Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 152
  • 986
  •   1
Отговори
# 840

На мен лично сума ти мъже са ми ги говорили тия глупости  с цел да ме вкарат в леглото си. Повечето още си живеят с ужасните си съпруги.
Щото им правят мусака. Mr. Green

# 841
   Любимият ми случай е когато един ми се изтърси на работното място с букет боядисани цинии и ми каза, че е кръстил новото си дете като мене. Оказа се пълна лъжа, съвсем друго име си имаше детето.

Отношенията ни датираха от половин година преди това - таман докато жена му е била бременна.

# 842
  • Другата България
Ок, на теб лично. Peace
На мен също ми се е случвало.
 Embarassed
Ама не съм те чела във всяка тема за любовници, изневери, тройки и многоъгълници да наливаш морал и развяваш брак и съпруг като еталон за хармония и либоФ. А същевременно да си в час и любовницата как се чувства, как мисли, какво цели, и измамената съпруга, че дори и аргументите на либовника да са ясни.
Не знам де, може проблемът да е в моя телевизор. Възможно е.

Авторката се покри нещо, да се яви да сподели как вървят нещата. Crossing Arms

На мен лично сума ти мъже са ми ги говорили тия глупости  с цел да ме вкарат в леглото си. Повечето още си живеят с ужасните си съпруги.
Щото им правят мусака. Mr. Green
Naughty И щото децата ще страдат.

# 843
  А, Краси че не ги чатка нещата е ясно. При нея всичко е теория. Но това са вечно живи клишета, които все още ги използват изневерниците.

# 844
  • Другата България
 Laughing Ама темите са реални, не хипотетични, някак е супер досадно във всички да четеш едни и същи клиширани изрази, които нямат връзка с живия живот. Нещата ако са и в реала, както са в розовите романи и турските /вече имало и индийски Shocked ooooh!/ сериали, и разводи нямаше да има, и любовници, и любовниЧКИ...

# 845
А, Краси се вихри под друго име. Там патологията е друга.

# 846
Laughing Ама темите са реални, не хипотетични, някак е супер досадно във всички да четеш едни и същи клиширани изрази, които нямат връзка с живия живот.
Смяташ, че едно клише няма връзка с реални събития?    Laughing
Ами то затова е станало Клише, защото е вярно и валидно в поне 99 % от РЕАЛНИТЕ случаи в живота.  Grinning

А, Краси че не ги чатка нещата е ясно. При нея всичко е теория.
Т.е., трябва всичко на тоя свят да съм преживяла лично, за да имам мнение?
При вас така ли е?     Laughing   Никога нямате мнение за нещо, което не ви е минало лично през главата?

Скрит текст:
Аз поне съм писала, че съм била и в ролята на първа, и в ролята на втора.Та, поне мааалко опит имам.   Mr. Green

Merri_An ,
Скрит текст:
плоски са безименните ти намеци във всяка тема.Ако имаш проблем с мен, кажи си го, да го разрешим.Ако искаш нещо да ме питаш, давай директно.Ама така завоалирано ....ставаш смешна и жалка.    Laughing   Досега те пропусках и за последен път те отразявам "индиректно".

# 847
  • Другата България
 LaughingНямам бе, Краси, за разлика от теб нямам нито проблем, нито какво да крия, че и във скрит текст да пиша, интересна си ми, на моменти смешна, на моменти дори нереална...но патологията обяснява всичко.
И явно ме бъркаш с някого, защото аз тук предимно чета, не пиша. Няма как да те "отразявам във всяка тема", първо защото не съм там, и второ защото би било абсолютно безсмислено - твоите фрази са едни и същи, не виждам смисъл и аз да го правя. Ще досадим . Направих го единствено тук, защото смисъла на темата се поизмести. А обидните квалификации аз ще ги пропусна - за пореден път ще кажа, че те говорят  за безссилие и липса на реални и смислени аргументи. Не и за интелект. Имаш право да мислиш каквото поискаш. Аз също.

Що се отнася до клишето - да, смятам, че понякога има връзка с реални събития. Но понякога. Не в 99,99% от случаите. Peace

# 848
Ами то затова е станало Клише, защото е вярно и валидно в поне 99 % от РЕАЛНИТЕ случаи в живота.  Grinning

Значи си съгласна, че всички мъже изневеряват?  Mr. Green

Аз пък на клишета на вярвам. Не на горното, по принцип. Някой направил нещо, независимо хубаво или лошо, и хоп - всички от неговия пол/възраст/професия и т.н. са такива. Да бе  Laughing

# 849

Значи си съгласна, че всички мъже изневеряват?  Mr. Green

Аз пък на клишета на вярвам. Не на горното, по принцип. Някой направил нещо, независимо хубаво или лошо, и хоп - всички от неговия пол/възраст/професия и т.н. са такива. Да бе  Laughing

Дали пък наистина всички мъже не изневеряват?Рано или късно...на 5-та или 15-та година.
Аз лично мисля, че има типажи-вечните кръшкачи, които нито връзка, нито брак спират.
И други, които по-скоро имат някоя инцидентна изневяра, без да се занимават с любовници, паралелни връзки и пр.
Но един мъж...никога да не изневери..съмнявам се. Разбира се, че има и изключения.
Но много ли са те?

# 850

Дали пък наистина всички мъже не изневеряват?Рано или късно...на 5-та или 15-та година.
Аз лично мисля, че има типажи-вечните кръшкачи, които нито връзка, нито брак спират.
И други, които по-скоро имат някоя инцидентна изневяра, без да се занимават с любовници, паралелни връзки и пр.
Но един мъж...никога да не изневери..съмнявам се. Разбира се, че има и изключения.
Но много ли са те?

Със същия успех въпросът може да зададе и за жените 1:1. Wink Жив пример е авторката.
В една съседна тема пък прочетох `съвет` от авторка на трета тема/ и тя с претенции, че не получава любов/,  в резюме: "Намери си мъж, който става за семейство, а този можеш да го задържиш за сексуален партньор."

# 851

Честно да ти кажа по-малко си мисля, че са изневеряващите, но толкова шум вдигат, че другите не се чуват  Joy а и нали все пак трябва да излъжат жените си, че всички мъже го правят  Wink

Имам неизневеряващи мъже приятели, не един, но за късмет при брак им се паднаха изневеряващи жени  Mr. Green сега си имат нови с които си пасват и като мислене, и като всичко. Така че не, полът не е фактор според мен Simple Smile

# 852

Честно да ти кажа по-малко си мисля, че са изневеряващите, но толкова шум вдигат, че другите не се чуват  Joy а и нали все пак трябва да излъжат жените си, че всички мъже го правят  Wink

Имам неизневеряващи мъже приятели, не един, но за късмет при брак им се паднаха изневеряващи жени  Mr. Green сега си имат нови с които си пасват и като мислене, и като всичко. Така че не, полът не е фактор според мен Simple Smile

О,да, определено полът не е определящ, дали ще изневеряваш...просто ...нали говорим за мъже:)))

# 853
Според мен пък, има мъже, които не изневеряват, никога. Peace
П.С. Познавам няколко такива. Надявам се да не ме изненадат някой ден (неприятно).

# 854
Според мен пък, има мъже, които не изневеряват, никога. Peace
П.С. Познавам няколко такива. Надявам се да не ме изненадат някой ден (неприятно).
Нали не забравяш, че всеки си има своите тайни newsm78 Ти може така да си мислиш, но всъщност изобщо да не е така. Има хора, които обичат да поддържат "идеален" образ..

Общи условия

Активация на акаунт