Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 299
  • 986
  •   1
Отговори
# 630
  • Другата България
Няма права - крива, говорим си, различни позиции, различни гледни точки. Peace
Не се смятам за права, а за обективна. Sunglasses

# 631
Дайте линк от правилата да видя що е това анонимност? Търсих, но не намерих  Naughty

# 632
Няма права - крива, говорим си, различни позиции, различни гледни точки. Peace
Не се смятам за права, а за обективна. Sunglasses

Така е, имам предвид, че щом само аз смятам това за неуместно, явно моята позиция е присъща за малко хора и няма нужда от промяна  Peace

# 633
Дайте линк от правилата да видя що е това анонимност? Търсих, но не намерих  Naughty

Под човечетата в ляво имаш "Допълнителни опции", отвори ги и ги разгледай Peace

# 634
Авторката е влизала днес, но нищо не е писала. Не ни дръж в напрежение, сподели развръзката на нещата  Simple Smile

# 635
Сигурно е станало   Grinning
Благодаря ти, не се сърди, човече   bouquet

# 636
Може да се сподели проблемът в някоя от теми, сигурна съм, че ще се види и даде съвет  Hug

Доста съвети се дадоха, но май не й харесаха.

# 637
Ами чи тогава защо не си стои любовница тук в БГ  ooooh! ooooh! ooooh! Да му роди дете и да я издържа  Whistling Whistling Whistling
Явно не си чела темата от самото начало
Авторката също живее в чужбина от години и даже са колеги с любовника
Жената на любовника също си има любовник от около 10 години ,авторката пък си има официален приятел който не знае за любовника
Общо взето омотана история

Омотана е щото е измислена. Напоследък се натъквам на теми, като писани по поръчка.

# 638
С каква цел? Аз не мисля, че темата е пързалка, но все пак кажи защо си на това мнение?

# 639
  • Бургас
Може да се сподели проблемът в някоя от теми, сигурна съм, че ще се види и даде съвет  Hug
Доста съвети се дадоха, но май не й харесаха.
То на повечето не им харесват съветите, които им се дават. Затова и не се появяват повече. Питат, после действат както те си знаят и не се появяват да кажат какви са ги свършили, защото знаят, че ще бъдат разкостени.

# 640
Те и без да се върнат, да споделят резултата, пак са доста разкостени.
Нима не се употребиха всевъзможни епитети и по адрес на авторката на тази тема?
Нямам много опит с "поведението" във форумите, но мисля, че все пак е редно някой, като е започнал дадена тема, дискутирал е, имало е достатъчно и различни мнения, да сподели все пак какво става newsm78
Според мен, ще се включи по някое време, вероятно няма какво да каже в момента - нито дали тя е взела някакво решение, нито той...

# 641
Четох ви днес, но нямах време да пиша. Работа.
Колко бих била щастлива всичко да е пързалка, измислено, съчинено, т.н.....толкова, толкова, толкова щастлива да съм просто трол, който си ги реди... Tired Чета този форум от както се познавам, точно от пишещите тук искам мнение, приемам го с всичките му екстри, просто да е искрено и конструктивно по темата.
В събота и неделя не писа нищо. Нито дума. В неделя вечерта в един момент получих една огромна тирада съобщения, в която ми се обясняваше, че не може да живее без мен, че има нужда от терапия, че не мога просто така да си тръгна, че ме обича, т.н.  Аз бях преглътната в неделя сутринта, че просто всичко е свършило, останах така.... Shocked Днес продължава да иска да се видим. А...и ми каза, че преди седмица !!! е казал на един колега, че "има чувства към мен, че е влюбен"...и аз ужасно се притесних.  Rolling Eyes Колегата е свестен човек, близки сме и двата с него много, но....защо му е да казва точно сега? Нищо не разбирам. Нищо.

# 642
Четох ви днес, но нямах време да пиша. Работа.
Колко бих била щастлива всичко да е пързалка, измислено, съчинено, т.н.....толкова, толкова, толкова щастлива да съм просто трол, който си ги реди... Tired Чета този форум от както се познавам, точно от пишещите тук искам мнение, приемам го с всичките му екстри, просто да е искрено и конструктивно по темата.
В събота и неделя не писа нищо. Нито дума. В неделя вечерта в един момент получих една огромна тирада съобщения, в която ми се обясняваше, че не може да живее без мен, че има нужда от терапия, че не мога просто така да си тръгна, че ме обича, т.н.  Аз бях преглътната в неделя сутринта, че просто всичко е свършило, останах така.... Shocked Днес продължава да иска да се видим. А...и ми каза, че преди седмица !!! е казал на един колега, че "има чувства към мен, че е влюбен"...и аз ужасно се притесних.  Rolling Eyes Колегата е свестен човек, близки сме и двата с него много, но....защо му е да казва точно сега? Нищо не разбирам. Нищо.

То няма много за разбиране... Не иска да си тръгваш, ерго няма да се развежда...

# 643
Колегата е свестен човек, близки сме и двата с него много, но....защо му е да казва точно сега?

Въпросът ти съдържа отговора. Казва чувствата си на близък човек сега,когато усеща че му се изплъзваш за да стигне до теб.
Има нужда от терапия - търси съжаление.
Не можеш просто така да си тръгнеш - не когато ти го решиш.
Не съм психолог ама много плитко, много. Нищо мъжко, никакво решение, само мрънкане и мрънкане и мрънкане. Неговите чувства, неговия живот, неговите страдания, неговите желания ... Егоизъм  Thinking
Виж съседната тема - колко боли да си влюбен... - по точно прочети постовете на авторката, мисля че ще откриеш много неща които биха ти помогнали да се видиш отстрани.
Искрено ти пожелавам да успееш да се откъснеш от този мъж.

# 644
Манипулира те.

Общи условия

Активация на акаунт