Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 364
  • 986
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Още в самото начало й писах на лични. Много ми се искаще да не е глупава. Поне не колкото мен. Очаквах,че няма да си губи времето в напразни надежди,а директно ще му постави въпроса.
Следващите й постове, в които описва неговите реакции-как се цупел и как бил засегнат, ми дойдоха в повече, просто защото вече имам неистова непоносимост към патологични лъжци.
Каквото и да прави авторката сега , дали секс, дали пие валериан- тя си знае и не е кой знае колко важно за нас. Мен просто ме е яд, че докато има балами, ще има такива боклуци като любимия й.
Съжалявам за крайното мнение,но това мисля.
Мен ме е яд само когато са намесени деца. Иначе всеки има право да постъпва тъпо и наивно и да си плаща за грешките си.
Аз продължавам да се изумявам колко слепи хора има и как не виждат по-далече от носа си. Сто човека ги съветват едно и също, но те си знаят своето. Не знам какъв живот и възпитание си получил, че съзнателно да съсипваш живота си.

# 481
Децата си лъже единствено и само баща им. Peace Авторката вина спрямо тях няма Peace

# 482
Айде да не превръщаме темата в обичайния спор кой виновен и кой невинен. Вина имат и двамата, той че е хукнал по чуждо а не си седи на четирибуквието при семейството си, тя че знаейки че е семеен му скача в леглото и се опитва да го развежда. Любовниците не са жертви, сами избират съдбата си. Не мога да изпитвам жал към някой, който се опитва да гради щастието си върху нечие нещастие.

# 483
Да-учудващо се запази добрия тон в темата
Разбираемо е  да имаме различни мнения по въпроса Peace

# 484
Да, разбираемо е. Но опита ти показва, че не това е правилния начин, нали. Много се съмнявам да се подхлъзнеш с женен отново.
А добрия тон се запази, защото авторката не иззлобя срещу негативните мнения, напротив, опита се прогледне. Но ... според мен и е рано още. Ще се осъзнае като свали розовите очила.

# 485
Лично моето мнение е, че сигурно има и хора , които наистина отстояват любовта си Peace
Независимо,че си семеен-винаги можещ да се влюбищ нали така?
Мисля,че и твоят горчив опит те кара да изпитващ непоносимост към изневярата. Нормално  е.
Правилният начин е да постъпищ честно и да се разведещ Peace  После прави каквото щещ!

# 486

Мне. Аз смятам, че влюбването става тогава когато си отворен към такъв вид общуване, допускаш го, търсиш го съзнателно. Да те тресне любовта по главата ей така както си вървиш по улицата за мен е немислимо. Доста години съм омъжена, а преди също доста бях с бившия. Със съпругът ми нещата се случиха, когато с първия бяха приключили. Тогава погледнах този мъж като мъж, всъшност се огледах за друго. Имала съм и доста възможности за заигравка, връзка, секс, но не съм и помисляла че може да се случи. Когато имаш връзка е редно да пазиш себе си от неприятности и другия от унижения. И да, права си, ако смяташ че бракът ти вече не отговаря на очакванията ти и не можеш и не искаш да го оправиш - разведи се и построй живота си наново.

# 487
Не ми се спори, но е факт, че се случва на доста. Дали те са отворени или настоящата им връзка е  изчерпана,те  си знаят Peace Аз се влюбих от пръв поглед точно докато бях семейна и когато най-малко го очаквах Peace Понякога не пита,така е за мен.

# 488
  • Сф

Мне. Аз смятам, че влюбването става тогава когато си отворен към такъв вид общуване, допускаш го, търсиш го съзнателно. Да те тресне любовта по главата ей така както си вървиш по улицата за мен е немислимо.
В голяма грешка си !  Peace

# 489
Изобщо не съм в грешка, за мене си. 38 години живея с тази философия и бих казала в мир със себе си. Не натрапвам това на никой. Всеки гради живота си според вижданията си.

# 490

Не е Германия, западноевропейска страна, не мисля, че има голямо значение в случая.

Значение има голямо, защото малцина западноевропейци ще тръгнат да се развеждат заради... българка. При това такава, която очевидно вече е направила съответното впечатление...

Този е италианец-много приказки,емоции,накрая нищо!!!
Това си мисля от самото начало, а и никът ѝ натам бие. Ако е така, пък още по-малка е вероятността да се разведе заради нея и тя да "стане първа", защото италианците са силно вярващи католици и не е честа практика да взимат жени некатолички. Пък и те особено имат "чудесно" мнение за българки и си умират да се женят за такива Laughing

Според мен, той е силно зависим от жена си, в материален план особено. Тя дърпа конците.

# 491
Не ми се спори, но е факт, че се случва на доста. Дали те са отворени или настоящата им връзка е  изчерпана,те  си знаят Peace Аз се влюбих от пръв поглед точно докато бях семейна и когато най-малко го очаквах Peace Понякога не пита,така е за мен.
Очевидно се случва на хора с ниски критерии и слаби ангели. Laughing Рационалният човек действа по друг начин. Няма нужда от оправдания.
И аз подкрепям мнението, че определено трябва съзнателно да търсиш и поддържаш контакт с различни хора, за го има този така "непредвиден" момент.

Авторката не знам какво я съжалявате, че била влюбена в 'патологичен' лъжец (което всъщност означава съвсем друго, нейният си е обикновен кръшкач), тя не лъже ли приятеля си вече години? Получава си това, което заслужава.

# 492

Очевидно се случва на хора с ниски критерии и слаби ангели. Laughing Рационалният човек действа по друг начин. Няма нужда от оправдания.

Peace

Има едно нещо, наречено емоционална интелигентност или зрялост. Понякога не пита при животните (а дори и те имат определени критерии). Хората би трябвало да притежават достатъчно самоконтрол. Ако не могат, не е защото не пита, а защото в този момент не им пука за последствията.

# 493
Петък мина, вече е събота. Какво стана?

# 494
Чакай да мине махмурлука на авторката и да се наспи.  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт