МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 327
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Привет,
Минаха ми двата картофени дни. Толкова обичам картофи, а пък като трябва да ям само това не намирам начин да са ми особено вкусни. Или май че попаднах на по-сухи картофи....

~DustRain~ , благодарско за идеята за пюре с чубрица. Това вечерях и добре си хапнах (сложих една малка лъжичка масло само)

Утре ще си купя едно пиле на грил от магазина и ще карам на него.

Не мисля да се тегля до края на първите 12 дни, ама като се знам каква съм от любопитство сигурно ще се метна преди това на кантарето. Но см ще ги взема на 13-тия ден.

Хайде душици, смело напред.....килца трябва да се изпаряват....

# 691
Добро утро  Simple Smile След двата картофени дни -1.200 кг. Много доволна Laughing Днес пиле - обожавам и продължавам смело напред. Няма да им се дам на тези килограми Joy Успешен ден на всички!

# 692
Здравей те момичета,   bye приемате ли нови попълнения?
На мен днес ми е 8 ден от диетата на ВЧ и съм -3,50. Не знам добре ли , но имам много за сваляне.Мисля да направя две врътки и след това да почина малко и после пак.Чувствам се страхотно на този режим.

# 693
здравейте момичета,аз през рибните дни си пека сьомга с мед и горчица и лимон,също и малко сол.Много  вкусно става и  двата дни минават леко.Само едната вечер добавих малко салатка.

а дните за плодове си направих печени плодове-кайсийки, сини сливки,ябълки,прасковки,стават страхотни и не ти се измива стомахът.

Свалила съм 4 кг ,веднага започнах втора серия и днес съм  втори ден на плодове ,но нещо ми се свива стомахът и  довечера  мисля да хапна една пилешка пържолка ,да прекъсна за 2 дни или просто всеки месец да правя по 12 дни това хранене за да запазя килограмите.

# 694
Привет, момичета!

Присъединявам се и аз към Вас. Родих преди 25 дни и килограмите, които по време на бременността носих и не ми тежаха толкова много, сега ми се струват ужасно много и се чувствам като кит. Висока съм 174 см, тежа в момента 82 кг. и ще се стремя към 62-64. Избрах да пробвам диетата на Ваня Червенкова и се надявам до половин година да съм успяла да се доближа до търсените килограми. Днес съм първи ден на варени картофи със сол и съм вече адски гладна и зла - добре, че е малкото ни бебенце, което като погледна и леко ме омилостява и усмихва Simple Smile)

Успех на всички гладуващи - желая Ви много постоянство и сериозни резултати в борбата с излишните килограми!

# 695
Аз бих те посъветвала, да изчакаш още малко, за да може тялото да се възстанови, пък после да мислиш за диетите. Още няма и месец откакто си родила, а една бременност изцежда телата ни!  Peace

# 696
Nelly2010 сьомгата не е ли много тлъста за тази диета?

Аз не мисля, че бременността ни изцежда, все пак пълнеем като за световно тогава. Ако тя и раждането са минали нормално няма проблем. Обаче виж диета по време на кърменето не мисля че е много разумно, да не му стане нещо на бебето?

# 697
Добър вечер Simple Smile днес ми е втори ден от диетата на Галимира - зеленчуков ден .Започнах от 66 кг и след вчерашния млечен кантара днес отчете 64,900кг Simple Smile ще видя утре след зелвнчуковия какво ще отчете Simple Smile Утре ще съм на яйца Simple Smile Успех на всички Simple Smile

# 698
Добър вечер Simple Smile днес ми е втори ден от диетата на Галимира - зеленчуков ден .Започнах от 66 кг и след вчерашния млечен кантара днес отчете 64,900кг Simple Smile ще видя утре след зелвнчуковия какво ще отчете Simple Smile Утре ще съм на яйца Simple Smile Успех на всички Simple Smile
Мис Каприз, ти не беше ли преди на 90-ДД есента? И след това на Дюкан? Simple Smile Май те мярках там из темите.

А коя е диетата на Галимира?  newsm78 Аз си питам тук, ама никой не отговаря

# 699
Nelly2010 сьомгата не е ли много тлъста за тази диета?

Аз не мисля, че бременността ни изцежда, все пак пълнеем като за световно тогава. Ако тя и раждането са минали нормално няма проблем. Обаче виж диета по време на кърменето не мисля че е много разумно, да не му стане нещо на бебето?
ooooh! Не е до мислене, а е факт. Нали знаеш, че това, че ставаме на прасета си е по наша вина, защото мислим, че като сме бременни, ни е позволено всичко. Реално погледнато това, че ядем сладкиши и тестени, които се превръщат в сланина, не ни дава нищо на организма, нито на нашият, нито на детето. Реално витамините и минералите, които трябва да получим от питателна храна, отиват към детето, а нашият организъм остава на заден план. Така че си трябва време тялото да се възстанови!  Peace

# 700
  • София
Здравейте,
От днес и аз се присъединявам към вас. Започнах диетата на В.Ч. и днес ми е първият картофен.
Започвам от 89 км при ръст 168 см. Така и не успях да смъкна след бременността (малкият ще стане на 3г и половина) и искам вече да се взема в ръце.
Ако мога да смъкна поне до 70 ще е супер, но ще се изисква много време и усилия.

