Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 047
  • 986
  •   1
Отговори
# 45
А и друго нещо.Да приемем ,че той се разведе и остане с теб
Нали осъзнаваш ,че винаги ще има връзка с първата си жена-децата.Те ще ги събират колкото и да не ти се иска
Сега си бясна защото той е правил секс с жена си.Ами като се съберат с децата дали няма да подскачаш от нерви  и да се чудиш какво правят
Разбрах че живееш в чужбина.Заедно с приятелят ти ли живеете
Другия  от страната в която живееш ли е или е българин

# 46
Да, това е важно питане, защото ако не е българин и живее в "нормална" държава - вариантът да си усложни живота чрез евентуален развод е граничещ с нула

# 47
Пишеш, че не искаш да нараниш приятеля си, но ти го правиш от момента, в който си почнала паралелна връзка. Прошка бих очаквала при еднократна изневяра или нещо мимолетно. Струва ми се самонадеяно да мислиш, че би ти простил толкова лъжи. Отделно, защо си с него? Явно не го обичаш, нито уважаваш, дай му шанс да си оправи живота. И без него можеш да си с другия.
Да, можеш да станеш първата, но си мисля, че като ги няма тръпката и напрежението от тайната, нещата ще увиснат.
На 30 е време да сложиш ред в живота си, вместо да пиеш Валерияни и да се държиш като заблудена тинейджърка. Бъди честна с хората в живота ти. Не можеш да очакваш лоялност и честност при положение, че ти самата не ги проявяваш.
А да ти кажа, това че жена му ви е заварила и то не един път и той си ходи вкъщи и т.н. е мега гнусно. Капка свян и достойнство няма ли? Сериозно ли искаш такъв мъж?

# 48
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
От година и половина нямаха сексуални контакти, до преди седмица, когато тя изведнъж реши, че иска и той е склонил
..... Tired smile3505 Не мога да повярвам как все още има жени, които се връзват на този мъжки трик. Ти наистина ли го вярваше това? Той горкия, не е искал, ама на, мръсницата го е изнудила и той се дърпал, ама клекнал...пардон, легнал накрая... Sunglasses Stop
Драмата ти всъщност е, че след година и половина е правил секс със законната си жена, така ли?
И заради това му постави въпроса "аз или тя"?

Сетих се за това  Laughing

Моята приятелка е адски ревнива. Тя даже не може да издържи да ме види да говоря с жена си. Mr. Green

п.п. отивам да чета темата , има потенциал  Mr. Green

п.п.п. Майка пита дъщеря си:
–Какво представлява новия ти приятел, грижовен и добър ли е?
–Да разбира се мамо, освен това е много умен, обичлив, не пие, не пуши, има очарователна жена и три възпитани деца...
Mr. Green

# 49
  • Другата България
Авторката, включвай се в дискусията, ако искаш да излезе нещо продуктивно от нея, ясно е, че не ти харесва това, което четеш, но трябва да си подготвена да го чуеш.
И по - добре от нас, отколкото от познати, близки, роднини..
Децата му колко са големи?

# 50
Търпение му е майката! Naughty
Моя позната така в търпение си изгуби 15 години, докато разбере, че този човек никога няма да я постави на първа позиция. Връзката служебно започната, но без резервен вариант като на авторката.
От няколко години е щастлива с нов партньор, който също е очаквал да стане първи в предишна връзка.
Сега  и двамата са изцяло отдадени на племенниците си. Не е нужно да обяснявам защо.

# 51
Търпение му е майката! Naughty
Моя позната така в търпение си изгуби 15 години, докато разбере, че този човек никога няма да я постави на първа позиция. Връзката служебно започната, но без резервен вариант като на авторката.
От няколко години е щастлива с нов партньор, който също е очаквал да стане първи в предишна връзка.
Сега  и двамата са изцяло отдадени на племенниците си. Не е нужно да обяснявам защо.

Добре, не е ли тъжно да се стигне до такъв момент?15 години????Какво е това търпение, каква е тази любов...Не знам, подобна история ме натъжава.
Затова, моя съвет към авторката беше да стисне зъби и да "преболедува" тежкия период (защото за нея ще е такъв) на раздялата и да започва на чисто...

# 52
  • по пътя
Възможно е, любовта какво ли не прави.Но правилно тук някой каза, че ако не стане първата година, шансовете да стане са близки до нула.Иначе има примери на щастливи хора, които са с втори брак и живеят добре и се обичат, но тук случаят е доста объркан.Струва ми се, че ти самата не можеш да избереш един от двамата, а когато не можеш да избереш, то не обичаш нито единия.За него се отнася същото.Любовта , истинската любов те помита и дори не ти оставя право на избор, не можеш да се бориш с любовта, а тук започнат ли някакви сметки, някакви оправдания.

# 53
  • Варна
 А дали, изобщо съществува, този  любовник  на "първата дама"? Който й е от 10 (!) години, и си пътували двамата нон - стоп по командировки (като, въпросната госпожа, изобщо не си е и помисляла, да крие от съпруга си своя романс! )
Но! Нещо й прещраква. И, на 11- тата (явно, критична) година, тя решава, че е време да започне да следи горкия си мъж, за да доказва неговата изневяра (която продължава едва, от някаква си мизерна 1 година), че и от безсилие (?), го изнасилва брутално (Еднократно, за Ваше и негово успокоение, все пак). След което, той е толкова покъртен, омерзен и пълен с чувство за вина, че освен пороя от извинения,  ДОРИ пролива, не една и две мъжки, сурови сълзи...  
Really???  
Изобщо ли не Ви хрумна, че може и да послъгва?
Един мъж не стои там, където САМО го подтискат със скандали и унижават с изневери,  и то с десетилетия. И, ако някой иска: "другият  да се разведе с него", не крие усърдно новата си връзка, не оставяйки и 1 следа, а точно обратното! Още повече, че този му, така ненавистен партньор, го е изпреварил с десетина години. Как пък, винаги, гадната харпия е започнала да кръшка първа? А той - милия, заради огромната самота и разочарование, след 1.5 година на сухо, бил принуден да си наложи, да погледне встрани... За втори (!) път, в 40 - годишния си живот. А не бил хич грозен! Дааа...  ooooh!

# 54
Ама че шафрантия - хем изневерява на дългогодишния си партньор, хем със семеен мъж, хем се чувства предадена, че и плаче, че и отслабва... Егати наглото същество.
Ама верно:
Има една приказка - хем "грозно", хем нахално. Много пасва на целия разказ  Joy
Не ти трябва съвет на тебе, а един лобут.

# 55
  • по пътя
Не съдете, за да не бъдете съдени. Никой не знае какво може да му дойде до главата, да не сме в 18 век, сега да я убием с камъни жената.

# 56
Но не мога да приема за редно, че някой може да се бърка в семейство, независимо че то може да има проблеми. Бих го приела ако в случая човека беше разведен с жена си, но той все още е с нея, имат и деца. Не ти е там мястото, поне докато не се разреши казуса с развода.

Адриана, не съм се бъркала, беше по взаимно съгласие, още като започнахме да се увличаме проведохме доста сериозни разговори, най-вече защото работим заедно. И пак не успях да се откъсна, не знам, не успях...не съм слабохарактерен човек, просто се влюбих, главата ми даваше заето.

# 57
Но не мога да приема за редно, че някой може да се бърка в семейство, независимо че то може да има проблеми. Бих го приела ако в случая човека беше разведен с жена си, но той все още е с нея, имат и деца. Не ти е там мястото, поне докато не се разреши казуса с развода.

Адриана, не съм се бъркала, беше по взаимно съгласие, още като започнахме да се увличаме проведохме доста сериозни разговори, най-вече защото работим заедно. И пак не успях да се откъсна, не знам, не успях...не съм слабохарактерен човек, просто се влюбих, главата ми даваше заето.

пак те питам той българин ли е
И след като си влюбена в него,какви чувства имаш към приятеля си.Заедно ли живеете с него

# 58

Не ти трябва съвет на тебе, а един лобут.
Ако няма кой да го направи, сама да се напляска и отрезви. Embarassed

# 59
Да, това е важно питане, защото ако не е българин и живее в "нормална" държава - вариантът да си усложни живота чрез евентуален развод е граничещ с нула
И двамата са чужденци.
Не съм наясно с разводите, но знам, че и двамата държат на хорското мнение, какво ще кажат хората...иначе деленето на имуществото...по големите скандали тя е казвала винаги, че ще вземе всичко, наранена, горда, нормално е....

Общи условия

Активация на акаунт