Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 097
  • 986
  •   1
Отговори
# 900
Аз разбрах. Подиграва се на тези, които препоръчаха сексът да е в семейството., а не с разни фльорци. Но какво е станало , не разбрах. Дали е дошъл със съпругата и Порша е нямала избор ooooh!

# 901
Снощи един ми разправяше, че с жена си били разделени......нищо, че още живеели заедно "заради детето", но "не правели секс" и "спели в отделни стаи".
Poncia, да ти е познато  Whistling

Joy
Такива истории са много забавни. Само да има кой да се върже.
Ама, ей на...има...

# 902
Miss July, трябваше да му кажеш да се вземат в ръце с жена му, защото са млади хора, бива ли без секс да се живее. И да дадеш пример с теб и мъжа ти как задължително се обичате поне по три пъти на ден Laughing

# 903
  • Бургас
Miss July, трябваше да му кажеш да се вземат в ръце с жена му, защото са млади хора, бива ли без секс да се живее. И да дадеш пример с теб и мъжа ти как задължително се обичате поне по три пъти на ден Laughing
Той от две години се разделя с жена си, обаче явно не му се занимава/не му стиска/все му е едно. Той е голям работохолик и му е все тая, защото е постоянно навън и се прибира късно. Обясних му, че така няма как да си хване друга жена/приятелка, защото никоя средноинтелигентна жена няма да се хване на обясненията му. Той пък ми обясни, че за момента целия му живот е работата и детето му и с друго не се занимава......

П.П. wild poppy, съветвала съм го да се опита да си оправят връзката с жена му, ама той твърди, че всичко е приключило.
Ние с мъжа ми се обичаме по 24ч. часа в денощието, обаче определено не се "обичаме" по три пъти на ден  Wink

# 904
Реших, че се е пробвал да те забива и в такъв случай бих дала да се разбере че ентусиастът няма какво да предложи. Действа обезоръжаващо Peace

# 905
  • Варна
Какво забравих да ти отговоря, Trill?
Ааа, не знам... Не съм молила аз за "искрен съвет", та да се ровя из 60 стр. тема.
Пък и не съм казала, че конкретно на мен, сте  забравила да отговорите. Не съм използвала думата "забравила", дори.  Tired
Аз писах, че пропускате въпроси, отговаряйки избирателно Wink

(Първо, Благодаря. И засрам Simple Smile)

Второ, не е било чак напразно. Даже, темата да е пързалка пусната от мъж,  никой не ме кара насила да пиша в нея, и да споделям (много личен) опит и мнение. Това си е вид ексхибиционизъм, от който явно страдам и аз. Ще е лицемерно и да кажа, че не съм тук от воайорски интерес. Mr. Green
Това не пречи да съчувствам на авторката и на други момичета, попаднали в същото положение (а такива неща се случват през ден). Все някоя, четяща тук, ще си вземе поука (обаче, надали). Или поне, ще е горе - долу подготвена за това, което я чака.
А това, което малко ме подразни, са леката надменност и троснатата лаконичност на Poncia в последните постове (независимо, дали е жена или друго).
Не така, Poncia, не така Naughty (Ах, как исках да го използвам това емотиконче)

# 906
  • ЯМБОЛ
                     Пусналият темата направо се гаври с пищещите.Време е да се заключи,а ако е истинска,да си пие горчивата чаша,направо си я заслужава!

# 907
  • София
То рано или късно теми като тази биват заключвани  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 908
Тя авторката/ или авторът/ всъщност няма какво толкова вече да каже.
Дори и да си правят секс-няма да го напище.
Развоят е ясен, ще си продължат по старому .
Ако е мъж и искаще да знае -дали мацката ще спре да иска да го разведе-отговор тук няма да получи.

# 909
  • Другата България
Ама авторката отказа ли се да пише?

# 910
Ама авторката отказа ли се да пише?
ми май да Rolling Eyes

# 911
Снощи един ми разправяше, че с жена си били разделени......нищо, че още живеели заедно "заради детето", но "не правели секс" и "спели в отделни стаи".
Много познато...поне се научих да не хващам, малко скъп ми излезе урокът. Rolling Eyes

# 912
  • Бургас
Много познато...поне се научих да не хващам, малко скъп ми излезе урокът. Rolling Eyes
Ами любов, любов, ама човек трябва да мисли и с главата си. Дано наистина си взе урок.
И реално какво се случи с твоята псевдо любов с онзи господин?

# 913
Какво забравих да ти отговоря, Trill?
Ааа, не знам... Не съм молила аз за "искрен съвет", та да се ровя из 60 стр. тема.
Пък и не съм казала, че конкретно на мен, сте  забравила да отговорите. Не съм използвала думата "забравила", дори.  Tired
Аз писах, че пропускате въпроси, отговаряйки избирателно Wink

(Първо, Благодаря. И засрам Simple Smile)

Второ, не е било чак напразно. Даже, темата да е пързалка пусната от мъж,  никой не ме кара насила да пиша в нея, и да споделям (много личен) опит и мнение. Това си е вид ексхибиционизъм, от който явно страдам и аз. Ще е лицемерно и да кажа, че не съм тук от воайорски интерес. Mr. Green
Това не пречи да съчувствам на авторката и на други момичета, попаднали в същото положение (а такива неща се случват през ден). Все някоя, четяща тук, ще си вземе поука (обаче, надали). Или поне, ще е горе - долу подготвена за това, което я чака.
А това, което малко ме подразни, са леката надменност и троснатата лаконичност на Poncia в последните постове (независимо, дали е жена или друго).
Не така, Poncia, не така Naughty (Ах, как исках да го използвам това емотиконче)
Нищо ново нямам да споделя, Trill, може би затова ти се струвам лаконична. Иначе съм тук и ви чета. Не ме чети троснато и надменно, няма такова нещо.
Просто след дадения период смятам да се отдръпна тотално, той смята, че няма да съм способна. Аз не знам дали съм, но искрено ще се опитам. Засега се въздържам, няма срещи, контакти, т.н. В работата да вървят нещата, имам командировки с него, но ги отложих с някой ден и за щастие няма да сме сами.
Работя по официалната си връзка сериозно, и главата ми е по-спокойна.
Иначе той не се предава...и в много случаи се представя като жертва, а аз съм палач...карам го да страда...отблъсквам го...Изобщо като почувствам, че ми омекват коленете, влизам и препрочитам всичко. Влизам в релси.
Сигурно не съм отговорила на всички и за всичко, има неща, зададени из мненията, които и на себе си не съм отговорила...

# 914
Тя авторката/ или авторът/ всъщност няма какво толкова вече да каже.
Дори и да си правят секс-няма да го напище.
Развоят е ясен, ще си продължат по старому .
Ако е мъж и искаще да знае -дали мацката ще спре да иска да го разведе-отговор тук няма да получи.
Ще го напиша и още как. За да ме ошамарите пак. Защото сте моята съвест. Колкото и тъпо да звучи.

Общи условия

Активация на акаунт