Имам въпросче: не ям риба и яйца. С какво мога да заменя тези 2 дни?
В диетата на В. Червенкова, нали няма яйца?  newsm78

Правя я, за трети път, като втория маааалко и оаках края  Mr. Green Все пак, има ефект, който не мога да изразя с конкретни цифри, защото не се качвам на кантар, вече има-няма 5 години  Embarassed , но определено си личи, че съм отслабнала.  Peace

Уфффф, това мляко ми разказа играта едно кило плюс за вчера Crossing Arms Много качвам от него, коремът ми подут.
Скрит текст:
На следващата врътка ще сменя млечните с нещо, вероятно с яйца или с месо. И първата 12- ка, двата млечни ми "изядоха" един килограм. Днес ми е последен ден от 24- те и май ще си остана с минус три килограма. 55 съм сега. При ръст 158см, 52 искам при по- малко не изглеждам добре.
Ще почина два дни даже май днес ще съм на месо. И в понеделник започвам пак, мой вариант леко изменен, без храните, които ми носят плюс. Обиколки паднаха повече от килограми.
JACKLIN* , свекърва ми, която буквално се стопи с тази диета (тя ме зариби) също се оплака от млечния ден. Каза, че се подува и се чувства ужасно. Да не би, да имате някаква непоносимост към млечни?! Не знаех, че може да се замени, например с яйца. Ще и кажа.
Иначе, това е един от любимите ми дни. Вкусно ми е, засища ме, отслабвам. Не ми харесват картофите. Мога ли да ги заменя с ориз, например?

Скрит текст:
Най-нагло си позволявам  beer и въпреки това има осезаем ефект. Реших, че не мога и не искам да се лиша от всички удоволствия в живота си  Mr. Green

# 701
Стаси Здравей Simple Smile да,преди бях и на двата режима и се лутах ту в единия и ту в другия и сега пак на режим.Свалям до 60 кг някъде и като спра и пак качвам,затова сега реших да направя нещо по-просто,не изискващо толкова внимание като готвене ,пазаруване ,защото за предните две диети,които казвам си иска доста пазаруване и готвене и затова сега по-простичко избрах Моно диета пък да видим какво ще стане.Следя си нещата и си записвам след какъв ден колко свалям ,за да съм наясно кое как ми действа на организма Simple Smile
Днес съм 64,500кг ,което е минус 400гр след вчерашния ми зеленчуков ден,който изкарах на зеле Simple Smile днес съм на яйца Simple Smile
Режима го видях на първата страничка на темата и се спрях на него - 5 дни ,които се повтарят Simple Smile

# 702
  • Sofia

Здравейте Hug

От вчера съм на диетата на ВЧ.
Много глад изпитвах,едвам устоях....уж картофи,но изобщо не ме засищаха,сигурно съм изяла 2кг....1кг.сварих,а след обед изпекох една тава на чипс и с дъщеря ми си го хапнахме,стана много вкусен....Кантара ме зарадва тази сутрин с минуси,но корема ми е тежък,имам проблем с 00 Embarassed и затова днес съм на зеленчуци-домати,печени чушки,краставици...няма да правя дните по 2,ще ги правя по 1 ден,като малко променя последователността-един запичащ,с един разхлабващ Wink

# 703
Здравейте,
Аз не се стърпях и вчера сутринта се претеглих. Бях -2кг  Party, но ми е ясно че си е вода. Корема ми спадна, не стой подут.

Вчера и днес на пиле....Вчера ок - купих си пиле на грил - озори ме бялото месо, че ми е сухо.
Днес си взех само кълки....така им се бшх наточила и излезе че са с етрагон....Малееее, как не понасям. Та се отвратих. Изчъгърках 2 пилончета и ги хапнах и се спрях. Тази вечер съм извадила 2 бутчета от фризера. Ще ги сваря, аз ще хапна месото, а на мъжо и детето един ориз със зеленчуци с булъона....

Чакам с нетърпение утрешния ден за да си оттям на салата. За утре шопска с печени пиперки - та въпроса ми е - може ли да се слага сирене или без сирене....

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 21:24 от bruxelles1

# 704
Добро утро Simple Smile след вчерашния ден на яйца днес съм още 200 гр на долу Simple Smile днес съм на картофи и в момента си варя да закуся Simple Smile утре ми е 5 ден - на пиле и след това цялата петица се повтаря Simple Smile ще споделя резултат и след първите 5 и накрая след повторението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт