Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 292
  • 986
  •   1
Отговори
# 645

Колегата е свестен човек, близки сме и двата с него много, но....защо му е да казва точно сега?

Защото много те обича и иска цял свят да знае за това. Постепенно. Последна - жена му.

# 646
Просто любимия много добре знае кога и пред кого да пусне подходящите лафове, за да има ефект.  Laughing Laughing

# 647
  • София
Няма нищо толкова сложно за разбиране, казва ти в прав текст, че няма да се разведе и много иска да продължите постарому, иначе ще плачка.

# 648
  • Linz
Какво не разбираш, нали ти го казва- не може без теб. Сега остава да зареже жена си и се вземете. А, и да биеш дузпата на мухльото.Ще си направи и нови деца и ще изживеете щастливо.

# 649
  • София
Абе, тия мармоти не измряха ли?

# 650
Абе, тия мармоти не измряха ли?
Maй и шоколада им идва в повече.  Laughing

# 651
Аз пак - ама не е ли гнусно да искаш да разведеш някого?

# 652
Не знаеш какво е любов явно.  Outta Joint Outta Joint

# 653
Сериозен ли е този въпрос? Laughing
Вероятно някъде по някакви неписани морални закони не е редно.
Но живеем един живот, имаме едно сърце.
Както и да звучи, собственото щастие би трябвало да ни е по-важно от щастието на някоя непозната жена.(в случая съпругата)
Не мисля, че е гнусно.
Когато обичаш, бориш се за любовта си.

# 654
Гнусно не е тъпо е по скоро. Първо - не е редно да градиш щастието си върху нечие нещастие и второ никога няма да си сигурна човек, който се развежда заради теб дали един ден няма да се разведе и с теб заради друга. Това съм го виждала в животите на хора около мен.

# 655
  • София

Е как ще е гнусно, бе, Треще, услуга му правиш на човека, спасяваш го от лапите на стръвницата. Той нали каза, че без авторката не може да живее, иначе на психолог ще трябва да ходи.

# 656
Както и да звучи, собственото щастие би трябвало да ни е по-важно от щастието на някоя непозната жена.(в случая съпругата)
Не мисля, че е гнусно.

Дано ти се случи.

# 657
Чета, чета.. И се чудя възможно ли е наистина някои от съфорумците да гледат толкова повърхностно на нещата..Може би е нормално, за тях това е просто една тема, в която си чешат езиците и си правят гимнастика на пръстите.
И все пак, малко човещина и емпатия не е никога излишна.
Много малко хора тук осъзнават в каква наистина трудна ситуация са авторката и любовникът.
Докато вие остроумничите, техните души се разкъсват.

# 658
Направо се засрамих. А ако си в позицията на съпругата?

# 659
Не мисля, че е гнусно.

Дано ти се случи.

Е, де... Много огън и жупел в тази тема. Квалификации и благопожелания не е редно да се раздават с толкова лека ръка.

В интерес на истината може да й направи услуга на съпругата, ако го разведе. За какво й е подобно мекотело, да го дири из хорските кревати. Така белким си намери някой свестен мъж...

Но той доброволно няма да се развзде, казва си го човекът. Не искам да си тръгваш и рев по колегите означава, че отговорът на ултиматума няма да хареса на авторката и от нея се очакват сцени и други катаклизми, които ще наранят крехката душевност на таз романтична натура. Или поне ще му създадат неудобството да търси и опитомява друга лЮбовница.

Общи условия

Активация на акаунт