Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 325
  • 986
  •   1
Отговори
# 495
Не ми се спори, но е факт, че се случва на доста. Дали те са отворени или настоящата им връзка е  изчерпана,те  си знаят Peace Аз се влюбих от пръв поглед точно докато бях семейна и когато най-малко го очаквах Peace Понякога не пита,така е за мен.
Очевидно се случва на хора с ниски критерии и слаби ангели. Laughing Рационалният човек действа по друг начин. Няма нужда от оправдания.
И аз подкрепям мнението, че определено трябва съзнателно да търсиш и поддържаш контакт с различни хора, за го има този така "непредвиден" момент.

Авторката не знам какво я съжалявате, че била влюбена в 'патологичен' лъжец (което всъщност означава съвсем друго, нейният си е обикновен кръшкач), тя не лъже ли приятеля си вече години? Получава си това, което заслужава.
подчертаното е пълна глупост
случва се на всеки Peace

# 496
Успокоявайте си съвестта с това.  Laughing

# 497
Престани да го повтаряш това, защото не е истина. Това че на теб ти се е случило не е критерии, че не всички се случва. На мен не ми се е случвало и няма да ми се случи, защото за да съм с друг човек трябва бракът ми да се е разпаднал. Обяснила съм по горе.

# 498
Хубаво де, ясно е че на някои хора се случва да хлътнат от пръв поглед. Дали е любов, или привличане е доста спорен въпрос, явно.
Но решението дали ще започнеш нещо, или не си е твое лично. Затова си и носиш последствията.
"Ама то не знам как стана" ми звучи много глупаво. Не беше там като се развиваха нещата ли?

ПП: Постът ми не е насочен към някого конкретно. Не съм следяла отблизо кой какво си е помислил като е кривнал или как точно го е направил.

# 499
Престани да го повтаряш това, защото не е истина. Това че на теб ти се е случило не е критерии, че не всички се случва. На мен не ми се е случвало и няма да ми се случи, защото за да съм с друг човек трябва бракът ми да се е разпаднал. Обяснила съм по горе.
на мен пък твоята практичност ми е непонятна Peace

# 500
След като е така, недей да обясняваш как на всеки можело да се случи.

# 501

Не е практичност, смятам че една авантюра и едно начесване не си струват риска да загубя нещо на което държа. Живея с идеята - не прави на другия това, което не искаш той да направи на теб. И не на последно място - лъжите, ктриенето, променливите емоции всички тия негативи които носи изневярата са излишно усложняване на живота.

# 502
I.Hr  не можеш да мериш всичко с твоя аршин. Понеже ти си имала опита да прекараш период сама, преди следващия ти мъж, та айде това е формулата.
Напълно ок е първата и втората връзки да се застъпят по грозен начин, но все пак от това да излезе нещо добро. За милионен път цитирам Фрейзър и Пинтър и съм 100% за такова развитие на нещата, колкото и някой да се тръшка, че не било правилно, незнамсикакво

Браво на камъчка за добрия тон на фона на всички махленски декларации, агресивно поднесени при това.

# 503

Не е практичност, смятам че една авантюра и едно начесване не си струват риска да загубя нещо на което държа. Живея с идеята - не прави на другия това, което не искаш той да направи на теб. И не на последно място - лъжите, ктриенето, променливите емоции всички тия негативи които носи изневярата са излишно усложняване на живота.

И на мен ми се струва излишно усложняващо живота. Да трябва да се правиш все едно всичко си е същото пред човека, с когото живееш, за да не забележи, че си имаш някакви драми, които се предполага, че ги нямаш, ако всичко между вас е наред. По-лесно е наистина да си с един. И на мен ми се е случвало да изстина към някого и да срещна друг, но съм приключвала нещата с първия, преди още да правя секс със втория. Вярно, че е рисковано, не е сигурно, че с втория ще излезе нещо, но пък си е по-спокойно. Разбира се, ако вторият е обвързан и не е приключил нещата, е почти сигурно, че нищо няма да излезе.

# 504
Всяка подобна тема прераства в -"за и против любовниците". Това обаче не помага на авторката Peace   Авторке- какво стана?

# 505
  • София
Че какво им е на любовниците  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Да са живи и здрави  Embarassed Embarassed Embarassed

# 506
Развеселихте ме... Simple Smile
Нямаше креватни изпълнения.
В малкото моменти, които бяхме насаме аз се държах резервирано и на свалянето на звезди казах, че няма за какво да си говорим, докато не не се реши поставения въпрос. А, и че съм сложила дата за себе си. В началото се нацупваше и сменяше тема, после даде един отговор "не намирам формулата, в която ако го направя няма да страда никой, ако децата ми страдат, аз няма да съм щастлив и теб няма да направя щастлива."
Когато се прибрах в стаята, звъня по тлф, умолително...нещо от сорта, че ме обича и му липсвам, поне да не се сърдя, да не го отбягвам, че не можело да се говори нормално с мен... Crazy Разплаках се, и казах, че ако ме обича ще е с мен, няма друг вариант за мен. И затворих. И си поплаках, до валериан не стигнах, което ме радва доста.
После пак писа и днес се обажда и писа все едно нищо не е станало. Междудругото поиска да се срещнем другата седмица, за да говорим по въпроса. Съгласих се, но имам вътрешното чувство, че само ще се травмирам.

# 507

Щом имаш това чувство, и след подобен разговор...защо си даваш шанс за виждане другата седмица?

# 508
Какъв срок си си дала?

# 509
Не мисля, че меря с един аршин, хората са различни, но защитавам тезата че Не На Всеки Може Да Се Случи, а се случва когато го искаш и търсиш.
Между първия и втория нямаше кой знае какъв период. Срещнах втория когато връзката ми с първия беше на ниво съквартиранти и изнасянето ми беше въпрос на дни ( чисто техническа подготовка ), но нещата се развиха след раздялата. На мен самата ми трябваше време да се осъзная и пренаредя живота си. След 10 год. връзка промяната ( дори и за добро ) е леко стресираща.
Смятам за доста неразумно да се прекрати добра и функционираща връзка заради друг и за това не гледам на мъжете като потенциален, евентуален партнъор и не допускам заигравки ако ще и морето в шепи да ми носят.
Но .... всеки сам си решава. За много живота без тази тръпка е скучен.

Тази фиеста и цялото му мрънкане щастливи и нещастни са доказателство, че няма да се разведе. Щастливи деца отглеждани от нещастни родители няма.

Общи условия

Активация на акаунт