Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 110
  • 986
  •   1
Отговори
# 870
Дори тази конкретно тема да е пързалка.....подобни реални истории, хиляди. Simple Smile
така че какво значение има....

# 871
хабихме се напразно Laughing

# 872

Ти си се хабила напразно, тя може вече да е първа.

# 873
Само остана и да съм мъж... ooooh!
Какво забравих да ти отговоря, Trill?

# 874

Какво стана? Бурен секс, много обещания?

# 875

Всеки със съпруга/та си, такъв беше инструктажът.

# 876
  • Другата България
Ти взе ли твоя?

# 877

Лоша работа Sad Ти сама ли беше?

# 878
Не обясних...тийм билдингите са веднъж в месеца. Този петък няма емоции. Е, не, знам, той може да е имал креватни емоции с любимата съпруга. Иначе не е спирал да се обажда, да пише... Crazy
А, децата направиха осем вчера.

# 879
Тийм-билднг всеки месец, много са начесто; в какъв отдел/сфера работиш?

Инструктаж 'със съпруга/съпругата' (?) какъв е този тийм-билдинг, все пак не е фирмено парти?

Твоят човек е доста не-наред да води съпругата си, при положение, че и ти си там;

# 880

Инструктаж 'със съпруга/съпругата' (?) какъв е този тийм-билдинг, все пак не е фирмено парти?

Твоят човек е доста не-наред да води съпругата си, при положение, че и ти си там;
Шефът е с идеята, че ни прави приятели, освен колеги... Simple Smile Няма половинки, вече го писах...

# 881
Е и други неща ви прави Шефът...като услуга например да си се обясните...ама явно човекът не се е възползвал - така ли стана?

# 882

Шефът е с идеята, че ни прави приятели, освен колеги... Simple Smile Няма половинки, вече го писах...

Съпругът/съпругата не са ли половинки? Шефът ви е инструктирал да сте със съпруга/съпругата ли? Нищо не се разбира.  Изобщо не вярвам в Европа да са толкова старомодни, че да искат подпис, ако присъствието на половинките е желателно. Дори в България не е проблем липсата на брак. А в Западна Европа вероятно и еднополова половинка биха приели, за да не се чувстват дискриминирани хората.

# 883
Е, аз разбрах, че шефът ги е инструктирал да няма половинки, за да се "сприятеляват" колегите на спокойствие. Тя така и си писа преди това, че няма как съпругата да дойде...Явно той не е отишъл на сприятеляването  newsm78

# 884
Е, аз разбрах, че шефът ги е инструктирал да няма половинки, за да се "сприятеляват" колегите на спокойствие. Тя така и си писа преди това, че няма как съпругата да дойде...Явно той не е отишъл на сприятеляването  newsm78

Аз друго разбрах или инструктажът е бил за друго:

Общи условия

Активация на акаунт