Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 361
  • 986
  •   1
Отговори
# 585
  • Linz
И аз мисля като камъчка. Просто отлагане на неизбежното. Поставянето на краен срок няма да направи нещата по-лесни. Даже смятам, че така става още по-трудно за нея. И съответно срокът няма да бъде спазен. Или късаш и хвърляш от раз, или се оставяш да се носиш по течението, пък където те отнесе.

# 586
Каква вяра каква надежда,каква любов
Вяра в какво-че ще зареже жена си и децата си.Ако е искал досега да го е направил
Надежда за какво -за щастливо бъдеще,което той и обещава ама полвинчато и в някакво бъдеще време
Любов от кого-от човек който уж е много влюбен ,ама чака жена му да вземе решение за развод

Къде ги видяхте ценностите тука
Надежда ,Вяра ,Любов са наистина ценни неща,но в тази история за съжаление и трите са една ирония да не кажа пълна пародия

# 587
  • Бургас
Според мен в този /и в още хиляди подобни случаи/ всичко опира до нуждата от някаква драма в живота. Има хора, които не се чувстват добре в "улегнала" връзка. За тях любовта е страдание, преследване, драми, сълзи и пр. Не разбирам този мазохизъм, но ето, че има много хора, които си го причиняват.
Имам позната, която беше любовница /любовника й даже не беше женен, нито имаше деца, а имаше само сериозна приятелка/. Въпросният беше голямата й любов, то не бяха едни обещания, лъжи......докато един един слънчев ден тя не разбра от трето лице, че любовника й е забременил приятелката си. За да му отмъст и да си го върне и и тя си хвана един, от когото забременя  ooooh! И двамата в момента имат семейства и деца и продължават връзката си.
За мен това са си емоционално и психически обременени хора, които направо си плачат за психиатър.

# 588
Авторката не е писала скоро да каже какво е решила след 40 страници коментари?

# 589
Сега е на валерианчета и мисли как да доживее до старини, когато децата на възлюбения няма да имат нужда от него.

# 590
Тя не е решила нищо.И според мен не иска да реши
Поставя ултиматуми ,крайни срокове и специални дати на които да се вземе решение
А човека се оправдава с децата си и чака жена му да поиска развод.Ама тя май хабер си няма да се развежда

# 591
Авторката чака другият да реши - дават си време уж някакво, тя го дава  "серт", той тъжен...Тъгата  в историята  е истинска сигурно, обаче  прозаична. И преди писах - за съжаление хора намесват децата си  в "трудността" на избора на решение,  когато са  в нисък старт за бягство. Всъщност  трудността им е само да обяснят, че искат да си продължат забавлението без някой да им се цупи, щото, аман и в къщи им се цупят. Poncia ако беше на  двайсе, може и да  си дава така цупено- безцупено, докато намери подходящия клон...ама не е на толкова Rolling Eyes

# 592
Защо с такава ирония? На момичето не й е леко, пуснала е темата да чуе чужда гледна точка. Вярно, има доста неприятни неща, които могат да се кажат по темата и са казани, а именно, че въпросният господин има голяма възможност да си играе с нея, но тя се е привързала към него и търси помощ, не насмешка.

Впрочем, пишеше ли, че го обича или просто й е приятно да прекарват времето си заедно, явно се привличат и физически?

# 593
  • Бургас
Защо с такава ирония? На момичето не й е леко, пуснала е темата да чуе чужда гледна точка.......
........и накрая да направи това, което си е наумила. Рядкост са съфорумките, които пускат тема с цел НАИСТИНА да получат съвет. В повечето случаи темата се пуска за утешение, но авторите получават предимно укори. Поради тази причина и масово не се появяват, за да кажат каква е била развръзката на ситуацията, с която са занимавали аудиторията.

# 594
В повечето случаи темата се пуска за утешение, но авторите получават предимно укори. Поради тази причина и масово не се появяват, за да кажат каква е била развръзката на ситуацията, с която са занимавали аудиторията.
С първото изречение съм съгласна, но за болднатото, човек ще каже, че авторката насила е вързала аудиторията да я чете.

# 595
Това е така. Защо винаги хората, решили да споделят дилемите, понякога дори и мъката си, биват нападани?

# 596
Защо винаги хората, решили да споделят дилемите, понякога дори и мъката си, биват нападани?

Сигурна ли си, че винаги е така?

Това не е нападение.  Laughing

# 597
Това е така. Защо винаги хората, решили да споделят дилемите, понякога дори и мъката си, биват нападани?
В много случаи те споелят, само за да ги потупа някой по рамото, а нямат намерение да се вслушват в никакви съвети. Дори, нерядко, ако не им харесат получените съвети реагират грубо. С това не визирам авторката на тази тема.

# 598
Защото историята е адски гнусна.

# 599
Защо винаги хората, решили да споделят дилемите, понякога дори и мъката си, биват нападани?

Сигурна ли си, че винаги е така?

Това не е нападение.  Laughing

В повечето случаи става така.

Общи условия

Активация на акаунт