МОНОДИЕТА - тема 13

• 131 791
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Относно рибните дни ,на 1-врътка .от  диетата на Ваня Червенкова си купих маринована копърка от Кауфланд-Перла.понеже е ситничка е по вкусна.Чела съм по преди във форума ,момичета са приготвяли печена пъстърва/било вкусно/Обилно полято с лимонов сок.Аз освен копърката си изпържих скумрия .Тази седмица виждам има промоция на филе  съомга в Кауланд за скара,предполагам със сол и лимонов сок печено ще е вкусно. newsm78

# 721
Като я видях снощи в ББ, какво прасе е Ваня Червенкова, антиреклама на диетата е! Naughty

Иначе и аз си направих 2 картофени дни.
Обожавам картофите, много добре се чувствам след тях. Heart Eyes

# 722
И аз я гледах снощи на живо и очаквах да видя други резултати от нея ,но явно облеклото ли не знам не забелязах тази промяна в нея,която виждам от снимките , а и от доста време я прави и очаквах да е по-слаба,но уви не ми изглеждаше така.

# 723
Привет и от мен.
Изкарах 2 от най-кошмарните дни - рибните....Е, не успях. Първият ден си купих един шаран за да имам за двата дни. Неделя беше що годе ок - ядох 2 пъти и от 16 часа следобед до другият ден, не можах да хапна....бях си взела дозата риба.
Вчера обаче беше мизерията - седнахме на обяд в офиса и аз успях да хапна 2 парчета с доста лимон. Тъкмо си казах че и това мина, и ми се заби една костичка дълбоко в гърлото....
Ами всичко което хапнах, след 10 мин беше аут...
Издрах си гърлото, но гадната костичка излезе...
От сега се замислям какво ще правя втората врътка..
Като се прибрах си сварих 2 яйца и с малко сол ги изядох...И малко съгреших - за първи път - с 2 голеееееми парчета локум с ядки, който ми донесоха специялно от Турция...

Какво е ББ???

Днес си влязох в един панталон с номер по малък който не можех да закопчея преди 2 месеца....

# 724
ООо, Червенкова несъмнено пак се е ошишкала! Mr. Green Mr. Green

# 725
ББ е Биг Брадър Simple Smile

# 726
ООо, Червенкова несъмнено пак се е ошишкала! Mr. Green Mr. Green
Да, и аз я видях. Не си прави реклама на диетата така.

# 727
Тя диетaтa действa явно, но зa дa имa ефект еднa диетa, после трябвa дa се хрaниш рaзумно. Много хорa губят резултaтите си, опрaвдaвaйки се с йо-йо ефектa. A тaкъв ефект се появявa, aко човек почне дa злоипотребявa с хрaнaтa.

# 728
Тя диетaтa действa явно, но зa дa имa ефект еднa диетa, после трябвa дa се хрaниш рaзумно. Много хорa губят резултaтите си, опрaвдaвaйки се с йо-йо ефектa. A тaкъв ефект се появявa, aко човек почне дa злоипотребявa с хрaнaтa.
+1  Peace

Но продължават да публикуват нейни снимки как е отслабнала още, колко е слаба, а снощи се видя каква е в действителност. За това става въпрос според мен. Диетите имат ефект при разумно хранене след това. От личен опит го казвам.

# 729
едната група във фейса е от 21 000 човека и има наистина изключителни резултати, но повечето са от почти тримесечно спазване на диетата

# 730
Диетата е ефективна, сваля се, но ако не спазваш хранителен режим след нея, всичко се връща дали по-бързо или по-бавно но се връщат свалените кг. Аз отново ще се опитам да направя 12 дни, дано да издържа, че имам много изкушения - гости, 3 дневен преход в планината, рожден ден   на приятелка..... Уф трябва да се скрия някъде за 1м за да заслабна.

# 731
Дами, имам един въпрос относно диетата на Ваня Червенкова. С какво може да се замени киселото мляко, когато човек се намира в чужбина? Това става ли?

# 732
..... Уф трябва да се скрия някъде за 1м за да заслабна.

smile3521

мдаа-даааа, да ни затворят в хижа в планината и само позволеното да ни дават
тъй съм го намислила аз  Mr. Green

# 733
Ich_Will_, и аз съм в чужбина. Вземам си обикновено кисело мляко. Гледам да няма сухо мляко в него и това е.

# 734
..... Уф трябва да се скрия някъде за 1м за да заслабна.

smile3521

мдаа-даааа, да ни затворят в хижа в планината и само позволеното да ни дават
тъй съм го намислила аз  Mr. Green

Затова д-р Емилова  ги затваря далече от изкушенията  smile3521 и движение, движение и пак движение ...и след месец са с десетина кг  и около 1000лв по-леки.

Общи условия

Активация на акаунт