Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 289
  • 986
  •   1
Отговори
# 660
И аз.
за това казвам, че се моля на Господ да не ме треска такава закъсняла любов. За сега мисля, че се владея. Иначе съм способна да се влюбвам всеки ден, ако реша. С една дума фенка съм на дълбоките чувства и драмите, ама пък и мразя промените.

# 661
Темата  и авторката ,та и ние се въртим в омагьосан кръг
Не се обажда ,приключи , обади се , съобщения ,луд е от любов , не се развежда,какво да правя
И се започва от начало със съвети написани вече сигурно 100 пъти,с дружни усилия да се отворят очите на авторката,но не става
И утре пак   поредния пост на авторката и пак всичко започва от начало

# 662
  • София
О, моля ти се, разкъсват им се душите, глупости на търкалета.
Когато ти се разкъсва душата, защото си влюбен в някого и не можеш да живееш без него, не се вееш по командировки и тим билдинги, а казваш на половинката си, че я напускаш и отиваш да живееш с любимия си.

Разкъсвали им се душите, боже мой  ooooh!

# 663
О, моля ти се, разкъсват им се душите, глупости на търкалета.
Когато ти се разкъсва душата, защото си влюбен в някого и не можеш да живееш без него, не се вееш по командировки и тим билдинги, а казваш на половинката си, че я напускаш и отиваш да живееш с любимия си.

Разкъсвали им се душите, боже мой  ooooh!
Точно. Даже казваш на законната си половинка още преди да ти се е заразкъсвала душата.  Peace

# 664
Чета, чета.. И се чудя възможно ли е наистина някои от съфорумците да гледат толкова повърхностно на нещата..Може би е нормално, за тях това е просто една тема, в която си чешат езиците и си правят гимнастика на пръстите.
И все пак, малко човещина и емпатия не е никога излишна.
Много малко хора тук осъзнават в каква наистина трудна ситуация са авторката и любовникът.
Докато вие остроумничите, техните души се разкъсват.

А защо им се късат душите, като всичко зависи от тях? Бих разбрала душите на съпругата и сериозния приятел да се късаха, но те са в удобно неведение засега (то винаги излиза и баш в най-неподходящия момент). Ама главните герои хем ги сърби, хем ги боли, хем нищо не искат да променят. И авторката, докато лЮбовникът не си беше признал, че спал веднъж с жена си, ситуацията я е устройвала. Той сега ще поръси 2-3 кофи сълзи и ще се закълне, че повече никога така няма да прави и ще се приклЮчи душекъсането...

(но защо ли й е казал, и на мен ми е интересно. До месец-два ще се разбере, сигурно... Не са много вариантите, я бременност, я болест венерическа)

# 665
Чета, чета.. И се чудя възможно ли е наистина някои от съфорумците да гледат толкова повърхностно на нещата..Може би е нормално, за тях това е просто една тема, в която си чешат езиците и си правят гимнастика на пръстите.
И все пак, малко човещина и емпатия не е никога излишна.
Много малко хора тук осъзнават в каква наистина трудна ситуация са авторката и любовникът.
Докато вие остроумничите, техните души се разкъсват.
Наистина е много интересно, как някои съфорумки гледат толкова повърхностно на това да се развали едно семейство с деца. Явно нокога никой не им е оспорвал мястото на съпруга.
Изобщо не му е трудна ситуацията на любовника, развява си органа и тук и там, а на авторката ... ами има една приказка - каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи. Като се е заиграла с този да си е правила сметката, че не е свободен.
Дано си научи урока, защото нито е толкова млада за колкото се мисли, нито толкова умна.

