Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 310
  • 986
  •   1
Отговори
# 540
Ахх, тези деца....обичайно мъжете се сещат за тях, когато любовницата напре да става първа жена. Simple Smile иначе грижите им са доста редки и спорадични....но пък са прекрасно извинение, защо един мъж не желае да си разваля рахата при наличието на съпруга и любовница.
Рядко мъжете правят от любовниците си, първи съпруги.

Рядко,рядко...колко да е рядко. Аз съм ставала свидетел не на един или два такива случая.
Хич не е рядко, просто зависи от това - дали става въпрос за забежка с "цел удоволствие" или е резултат от напълно изпразнен от чувства брак.

# 541
Бях пропуснала, че децата са 7 годишни. Е логично е да не ще да се развежда. Издръжката в чужбина не е като в България, а децата са малки и го чакат дълги години плащане. Ако бяха на 17 съм почти сигурна че  щеше да е друго.  Laughing

# 542
Бях пропуснала, че децата са 7 годишни. Е логично е да не ще да се развежда. Издръжката в чужбина не е като в България, а децата са малки и го чакат дълги години плащане. Ако бяха на 17 съм почти сигурна че  щеше да е друго.  Laughing

Еми значи има вариант авторката да почака още 10 години ...поне

# 543
  • Linz
Аз залагам на това, че идва от някоя съседна държава.

Според мен е безсмислено да си удължава агонията и сама да се поставя в унизително положение. Очевидно е, че не е желана за първа.
И любовника, и приятеля е най-добре да ги забрави- няма за излезе стабилна връзка нито с единия, нито с другия.

# 544
Аз залагам на това, че идва от някоя съседна държава.

Според мен е безсмислено да си удължава агонията и сама да се поставя в унизително положение. Очевидно е, че не е желана за първа.
И любовника, и приятеля е най-добре да ги забрави- няма за излезе стабилна връзка нито с единия, нито с другия.

С последното изречение съм напълно съгласна. Още в началото написах, че само начисто и с нов човек, може да започне нормални отношения и живот.

# 545
Ахх, тези деца....обичайно мъжете се сещат за тях, когато любовницата напре да става първа жена. Simple Smile иначе грижите им са доста редки и спорадични....но пък са прекрасно извинение, защо един мъж не желае да си разваля рахата при наличието на съпруга и любовница.
Рядко мъжете правят от любовниците си, първи съпруги.

Съвсем точен пост. Как пък всички се сещат за децата си да мрънкат, точно като нещо им опре в извънчаталието. Това си е достатъчно силна "лампа"  за началото на клинченето, а краят  почти  винаги е един и същ  Rolling Eyes

# 546
  • София
Ами чи тогава защо не си стои любовница тук в БГ  ooooh! ooooh! ooooh! Да му роди дете и да я издържа  Whistling Whistling Whistling

# 547
  • Бургас
Poncia, въпросирай го тоя дали смята, че децата му биха били по-щастливи в семейство, в което мама и татко си имат любовници, не са щастливи и всеки си има свой живот. Такъв модел на семейство ли иска да предаде на децата си. Нещастните родители отглеждат нещастни деца.
Държанието му е малко в стил "Готина си, но не си заслужаваш достатъчно, за да се разведа".
Не е никак мъжко, че се оправдава с децата си.

# 548
Ами чи тогава защо не си стои любовница тук в БГ  ooooh! ooooh! ooooh! Да му роди дете и да я издържа  Whistling Whistling Whistling
Явно не си чела темата от самото начало
Авторката също живее в чужбина от години и даже са колеги с любовника
Жената на любовника също си има любовник от около 10 години ,авторката пък си има официален приятел който не знае за любовника
Общо взето омотана история

# 549
  • София
Ясно, сега го схванах - боли, сърби, драго ми е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 550
рестартира ми се компютъра и ми се загуби дългия пост  ooooh!

това, което исках да напиша е, че е съвсем правилно да му даде втори шанс до специалната дата дори да не вярва, че нещо ще излезе; съжаленията за ненаправените неща и недадените шансове са много по-силни от разочарованията /а нея я чака точно разочарование/; безсмислено е с години да я гризе "ами ако ... ", най-добре да стигне до дъното, за да няма на къде надолу да я тегли нищо повече
Ултиматумът е същия и срокът също, няма втори шанс...просто вървя с моето темпо, стъпка по стъпка, и не искам да прескачам стъпки, защото вътрешното чувство е, че стартирам от нула.
Но ми е пусто, и като настоява, ми е тъпо...и след това глупаво като преосмисля, че нито трябва да ми е пусто, нито тъпо.
Иначе втори шанс...аз само си представям часта с обясненията кой с кого е спал и кога и защо... Tired
Иначе, когато започнахме преди време да говорим по темата за раздели, разводи и така нататък, той все си казваше една фраза...ще го направя, но ти няма да ме изчакаш. Точно така и ще си стане...Моето лично мнение е, че просто го е страх. То аз си му го и казах де.

# 551
Иначе, когато започнахме преди време да говорим по темата за раздели, разводи и така нататък, той все си казваше една фраза...ще го направя, но ти няма да ме изчакаш. Точно така и ще си стане...Моето лично мнение е, че просто го е страх. То аз си му го и казах де.

Той и сега те 'иска', но при определени условия, и все така ще те иска при определени условия; не можеш да разчиташ на такъв мъж и щастлива няма да те направи.

Защо си мъже, които не те правят щастлива?

# 552
Цялата работа е, че ти просто се надяваш до последно, макар да знаеш, че краят е предизвестен много отдавна. Умуваш, въртиш и сучеш и се чудиш как да го разведеш. Няма лошо, надеждата умира последна, но сигурно вече ти е станало ясно, че няма такова нещо:
Можех да го разведа, можех да се меся, да се навирам, да говоря с нея...никога не искам искала това! Не искам никой да страда, най-вече децата.

Освен това никак не си личи да си особено заинтересована от това "дали децата щели да страдат". Естествено е човек да гледа първо себе си, но смешното е, че пишеш неща, на които биха се вързали само будали от ранга на твоя приятел, че си и вярваш, че успяваш да заблуждаваш хората Laughing
Апропо, какво стана с тъй наречения ти сериозен приятел?

Trill ти е казала много верни неща, няма да сбъркаш, ако анализираш по-сериозно думите ѝ и се вслушаш в съветите.

# 553
  • София
А защо да говориш с жена му, тя какво общо има с теб  Thinking Thinking Thinking

# 554
А не е ли малко унизително да се мъчиш да го разведеш, когато той не иска.

Общи условия

Активация на акаунт