МОНОДИЕТА - тема 13

• 133 298
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
slunchogleda сурими съдържат нишесте и нищо друго
Извинявам се,че нахълтах така в темата Ви

# 331
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета, в зеленчуков ден може ли тиквички на скара с домашна лютеница?

# 332
ако няма захар в лютеницата

# 333
  • Атлантис, Галактика Пегас
Благодаря за отговора. Ами правила съм я лятото и не помня по коя рецепта... так че няма да рискувам  Mr. Green

# 334
Привет и от мен!
Чета ви от известно време, но не съм писала. Започнах диетата на ВЧ малко на майтап и не вярвайки много много в крайния резултат. Днес ми е 12 ден, кисело мляко. До тук съм с 4,5 кг. надолу (от 74,5 днес заковах на 70) и много се надъхах от резултата. Реших, че без почивка ще направя още една врътка. За пръв път пазя диета, която изобщо не е трудна за спазване и се чувствам перфектно. Единствено зор видях с плодовите дни. Не спирах да ям, а се чувствах непрекъснато ужасно гладна- на всичко отгоре за двата дни свалих само 200 гр. Решила съм на втората врътка да ги заменя със зеленчукови.
Аз за разлика от повечето от вас се тегля всяка сутрин- това ме мотивира, а и проверявам как ми се отразява съответната храна. Освен това не спазвах на 100% всички препоръки, напр. пия кафето си с мляко и без захар, печеното пиле мариновах предварително с малко соев сос и чаена лъжичка мед, аспирин не пия, тъй като не ми понася, но въпреки това съм доволна много от резултата.
Стискайте палци да издържа още 12 дни и най сетне да видя 6-цата на кантара Simple Smile

# 335
1-ви рибен и 7-ми ден от диетата,резултата е -1,500.Хлопане по дрехите не усещам,но лицето ми се впива,коремът леко се поприбра,но за 7 дена не очаквам чудо.Днес ще карам на пържен толостолоб,а за утре риба тон от консерва,става нали newsm78???

# 336
...а за утре риба тон от консерва,става нали newsm78???

Става, да  Peace

# 337
Отказахте ме от рулцата от раци  Laughing Ще го мисля като дойде време, най-много да погладувам  Rolling Eyes Чудесни резултати имате момичета,много се надъхвам   bouquet

# 338
  • София
Отказахте ме от рулцата от раци  Laughing Ще го мисля като дойде време, най-много да погладувам  Rolling Eyes Чудесни резултати имате момичета,много се надъхвам   bouquet

Гладуването не води до отслабване и е най-лошия вариант.
Яйца във всякакъв вид, скариди, миди, калмари, телешко или пак пиле. Измисли си нещо. Дет се вика и вратни пържоли да ядеш пак е ок.

# 339
Да ви кажа първата врътка ревах от рибата, а днес си взех една скумрия на скара и толкова хубава ми се видя CrazyДовечера пържен уклей(хванахме си го с половинката и си чакаше реда в камерата на хладилника Laughing).За утре имам пушена съомга за обяд, няма да правя грешката пак да остана само на консерва риба тон, предния път едва оцелях Naughty

# 340
Някой има ли проблем с тоалетната, как се справяте?

# 341
jedira благодаря  ти за отговора. И други хора ми казваха , че резултата е доста добър , но............. някакси за мен не е. Може би защото изкарах два дни само на пиле - Ужас! И ядох РИБА. Още по-голям ужас! Пия си нес кафето без мляко и захар. Сравнително поносим ужас Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Явно съм доста голям ИНАТ. Иначе имам да свалям 13 кг . Искам да стана 50 кг. , както бях миналото лято. Вярвам , че ще успея. Пожелавам на ВСИЧКи да постигнат желаните килограми и ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАТ!!!

# 342
До тук 4 ти ден - днес 2 ри пиле ден ... -200гр. днес за първи път от началото отчетох минус
 Sad
Нямам прегрешения

# 343
pinko,защото не си включила сладолед.Ти като си на стерио,ги разбиваш кг-те! Hug Hug Hug
От утре се присъединявам към вас.
jedira, HugНе постиш ли?Отдавна не съм те виждала..
Herzen,как е при теб? Hug

# 344
sun sea,  Hug, тези пости не спазвам, тук съм, на монодиета, имам спешна нужда от отслабване, отдавна не съм правила никаква диета и много ми личи Mr. GreenЧакаме те  bouquet
Да ви кажа ако не сте пържили дребна риба без брашно, екшън голям ми се получи, рибата се разпадна и накрая стана на каша, пържена каша.Или по принцип става такава като се пържи без брашно или аз нещо не се справих, но нямаше никакъв вид накрая.Обаче на първи рибен от втора врътка ми е все тая как изглежда LaughingБеше вкусна! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт