Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 191
  • 986
  •   1
Отговори
# 795
То това клише, че не искали, ама ги накарали е същото като онова, че любовникът не прави секс с жена си  Mr. Green умират да се изкарат мъченици, пък и се намира кой да се върже.

Или като онова другото клише "Не ми дава развод".

# 796
  • София
Ха-ха, да, за това сте прави  Laughing

# 797
  • Варна
Абе, и сега виждам доста двойки, които се женят на 4-5-тия месец от бременността. Когато е започнало да личи. Предполагам, че в по - малките градчета е масово. И тук -в сайта, съм попадала на не една и две лентички с брак и дете, с разлика от няколко месеца.
И лошо няма, де!
Това не ми пречи да мисля, че чаак толкова насила не е (това - с бракуването)
Един мъж, ако толкова не иска- не го прави, според мен.
Нито пък, ги изнасилва някой (навън или вкъщи). Интересно ми е, как насила се започва успоредна връзка? Или и тогава, любовницата го подучва, какво да излъже вкъщи? Simple Smile

# 798
Той не иска успоредна връзка, той иска малко разнообразие. А любовницата решава, че това е голямата любов.

# 799
  • Варна
Той не иска успоредна връзка, той иска малко разнообразие. А любовницата решава, че това е голямата любов.
Ключовата дума е "любовница". Която предполага, че с въпросната е било повече от един-два пъти (за разнообразие)
Когато един мъж иска само да се разнообрази, след това си обува гащите и заминава.
Кой го кара да си дава телефонните номера, фейсбук, имейли и т.н.? И в последствие, сам да й пише и звъни, рискувайки да изгуби много, заради тази тръпка? Знам, че и това е "разнообразие" за някои, но така (понякога, без да осъзнават) дават надежди и грешни сигнали на девойките(а те, доста често са по-млади и по-неопитни в този род игрички)

Последна редакция: ср, 03 юни 2015, 23:15 от Trill

# 800

Е,как да не иска успоредна връзка? Нали, в точно такава се е превърнала на практика.
Ако някой искам мимолетно ранообразие, не продължава да поддържа комуникация или каквото и да било със "забежката"...
Друг е моментът, че някой мъже имат нужда от филм и започват да го играят влюбени, с ясното съзнание, че тях това си е само игра.

# 801
Ако някой искам мимолетно ранообразие, не продължава да поддържа комуникация или каквото и да било със "забежката"...

Е що да се мориш всеки път да търсиш забележки ли как му викаш.  Mr. Green

Повтарящо се мимолетно, и такова нещо има, аха.

# 802

Повтарящо се мимолетно?Е,как да стане?Нали в повечето случаи, другата страна започва да си въобразява нещо.И се, започва сагата...като тази на авторката, например.
И не забележки, а "забежки"... Joy

# 803
Скрит текст:

Повтарящо се мимолетно?Е,как да стане?Нали в повечето случаи, другата страна започва да си въобразява нещо.
Ами, той затова я е избрал и тя да е обвързана, за да е спокоен, че няма да му висне на врата.Но ..... както е приказката "Ние предполагаме, Господ разполага!", не му се е получила "комбинацията".   Laughing   Мацката е хлътнала .... и то до ушите.

# 804
Ами, той затова я е избрал и тя да е обвързана, за да е спокоен, че няма да му висне на врата.Но ..... както е приказката "Ние предполагаме, Господ разполага!", не му се е получила "комбинацията".   Laughing   Мацката е хлътнала .... и то до ушите.
Аз обикновено все опонирам на Краси, но под този пост мога да се подпиша с двете си ръце.

# 805
Аз обикновено все опонирам на Краси, но под този пост мога да се подпиша с двете си ръце.

Тя е обвързана, но няма дете с другия мъж. Така, че на практика не е много трудно да си тръгне от него.
Така, че не мисля,че в случая факторът "обвързана" е голяма спирачка, за да не му увисне на врата..
Според мен, и той се поувлякал, не е изключено да има чувства. Но, със сигурност, не и такива, които да го "накарат" да направи от втората първа.

# 806
Той ,че има чувства-има, влюбил се е и той. Но за какво да я превръща в съпруга,та и тя да му омръзне. Любовницата е за любов,за страст,за тръпка. В момента,в който заживеят заедно -нищо няма да е същото. В момента отнощенията са идеализирани,  могат да си карат в тази приказка и без да я усложняват с битовизми. Това е истината от такива романси,че рядко завърщват с брак ,просто защото чрез тях- всеки се спасява от сивото си ежедневие Peace

# 807
Той ,че има чувства-има, влюбил се е и той. Но за какво да я превръща в съпруга,та и тя да му омръзне. Любовницата е за любов,за страст,за тръпка. В момента,в който заживеят заедно -нищо няма да е същото. В момента отнощенията са идеализирани,  могат да си карат в тази приказка и без да я усложняват с битовизми. Това е истината от такива романси,че рядко завърщват с брак ,просто защото чрез тях- всеки се спасява от сивото си ежедневие Peace

Да де, но пък има случаи и втората да стане първа.
Преди години, на една от студентските ми работи, шефът ми беше с хубаво семейство-жена, две деца. Често ги виждах заедно, бяха си в супер отношения.
Понеже работата беше сезонна и ги виждах от лято на лято, на вторият ми "работен сезон"...той се появи с друга жена и с нейните деца. Впоследствие се раздели с жена си и се събра с "втората". Честно казано...беше ми много мъчно за съпругата му - хубава, мила и интелигентна дама. Ноооо...още тогава си дадох сметка, че просто животът винаги е пълен с изненади и обрати.

# 808
бракът убива любовта ,това е моето мнение
а иначе ясно е,че хората се развеждат заради друг човек,стига обаче да им стиска, да са наистина влюбени,да са готови да загубят всичко и започнат отначало. Въобще не е  лесно и се иска смелост,каквато рядко мъжете имат Peace

# 809
бракът убива любовта ,това е моето мнение
а иначе ясно е,че хората се развеждат заради друг човек,стига обаче да им стиска, да са наистина влюбени,да са готови да загубят всичко и започнат отначало. Въобще не е  лесно и се иска смелост,каквато рядко мъжете имат Peace

Самият брак нищо не убива, според мен.
Времето, еднообразието, промяната в самия теб и в партньора - това убива чувствата.
Не при всички,разбира се. Някои чувства с времето се обогатяват, доразвиват, извисяват. Тогава казваме - намерило си е гърнето - похлупака. На всички ни се иска да сме от тези късметлии.

Общи условия

Активация на акаунт