Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 179
  • 986
  •   1
Отговори
# 810
бракът убива любовта ,това е моето мнение
Любовта не я убива бракът, а простотиите. И с брак и без брак, ако партньорът не става нещата отиват по дяволите.

# 811
пак се хванахте за изречението Grinning
нямам предвид ващите бракове, а че ако авторката се ожени за любимия си,любовта им ще се изпари
при такива романси невъзможността да бъдете заедно подсилва тръпката и желанието да имащ човека за теб
в момента,в който това стане-се питащ защо ли ти е трябвало hahaha
п.с съгласна съм,че има сродни дущи,които имат късмета да са заедно цял живот Peace

# 812
Е, не можем да го казваме за всички двойки (имам предвид образували се от разведен и любовница), има си и запазили чувствата, всеки случай е различен.
Но при тях има желание от двете страни, ако само едната иска, а другата се дърпа и отива, когато я изхвърлят от вкъщи, тогава е по-вероятно да се изпари много бързо, ако въобще е имало нещо.

# 813
има и такива Peace
мой колега ми разказа много интересна история за себе си
човекът е на 65години/пазач е при нас/, разделили са се с жена си поради отегчение след близо 30години брак. Заживява с бивщата си любовница, която  преди години е обичал истински и открива,че тя му е родила и дъщеря,която е отглеждала с бивщия си съпруг. Човечецът е щастлив,сдобил се е с трета дъщеря,около него внучета, новата му жена нонстоп  му праща баница за обяд,явно се разбират-въобще идилия.
Та....всичко е възможно,но наистина за този,който рискува Peace

# 814
Човечецът е щастлив,сдобил се е с трета дъщеря,около него внучета, новата му жена нонстоп  му праща баница за обяд,явно се разбират-въобще идилия.
Та....всичко е възможно,но наистина за този,който рискува Peace

Иска да го загроби новата жена. С тая баница всеки ден си плаче за инфаркт.

# 815
  • Linz
Много мъже разбират, че бракът им е калпав, когато любовницата им го обясни.
Стана ми интересно дали и обратното важи или при всички случаи жените са виновни за калпавия брак?

# 816
разделили са се с жена си поради отегчение след близо 30години брак

Скъса ме от смях.  Joy

Бавно и мъчително отегчение = брак.  Mr. Green

# 817
Стана ми интересно дали и обратното важи или при всички случаи жените са виновни за калпавия брак?

Това е друг постулат - ако мъжът изневерява, винаги е виновна жената. Я е с ролки и пенюар, я работи много.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 09:36 от Трещерица

# 818
  • Бургас

Това е друг постулат - ако мъжът изневерява, винаги е виновна жената.
Понякога наистина е виновна. Познавам жени, които си просят изневярата и шута отзад.

# 819
  • София
Колко удобно!  Mr. Green

# 820

Това е друг постулат - ако мъжът изневерява, винаги е виновна жената.
Понякога наистина е виновна. Познавам жени, които си просят изневярата и шута отзад.

Тук съм съгласна. Имаме един колега, мъкне противната си жена навсякъде. Не стига, че думата не можеш да вземеш от нея, а все глупости говори, ами и през 5 минути го обижда: мухльо, глупак и т.н. Чудим се къде да гледаме. Но да ви кажа, който го търпи това вярно си е мухльо. Mr. Green Та на тая с кеф бих и била шута!

# 821

Тук съм съгласна. Имаме един колега, мъкне противната си жена навсякъде. Не стига, че думата не можеш да вземеш от нея, а все глупости говори, ами и през 5 минути го обижда: мухльо, глупак и т.н. Чудим се къде да гледаме. Но да ви кажа, който го търпи това вярно си е мухльо. Mr. Green Та на тая с кеф бих и била шута!

Чакай сега, едно е да й биеш шута, друго е да изневеряваш и да се оправдаваш.

# 822
  • в света на илюзиите
Стана ми интересно, след като разбрах, че голяма част от списващите тук имат доста безхарактерни и почти безмозъчни мъже (любовниците им обясняват как се чувстват в семейството, ах горките  Mr. Green), замисляли ли сте се над етимологията на думите "ЛЮБОВница" респ. "ЛЮБОВник" ?
Защо ли това мръсно, гадно, подмолно, интригантско, съблазнително, безморално и.................... така нататък същество бива окичено с дума, чийто корен всъщност е ............. ?

Само си питам, все пак петък е  Laughing

# 823
Стана ми интересно, след като разбрах, че голяма част от списващите тук имат доста безхарактерни и почти безмозъчни мъже (любовниците им обясняват как се чувстват в семейството, ах горките  Mr. Green), замисляли ли сте се над етимологията на думите "ЛЮБОВница" респ. "ЛЮБОВник" ?
Защо ли това мръсно, гадно, подмолно, интригантско, съблазнително, безморално и.................... така нататък същество бива окичено с дума, чийто корен всъщност е ............. ?

Само си питам, все пак петък е  Laughing
Защото едно време на секса са му казвали правене на любов.
Мъжете не са съвсем безмозъчни, разтягат локуми на два фронта, на двата фронта вярват, мъжът потрива ръце доволно, успял е да убеди поне две, че само с тях "прави любов". И така докато вторият фронт изяви желание да стане първи, а първият научи за втория. Същото и при жените, които присядат на два стола.

# 824
Любов+виновница=Любовница

Любов+виновник=Любовник

воала Party

Общи условия

Активация на акаунт