Възможно ли е втората да стане първа?

• 46 068
  • 986
  •   1
Отговори
# 915
 Blush Blush Blush извинявай ама наистина ми пука за теб Peace

# 916
Аз разбрах. Подиграва се на тези, които препоръчаха сексът да е в семейството., а не с разни фльорци. Но какво е станало , не разбрах. Дали е дошъл със съпругата и Порша е нямала избор ooooh!
Не се подигравам. Поисках си съвети и ги следвам.

# 917
Оф, това с обвиненията ми е много познато, въпреки че не съм била в твоята ситуация. От човек, който никога няма да си признае собствена вина - надалеч. Той все ще е невинен и независимо какво стане все някой друг ще е виновник/провокатор.
То и да не бяха жената и децата, пак бих те посъветвала същото, само на база това държание.  Peace

Нещата с приятеля ти как вървят?

# 918
  • Бургас
Poncia, чудя ти се как така ти омекват краката от този очеизваден мръсник и манипулатор. На мен направо ми се гади от подобни измекяри. Ако приятеля ти е стойностен и отговорен мъж и изпитваш нещо към него, не се колебай да зарежеш онзи и да стабилизираш настоящата си връзка.

# 919
Снощи един ми разправяше, че с жена си били разделени......нищо, че още живеели заедно "заради детето", но "не правели секс" и "спели в отделни стаи".
Poncia, да ти е познато  Whistling

Joy
Такива истории са много забавни. Само да има кой да се върже.
Ама, ей на...има...

Бях прясно разведена, самотна и тъжна, когато срещнах едно бивше гадже. Излизахме известно време и даже спахме няколко пъти. Ъз не исках да ми се лепне и го лъжех, че всичко е ОК в моя брак и мъжът ми е за малко в чужбина. Така можех всеки момент да му кажа "мъжът ми се върна"

A тои ме лъжеше, че се е разделил с жена си и е свободен . По-късно разбрах, че по това време тя е била в болница за задържане. Бебето го задържа, ама за мъжа не съм сигурна! Joy Joy Joy

# 920
Какво се случва или то вече няма какво да се случва, всъщност?

# 921
Човекът Хикс ми се сърди, че съм го изоставила.  Grinning Каза ми, че това ми бил най-големият дефект...че го изоставям по средата на процеса. Не разбрах кой е точно процесът, но не исках да влизам в конфликти.  Thinking
От понеделник ми се обясняват всякакви случки като доказателства за колко зле се разбира с жена си...как се скарала със сестра му барабар на рожденния и ден и накрая не отишла на празненството, отишъл сам с децата, как се заговорил на улицата с някаква позната и жена му ревнувала и чак му направила снимки, докато говори с нея, за да му докаже, че флиртува с нея...че и снимките ми показа... Crazy.И така...понеже моят отговор е, че явно това му харесва след като продължава да е женен, той се сърди, че съм го изоставила.
Тъпо ми е. Не мога да повярвам, че всичко ще свърши просто така. Но главата ми е доста по-спокойна.
Иначе с официалната половинка говорихме няколко пъти, той отдава охлаждането в отношенията на рутината и стреса в работата, смята, че трябва да прекарваме повече време заедно, изобщо не мисли и иска раздели, аз се старая много...нещата вървят добре, но те никога не са вървяли зле, проблемът е в моята глава...
Имам и някои оферти за работа, което ме радва. Ще видим дали ще стане нещо.

# 922
  • София
Ей това се казва хубав пост  Peace

# 923
Човекът Хикс ми се сърди, че съм го изоставила.  Grinning Каза ми, че това ми бил най-големият дефект...че го изоставям по средата на процеса. Не разбрах кой е точно процесът, но не исках да влизам в конфликти.  Thinking
От понеделник ми се обясняват всякакви случки като доказателства за колко зле се разбира с жена си...как се скарала със сестра му барабар на рожденния и ден и накрая не отишла на празненството, отишъл сам с децата, как се заговорил на улицата с някаква позната и жена му ревнувала и чак му направила снимки, докато говори с нея, за да му докаже, че флиртува с нея...че и снимките ми показа... Crazy.И така...понеже моят отговор е, че явно това му харесва след като продължава да е женен, той се сърди, че съм го изоставила.
Тъпо ми е. Не мога да повярвам, че всичко ще свърши просто така. Но главата ми е доста по-спокойна.
Иначе с официалната половинка говорихме няколко пъти, той отдава охлаждането в отношенията на рутината и стреса в работата, смята, че трябва да прекарваме повече време заедно, изобщо не мисли и иска раздели, аз се старая много...нещата вървят добре, но те никога не са вървяли зле, проблемът е в моята глава...
Имам и някои оферти за работа, което ме радва. Ще видим дали ще стане нещо.

И според мен е в правилната посока

# 924
  • Бургас
Poncia, наистина си на прав път. Чудя се как търпиш тоя да ти говори такива неща, които направо обиждат интелигентността ти.
Възползвай се от това, че имаш сериозен човек до себе си, за който си "неговата жена", а не просто няколко часово секс приключение. Ако успееш да смениш работата и да не го виждаш повече този инфантил, още по-добре.

# 925
Тоест, нямаш никакво намерение да му признаеш за любовника?

# 926
  • София
Много хубав пост, наистина! Само не разбрах - на "официалния" си мъж сподели ли му колко време го правиш на магаре и му слагаш рога?
Считай, че ако темата беше писана от мъж в такава ситуация, жив щяха да го изядат и заклеймят!
Още веднъж - едно Голямо Браво от мен.

# 927
  • София
И за чий точно трябва да му го споделя?

# 928
И за чий точно трябва да му го споделя?

И аз това щях да питам. Ако е взела решение да остане с "официалната" си половинка, да му сервира точно това...Тъпо.
Че го е лъгала...факт, но ако иска да продължи с него...няма смисъл да му казва.

# 929
Считай, че ако темата беше писана от мъж в такава ситуация, жив щяха да го изядат и заклеймят!
Абсолютно. Да им имам женската "солидарност". Изневеряващите мъже са боклуци, а изневеряващите жени са просто объркани авантюристки, които заслужават втори, трети, осемдесети шанс и въобще, само те имат право на избор.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт