МОНОДИЕТА - тема 13

• 132 320
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Мис Каприз, помня едни твои много хубави снимки от есента. Всъщност те са първите, които изобщо помня Simple Smile
Каква е тази моно диета на 5 дни?  Rolling Eyes
Аз съм си на моята, ден 2 ориз. 7 дни е, точно до заминаването за море я сметнах да ми свърши.

# 706
Стаси ми от първата страница си я харесах Simple Smile 5 дни,които се повтарят:) Диетата на Галимира 28 , а каква е твоята кажи като ми свърши тази да я пробвам Simple Smile

# 707
Мис Каприз, аз ги четох преди, но си правя моята  Mr. Green
Ден 1: плодове
Ден 2: ориз
Ден 3: месо
Ден 4: яйца
Ден 5: млечни
Ден 6: зеленчуци
Ден 7: месо

Яде се до 14, но аз като съм на плодове и зеленчуци, минимум до 17 ям. Сега ще я видя на Галимира. Мислех след морето, връщаме се на 31.08, да направя на ВЧ диетата, че мисля за 4-5 дни на морето да се изкушавам всеки ден  hahaha

# 708
Какво означава яде се до 14  - до 14 часа след обяд ли Sad

# 709
Какво означава яде се до 14  - до 14 часа след обяд ли Sad
Да, като съм на месо, яйца, ориз не ми е проблем, но аз ям до към 15  hahaha. Понякога и до 16, ако съм гладна, но рядко съм след много месо и яйца  Sick

# 710
аз се опитвам да вечерям най-късно до 19 ч Simple Smile днес на картофи ми е много тежко на организма и не знам дали утре ще имам минус Sad

# 711
Убиите ме, но не мога да ям до 14-16 часа. Опитвам се (откакто) съм на диетата да не се храня след 20 часа, което си е постижение.
Аз по принцип на закусвам изобщо, така че първото ми хранене е в 12-12,30 после чак в 18 часа като се прибера с детето. Нямам навик да ям нещо следобед.

След 2-та дни на пилешко, съм още -1,8 кг което прави до тук -3,8 кг. Днес съм първи ден на салати.
На обяд ядох - домат, краставица и печена чушка, а сега вечерта - тиквички на грил и печен пипер.
След малко ще хапна и една шопска без сирене, че смятам да работя до късно.

# 712
bruxelles1 чудесен резултат имаш Бравооо   bouquet
аз вечерях в 19 ч картофи на фурна пих и една чаша бира пък утре сутрин ще видим какво ще е на кантара Simple Smile cheers

# 713
Здравейте да кажа и аз до 1-те млечни дни съм -10 на брой -4 килограма и тъй като четох че млечните са трудни си купих биволско мляко на ''Маджаров'' само 1 кофичка  и 6  броя 3,6% краве пак на ''Маджаров''-това е зада не ''съгреша''-слушах Ваня Червенкова и тя каза в интервюто,че маслеността е без значение само да е мляко ,но ако ''озверея ''от глад ще го посоля и с малко копър и зехтин колкото за вкус.Разбрах че да се издържи на диетата трябва да има вкус иначе не става поне при мен

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 15:21 от dom

# 714
Момичета, коя от всичките изброени диети в началото на първа страница е най добра? Смятам от септември да започна да правя диетата и гледам мноого варианти на тема монодиета --- та се питам аз сама ли ис избирам вариант и започвам или как се получава. Благодаря ви предварително за отговорите.

# 715
Отдавна не съм спазвала диети ,от студентските години когато за 2 години свалих повече от 10 кг само на безвъглехидратна моно диета и бях 55килограма ,затова сега реших да пробвам на Ваня  Червенкова защото за мен монодиетите имат ефект ,но по трудно е да задържиш резултата.тази диета е по лека понеже се редуват всеки два дни  различни продукти ,съответно организма лесно се настройва  да разгражда еднакви продукти.И да има ефект.Единствено си поволявам да овкусявам съответния продукт за деня понеже
 така по-леко я  спазвам

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 07:42 от dom

# 716
Моите 5 дни от режима свършиха сега пише,че трябва да се повторят още веднъж , за сега съм минус 2 кг и продължавам на пред Simple Smile започнах от 66 кг ,сега съм вече 64 кг Simple Smile

# 717
Дали може в дните на диетата да се пие Мадал Бал да речем по литър на ден?

# 718
не, или сиропа или моното
може и през ден да ги менкаш
кленовия сироп е въглехидратен, ще прецакаш протеиновите дни

# 719
И аз в кюпа с диетата на ВЧ  Blush Ще мога да я спазвам само 8 дни...този път, колкото толкова! Днес бях на картофи на фурна и пюре (някой беше спименал за чубрица, чудно стана), утря пюре и сигурно пак на фурна  Flutter За рибните дни търся алтернативи, че хич не ми е любима, идеи?

Общи условия

Активация на акаунт