко сладки вечери, абе ядох яко сладко незнам какво ми беше станало,но само сладко ми се ядеше, резултата не беше зле, около 300-400гр +. Пет дни след края на последната вечеря пак ми се ядеше сладко Joy hahaha Така, че незнам, аз само съм се отвращавала от храна от която съм яла огромни количества, но да ми писне всичкото сладко НЕ.
Аз също си хапвам стабилни количества, въпреки диетите,  аз не мога да стоя гладна, въпреки че напоследък с доста по-малко се засищам от преди newsm78 Скариди обаче мога да хапна достааа Blush
За увисването много зависи на колко години сме, аз преди като съм отслабвала  нищо не ми е увисвало, но виж след бременността какво стана незнам, кожата ми не е като преди #2gunfire
Сега се мажа с Кларинс - Бодишеип, много съм доволна, но корема ми е неспасяем, ще играе скалпела май hahaha Аз си замразявах и сланината преди няколко месеца на корема, та и това спомогна кожата да стане като "празна" в долната част на корема, но пък моя тумбак беше огромен #Crazy
Дани, прави и периоди на задържане на кг, да не увисне кожата, че после и там "борба" ще пада.

# 189
Здравейте Момичета,
никога не съм писала до сега из разни форуми, но ви следя мненията и резултатите.
Реших да се включа и аз в дискусиите, за да се мотивирам сама себе си.
Не знам дали е от стреса, но вече втори път започвам диетата, понеже я наруших на ден 4. И сега малко преди рибния ден, пак я наруших. Никога до сега не съм била толкова слаба по отношение на волята си. А така добре се чувствах първите дни, пълна с енергия и живот. Не знам какво ми става. Сега реших да я завърша и веднага след млечните дни да я започна наново,  ато се стремя да изчистя и да се храня на 100% според принципите на ВЧ. Може би това ще ми помогне психически да се справя с тоя апетит неземен.

А иначе...На 28 съм, тежа 69-70 при 172 см. Целта ми са 64 или 65 кг. И е адски трудно.
Правила съм много диети и мисля че вече не ми действа нищо.
Но вашите коментари ме мотивират да пробвам. Освен това сега знам ще имам гузна съвест като знам че съм споделила и че има хиляди други жени с цел и воля Simple Smile
Вие винагли на 100% ли спазвате режима?

Поздрави и до скоро.

# 190
  • У дома
Добро утро дами, аз днес реших че просто няма да продължа, ще си се върна на 90ДД, ще направя няколко 4-ки, просто това не ядене на плодове и салата не ми действа добре на стомаха, ето на за втори път откакто съм е започнала имам проблем с 00. Просто моя стомах не го възприема това хранене.
Супер позитивни сте и ви желая мноооого свалени килограми и постигнати цели Hug за лятото Hug Heart Eyes

# 191
  • София
Да, и аз имам проблем с 00

# 192
  • София
GenniHug
Успех момиче! Важното е да се чувстваш комфортно дори и на диета. Организмът ти за толкова месеци е свикнал на 90 дневната и сегашната промяна явно не му е ок. Успех в свалянето  bouquet Ти явно имаш достатъчно воля и ще стане.

MapTu4ka, добре дошла!
С тези нищо и никaкви 5-6 килца нямаш грижи. За макс две врътки (2x12) си ги свалила Peace
Не ти ли е достатъчен стимул да се накараш за едва 24 дни да спазиш стриктно?
Пробвай първоначално да издържиш 12, а като дойде резултата ще се амбицираш за останалото.
От опит да кажа, че изтървеш ли ги над тези 5-6кг. нещата стават мноооого по-трудни и от към сваляне и от към воля!

# 193
MapTu4ka, добре дошла и от мен  bouquet
Добре ти го е казала Bolle, аз само да добавя, ако нарушиш и този път по някаква причина не се връщай на първи ден, а продължи нататък, иначе може да изпаднеш в ситуация да си само на първите дни и бързо ще се откажеш, това от опит Peace
Genni, ще ни липсваш, желая ти от сърце да постигнеш целите!  bouquet
Аз днес не съм се теглила, бях на работа от 7.30 и не остана време, но съм си режимна и приключвам плодовите дни, от утре-мляко, обичам мляко, ще карам на айрян Simple Smile

# 194
Здравейте мацки. Знам че сте прави и мисля да я доизкарам колкото мога и след това да започна с първия картофен ден да се храня на 100% по режима. Може би се дължи на стреса, както и на факта че никога не съм взимала противозачатъчни, а сега ми се наложи и това ми е първи месец.
Надявам се ако наистина я спазя да видя в края на първата 12-ка резултати както jedira спомена. Това ще ме обнадежди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт