Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 100
  • 986
  •   1
Отговори
# 885
А, сега прочетох, благодаря, Кукумицинка...Странен "инструктаж" -да няма половинки, само законни нещо си...за първи път чувам такова нещо  newsm78

# 886
Е, аз разбрах, че шефът ги е инструктирал да няма половинки, за да се "сприятеляват" колегите на спокойствие. Тя така и си писа преди това, че няма как съпругата да дойде...Явно той не е отишъл на сприятеляването  newsm78

Аз друго разбрах или инструктажът е бил за друго:

Всеки със съпруга/та си, такъв беше инструктажът.

Значи инструктажът е...да са с половинките...

# 887
А, сега прочетох, благодаря, Кукумицинка...Странен "инструктаж" -да няма половинки, само законни нещо си...за първи път чувам такова нещо  newsm78

И аз никога не съм чувала за такъв инструктаж. Дори папата вероято е по-либерален. Но пък и ти си права, че преди беше споменала, че шефът не щял брачните половинки на тийм-билдингите. Като цяло авторката доста противоречия има, преди много се задълбочавах в подобни теми, връщах се да препрочета, ако нещо противоречи на написаното, за да проверя, но сега хич - авторите ги мързи да си запомнят сторито и да се придържат към него, защо пък читателите трябва да се мъчат и да си губят времето да го правят? По-добре да се правят, че им вярват.

# 888
Е, аз разбрах, че шефът ги е инструктирал да няма половинки, за да се "сприятеляват" колегите на спокойствие. Тя така и си писа преди това, че няма как съпругата да дойде...Явно той не е отишъл на сприятеляването  newsm78

Аз друго разбрах или инструктажът е бил за друго:

Всеки със съпруга/та си, такъв беше инструктажът.

Инструктажът на форума за "бурния секс"...Grinning

# 889
Е, авторката преди това  каза  ,че нямало половинки, "инструктажа" бил явно само за законови разни отношения...обърках се вече.  Poncia, що ни мъчиш така  Laughing
А , сега прочетох последното...Ми ,кво да кажа - браво на шефа и на теб де, за пързалката  bouquet

# 890
Тийм-билдингите са веднъж в годината; ако някой шеф се пробва да ги прави всеки месец, никой семеен служител няма да отиде, а и не е длъжен.

# 891
Е, авторката преди това  каза  ,че нямало половинки, "инструктажа" бил явно само за законови разни отношения...обърках се вече.  Poncia, що ни мъчиш така  Laughing
А , сега прочетох последното...Ми ,кво да кажа - браво на шефа и на теб де, за пързалката  bouquet
Сега да се хвърля да те разубеждавам... Grinning Както и да е, просто не доразвих шегата с инструктажа, няма значение.

# 892

Ти си се хабила напразно, тя може вече да е първа.
тц не позна Grinning
Пончия-аз те разбрах Peace
опитващ се да спазващ съвета да не правите секс
ако е така чудесно, лека полека се измъквай оттам  Peace

# 893

Ти си се хабила напразно, тя може вече да е първа.
тц не позна Grinning
Пончия-аз те разбрах Peace
опитващ се да спазващ съвета да не правите секс
ако е така чудесно, лека полека се измъквай оттам  Peace

Мисля, че да се освободи емоционално е по-важно. Защото, дори и да нямат близост, ако в съзнанието й постоянно свети "червената лампичка" няма да може да продължи напред.

# 894
  • Linz
За да се освободи емоционално първо трябва да спре секса. После трябва да сведе всякакви контакти до минимум. А после да си намери нов обект на чувствата, по възможност свободен.

# 895
Аз разбрах, че на билдинга брачни половинки не може, но любовници е задължително.  Laughing

# 896
  • София
С половинки, без половинки, със съпруги, без съпруги  Thinking Thinking Thinking Thinking Нищо не се разбира или още не съм си изпила кафето  Mr. Green Mr. Green

# 897
С половинки, без половинки, със съпруги, без съпруги  Thinking Thinking Thinking Thinking Нищо не се разбира или още не съм си изпила кафето  Mr. Green Mr. Green
Нещо по-твърдо ще трябва, за да я схванеш тая "далавера". Само с кафе няма да стане.  Joy

# 898
  • София
Значи довечера ще опитам отново  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 899
  • Бургас
Снощи един ми разправяше, че с жена си били разделени......нищо, че още живеели заедно "заради детето", но "не правели секс" и "спели в отделни стаи".
Poncia, да ти е познато  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт