Възможно ли е втората да стане първа?

• 47 418
  • 986
  •   1
Отговори
# 465

почти мога да предскажа развитието и аз ,но ще изчакам Hug
Хората с горчив опит знаят най-добре. Peace

А тези със сладкия опит да си траем, а  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Малко се пошегувах, но струва ми се, че авторката няма да се появи след бурния купон.

# 466
залагам,че няма да има купон Wink

# 467
Що бе ,човека може да е приел ултиматума.....поне за в петък де.
И купона да се развихри с пълна сила

# 468
Аз съм ЗА купона, че ще има , де Joy
Ами... залагайте. До 50-та страница има много, ако не ни изтрият. newsm78

# 469
авторката ще се появи утре и ще каже, че купон категорично не е имало
тя се е държала на положение предвид ултиматума,  който,  аз не разбрах как тя му даде, а той е толкова обиден от пренебрежението й,  че се е насвинил и е ревал цяла вечер Laughing Laughing Laughing
нещо такова ще е bowuu

# 470
Тц, ще сподели как след цяла вечер рязане от нейна страна, той и е обещал че до един месец ( примерно ) ще разкара жена си. Вечерта е приключила с незабравим кекс.
Очакваме следващата тема, която май ще е в раздел самотни родители.

# 471
  • на брега на морето
... той и е обещал че до един месец ...
О, това е много дълъг срок  Crazy

# 472
  • Варна
Тя Камъчка, май имаше предвид, че авторката може да ни КАЖЕ каквото си поиска (или, както си въбразява, че стоят нещата!)
А как Е или Е БИЛО в действителност, е друг въпрос.
Но секс ще има задължително! За раздяла, за сдобряване...все тая. Несигурното в случая, е само - колко пъти.

# 473

Това не е възможно най-лошото развитие за жена, която иска деца. Може да я мотка още 10 години и после да няма шанс и за самотен родител.

# 474

Това не е възможно най-лошото развитие за жена, която иска деца. Може да я мотка още 10 години и после да няма шанс и за самотен родител.
абсолютно
а самотен родител винаги може да  станещ Peace

# 475
Тц, ще сподели как след цяла вечер рязане от нейна страна, той и е обещал че до един месец ( примерно ) ще разкара жена си. Вечерта е приключила с незабравим кекс.
Cry Залагам определено на този вариант. И ми е мъчно за авторката. Чудно нещо са човешите слабости. Не мога да я съдя. Но и не очаквам нещо различно..

# 476
Ще се оправят няколко пъти, ще й обърка главата още повече и тя нищо няма да промени/направи.

# 477
Ще се оправят няколко пъти, ще й обърка главата още повече и тя нищо няма да промени/направи.
И после ще се опрааавят ooooh!

# 478
Cry Залагам определено на този вариант. И ми е мъчно за авторката. Чудно нещо са човешите слабости. Не мога да я съдя. Но и не очаквам нещо различно..

Определено не е за съдене, ами за съчувствие ли...съжаление ли.
Добре ще е за нея да зарязва и двамата, с които се занимава в момента, да бяга някъде на разстояние и да започва начисто. Аз лично, по-добро решение от това не виждам. Пък, ако толкова упорства да се мъчи и тръшка...това вече е отделен въпрос.

# 479
Още в самото начало й писах на лични. Много ми се искаще да не е глупава. Поне не колкото мен. Очаквах,че няма да си губи времето в напразни надежди,а директно ще му постави въпроса.
Следващите й постове, в които описва неговите реакции-как се цупел и как бил засегнат, ми дойдоха в повече, просто защото вече имам неистова непоносимост към патологични лъжци.
Каквото и да прави авторката сега , дали секс, дали пие валериан- тя си знае и не е кой знае колко важно за нас. Мен просто ме е яд, че докато има балами, ще има такива боклуци като любимия й.
Съжалявам за крайното мнение,но това мисля.

Общи условия

Активация на акаунт