МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте.   bouquet
Днес ми е ден 1: Кисело мляко
Приготвила съм си 3 коф. Вереа 0,1%
Стартирам от 82,800кг.  ooooh!
Успех  Peace

# 676
  • Някъде на път....
TheOneS, аз стартирах от почти същите кг. И също днес съм на първи ден кисело мляко (11-ти ден режим).
Аз обаче съм си приготвила 4 кисели млека за днес - 2%.
Едно вече съм изпила, започнах второто....  Rolling Eyes

# 677
t_ilieva Бравоо, продължавай в същия дух, ще свалиш килцата. Аз зимата с монодиети станах от 80кг. - 68  Flutter Смело напред!  Hug
Момичета аз днес ще си изкарам КМ, но утре със сигурност ще прегреша.
След това обаче май ще се метна на Японското чудо за 2-3 сед., защото чесно казано от моното ми дойде до гуша  Tired
Та планът е следния 3 седмици Японска и след това се връщам веднага тук.
Крайната цел е 60кг.
Успех на всички, ще си ви следя редовно  Heart Eyes  bouquet

# 678
  • София
Аз като гледам по дрехите и корема ми съм свалила нещо, ама колко само кантара ще покаже. Няма да лъжа почти всеки ден прегрешавах я с някой сухар, я с парче шоколад ( първия зеленчуков от едно зеле ми падна кръвното и щях да пукна). Деня с рибата го смених с яйца, защото аз никаква риба почти не ям ooooh! ooooh! ooooh! След 12-ти ден набивам спирачка, че на почивка ще се ходи и там нямам никакво намерение да мисля " и ся кво трябваше да ям днеска"  Wink

# 679
Здравейте момичета.
Записвам се и аз тук. Вече трети ден съм на Монодиета и съм - 2,1 кг.
Изкарах първите два дни само на кис. мляко 3,6 % - около 1 и 1/2 кофичка на ден + 2 пъти чай и 1 кафе подсладени със Стевия и около 1 л вода
Понеже от два месеца не ям месо се опитвам да я направя ветерианска. Днес съм на салата, защото съм на РД довечера - поне да мога да си мезя нещо
Утре ще съм на варени картофи, в понеделник - плодове, вторник - кис. мляко пак. В дните с кис. мляко свалям най-много и се чувствам страхотно
Започнах от 54,600 кг, днес съм 52,500. Доста съм нисичка /1,56 м/ и трябва да стигна 48 кг

Здравейте.   bouquet
Днес ми е ден 1: Кисело мляко
Приготвила съм си 3 коф. Вереа 0,1%
Стартирам от 82,800кг.  ooooh!
Успех  Peace

Само да ти кажа, че с това мляко 0,1 % си е все едно си цял ден на вода. Спокойно можеш да си вземеш мляко 2 % или 3,6 % и да ти подейства добре. Аз правя Монодиета за трети път и винаги съм била на кис. мляко 3,6 % на Бор Чвор и винаги съм сваляла по около 1,5 кг. за един ден с това мляко  Peace
Успешен ден на всички и много минуси днес   bouquet

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 11:14 от Вяра - Н

# 680
Уфффф, това мляко ми разказа играта едно кило плюс за вчера Crossing Arms Много качвам от него, коремът ми подут. На следващата врътка ще сменя млечните с нещо, вероятно с яйца или с месо. И първата 12- ка, двата млечни ми "изядоха" един килограм. Днес ми е последен ден от 24- те и май ще си остана с минус три килограма. 55 съм сега. При ръст 158см, 52 искам при по- малко не изглеждам добре.
Ще почина два дни даже май днес ще съм на месо. И в понеделник започвам пак, мой вариант леко изменен, без храните, които ми носят плюс. Обиколки паднаха повече от килограми.

# 681
Явно при всеки си е различно. Аз най-много свалям в дните с кис. мляко и плодове. Най-малко в дните с месо. Сега, като не ям месо вече ще видим колко време ще ми отнеме влизането във форма. Те така или иначе последните килограми се свалят най-трудно. Мисля да направя един курс 2 седмици на Монодието и после да мина на Зелевата супа. ММ съм го опънала да отслабва с мен, че и той удари едни 118 кг, пък да видим дали ще ги пребори  Grinning

# 682
Хоп! Пак при вас  Laughing 1 ден - задушени картофи. Дано успея този път. Начало-71 кг. цел - 65кг.

# 683
  • София
Еми след 11 дни съм -2 кила надолу Wink Доволна съм. След почивката ще си направя пълния цикъл и ще видя какъв ще е резултата Wink

# 684
Здравейте,
От днес и аз се присъединявам към вас. Започнах диетата на В.Ч. и днес ми е първият картофен.
Започвам от 89 км при ръст 168 см. Така и не успях да смъкна след бременността (малкият ще стане на 3г и половина) и искам вече да се взема в ръце.
Ако мога да смъкна поне до 70 ще е супер, но ще се изисква много време и усилия.

Имам въпросче: не ям риба и яйца. С какво мога да заменя тези 2 дни?

# 685
С пилешко пак, или някакъв друг вид немазно месо. Да е месен протеин.

# 686
Здравейте,
от днес започнах диетата на В.Ч. Вече хапнах първата порция картофки.
Ядох ги на пюре с чубрица, голяма вкусотия  Crazy
Започвам от 90кг първата цел ми е да достигна 80кг.  Дали  с 2х12 ще успея?
Приятен ден и много свалени килограми  Hug

# 687
Здравейте и от мен!
 Да се запиша - втори рибен ден ми е от първи цикъл на ВЧ
Няма да споменавам кг, че ме е срам Embarassed, ще уточня само, че имам да разтиквам поне 20, а ако ми стигнат силите и повече. Mr. Green
Дотук съм - 4, но половината са вода мисля.
Абе бая зор ще видя, затова ще ми е важно да се надъхвам и от вас!
Утре трябва плодове да почна, но се чудя какви - аз имам колит и плодове на празен стомах ме убиват от болки и колики. Четох, че авокадо може в плодовите дни - така ли е? Ако да, ще ми е доста по- удачен вариант.
Успех на всички в борбата!

# 688
Аз имам гастрит и за мен също е трудно на плодовите дни. Обикновено ям сурови зеленчуци като основни хранения, а между тях - по някой и друг плод. Не съм видяла отрицателен ефект върху диетата.

# 689
Аз пък съм с колит и дните на плодове са ми много тежки. Хубаво ми е, обаче на следващия ден корема ми стои подут.
А иначе мога да живея на салата със сирене или зеленчуци на скара.
Аз вчера направих един свободен /захранващ/ ден и днес съм на кисело мляко - един от любимите ми дни. Утре ще видим до къде ще съм я докарала. Но, като се вземе предвит факта, че съм с ПМС работата е ясна - минусите няма да са много  Tired

Общи условия

Активация на акаунт