# 666
Направо се засрамих. А ако си в позицията на съпругата?
Ако съм в позицията на съпругата, най-малко вина ще търся в любовницата.
Не бих очаквала чужди хора да се грижат за моя комфорт и благоденствие. Тя няма отговорност към мен - нито ми е давала брачни клетви, нито ми е обещавала любов и подкрепа до гроб.
Тя е една странична, непозната жена, която обича, иска и се бори за себе си и своя живот.
Отговорност и вина бих търсила у съпруга си. Той е този, който ми близък, този, на който би трябвало да му пука.
Разбира се, че е трудно за съпругата. Особено ако си няма любовник от 10г и ако обича мъжа си.
Но за това няма да е виновна другата жена, не е на нейната съвест.
Ако задължително трябва да посочим виновен, то пръстът ще е насочен само към мъжа. Но бих се въздържала от това. Редно или не, понякога обстоятелствата карат човек да наранява околните, в случая обстоятелството е почти непобедимо - любов.

# 667
Шамс, радвам се да те срещна.  Hug

# 668
Чета ,чета и стигам до извода че няма да има никаква промяна при авторката.Е така ще седи ,ще чака , а ние ще си даваме съветите на вятъра

# 669
Направо се засрамих. А ако си в позицията на съпругата?
Не бих очаквала чужди хора да се грижат за моя комфорт и благоденствие. Тя няма отговорност към мен - нито ми е давала брачни клетви, нито ми е обещавала любов и подкрепа до гроб.
Тя е една странична, непозната жена, която обича, иска и се бори за себе си и своя живот.
Отговорност и вина бих търсила у съпруга си. Той е този, който ми близък, този, на който би трябвало да му пука.
Разбира се, че е трудно за съпругата. Особено ако си няма любовник от 10г и ако обича мъжа си.
Но за това няма да е виновна другата жена, не е на нейната съвест.
Ако задължително трябва да посочим виновен, то пръстът ще е насочен само към мъжа. Но бих се въздържала от това. Редно или не, понякога обстоятелствата карат човек да наранява околните, в случая обстоятелството е почти непобедимо - любов.

Много ми се иска да ти се случи. Когато имаш деца, а не лабрадор.     

# 670
  • ЯМБОЛ
                             Може би жената на любовника е с по-успешна кариера,изкарва повече пари и той си избива комплекса за малоценност по този начин.Оставяйки децата да ги гледат бавачка и тати,а тя не се прибира по цяла седмица,явно си има други принципи за семейния живот.Разбита команда са всички в този четириъгълник.

# 671
Чета ,чета и стигам до извода че няма да има никаква промяна при авторката.Е така ще седи ,ще чака , а ние ще си даваме съветите на вятъра

Да, така ще е - отдавна е ясно.
Мъжът в този случай едва ли ще се разведе, не и скоро. Вероятно все пак в него има нюанси на отговорност към семейството, морално задължение, несигурност за такава пълна промяна.
То затова казах, че им е много, много трудно.
Да се удариш в гърдите, да поискаш развод и да се събереш с новата жена, вероятно е по-честният начин, вместо да се криеш. И всъщност по-лесният.
Тук е драма, защото освен емоцията към новата жена, има и много отговорност към семейството. Разкъсването е голямо и болезнено.

# 672

Никой не знае как ще реагира, докато не му се случи. Много "бих" има в поста ти.

Евала на тези жени, които успеят да го приемат така и да са достатъчно уравновесени и силни в такъв тежък момент. Лесно можеш да озлобееш от болка, още по-лесно - ако виждаш и болката на детето си, причинена от вагинално-пенисни истории, наричани любов и "търсене на щастие".

# 673
наричани любов и "търсене на щастие".
Точно. Айде стига драми в стил Роземунде Пилхер...

# 674
                            Може би жената на любовника е с по-успешна кариера,изкарва повече пари и той си избива комплекса за малоценност по този начин.Оставяйки децата да ги гледат бавачка и тати,а тя не се прибира по цяла седмица,явно си има други принципи за семейния живот.Разбита команда са всички в този четириъгълник.

Особено любовникът на съпругата на любовника Joy изкарвал мооого пари. Каквото и да се пише, всичко опира до парите. Другото си е бош лаф.
  Ако може десинката да развие тезата от гледна точка на приятеля на Понция - кой за какво да се грижи и изобщо трябва ли да се грижи? Thinking

П.П. Между впрочем има напредък историята. Понция не взима валериан. Peace Валериан(В) + Любов(Л) = Вечна Любов(ВЛ)

Общи условия

Активация на акаунт