Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 493
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
Да Ви се похваля, че се сдобих с Charlie Blue- Revlon, за което питах в темата и после дискутирахме преди няколко седмици. Не го намерих никъде по магазините и за това си го поръчах от Megashop. С доставката ми излезе малко под 20лв.

Изключително траен е- около 8 часа, че и повече. През първите часове е супер наситен и се носи на метри от мен. Развива се интересно, но...при мен някакси мирише повече като на мъжки парфюм.

# 16
Здравейте, аз съм си харесала една реплика на COTE D`AZUR True Star. Много ми харесва, но не знам каква инитация си. Търсих в Гугъл, но освен един полски сайт с мноого парфюми, друго не открих. Би ли могло в следващата тема да се добавят, ако някой намери нещо по-актуално за тях?

# 17
  • BG-DE
COTE D`AZUR True Star е имитация на Донна на Трусарди http://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Donna-Trussardi-2011-13066.html , доста прилична, аз поне не съм попадала на по-добър вариант, но за съжаление откъм трайност има какво още да се желае  Peace

# 18
COTE D`AZUR True Star е имитация на Донна на Трусарди http://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Donna-Trussardi-2011-13066.html , доста прилична, аз поне не съм попадала на по-добър вариант, но за съжаление откъм трайност има какво още да се желае  Peace
Благодаря!  bouquet

# 19
037 Молекулите на Рефан които толкова харесах вече преполових 10 мл. Много хубав аромат, но колкото и да си взема от него ще трябва да притичвам често което не е добре . Аромата много ми харесва , стои близо до кожата все едно съм се измила с някакъв луксозен сапун и само аз си знам  Laughingей така ми дойде наум да го опиша преди малко на мила съфорумка. Ще си налея сигурно едно 50 мл шишенце от него и повечко капки ще му сложа дано мирясам. Grinning

# 20
Като стана дума за Чарлитата, майка ми ползваше Чарли Голд, когато бях дете. Аз много харесвах  бялото Чарли. Та, в тази връзка, някой душил ли го е скоро, дали да си го поръчам или ще се разочаровам, как мислите?  newsm78 Имам спомен, че беше доста нежен аромат, но това е от преди мноооооого години...
allforone, при теб лъха ли на ретро аромат, как го чувстваш?

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 15:57 от Venel82

# 21
  • София
037 Молекулите на Рефан които толкова харесах вече преполових 10 мл. Много хубав аромат, но колкото и да си взема от него ще трябва да притичвам често което не е добре . Аромата много ми харесва , стои близо до кожата все едно съм се измила с някакъв луксозен сапун и само аз си знам  Laughingей така ми дойде наум да го опиша преди малко на мила съфорумка. Ще си налея сигурно едно 50 мл шишенце от него и повечко капки ще му сложа дано мирясам. Grinning
Колко ми е познато това описание. Но парфюмчето наистина е чУднооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дори това, че ще трябва честичко да претичвам за да го подновявам, не ме притеснява. Страхотен летен аромат е!  Heart Eyes
Благодаря и аз за чудесна нова тема!   bouquet

# 22
Да питам, само на мен ли Молекулите ми миришат повече на сладък мъжки аромат? Знам, че се водят унисекс и доста ми допадат и на мен, но леко ми сладят  newsm78 Нали за тези на Рефан говорите?

# 23
  • София
Да питам, само на мен ли Молекулите ми миришат повече на сладък мъжки аромат? Знам, че се водят унисекс и доста ми допадат и на мен, но леко ми сладят  newsm78 Нали за тези на Рефан говорите?
Точно за тях Simple Smile Аз не усещам нищичко сладко, остър цитрусово-тамянов аромат е при мен. Може би зависи дали е наливен или капсулован  newsm78

# 24
Наливен. Вече два пъти го пробвам и хем ми харесва доста, хем се чудя дали да си го купя. Може да взема 10мл за проба, с 15 капки...

# 25
Наливен. Вече два пъти го пробвам и хем ми харесва доста, хем се чудя дали да си го купя. Може да взема 10мл за проба, с 15 капки...
това е добро решение Simple Smile

не ми е мъжки , но ако свързваш тамяна с мъжки аромат -да може да мине за такъв Grinning, при мен също е цитрус и лек тамян както е писано по-горе

# 26
  • Deutschland
Уж съм от пристрастените към темата, а така и не разбрах тези Молекули чии са в оригиналната им версия? Кой е производителя?
А La vie est belle се носи из цяла Бг, но аз не го харесвам. Напомня ми на захарен памук, плътен, лепкав....Sad Лично мнение

# 27
Уж съм от пристрастените към темата, а така и не разбрах тези Молекули чии са в оригиналната им версия? Кой е производителя?
А La vie est belle се носи из цяла Бг, но аз не го харесвам. Напомня ми на захарен памук, плътен, лепкав....Sad Лично мнение
http://www.fragrantica.com/perfume/Escentric-Molecules/Escentric-02-3607.html
би трябвало да е този аромат, или поне така са написали рефан не ги знам в оригинал

# 28
Като стана дума за Чарлитата, майка ми ползваше Чарли Голд, когато бях дете. Аз много харесвах  бялото Чарли. Та, в тази връзка, някой душил ли го е скоро, дали да си го поръчам или ще се разочаровам, как мислите?  newsm78 Имам спомен, че беше доста нежен аромат, но това е от преди мноооооого години...
allforone, при теб лъха ли на ретро аромат, как го чувстваш?

Доколкото разбрах от това, което поразпитах сред приятелки Чарлитата са си същите като от едно време, то всъщност най-старият е моят Charlie Blue- той е от 70-те и разбира се има ретро момент в аромата, но аз очаквах да е повече честно казано.

Ако имаш интерес, виж по сайтовете (най-вече в Мегашоп) ги предлагам повечето видове Чарлита. Иначе в магазините най-често се намира Чарли Силвър.

# 29
  • София
http://www.fragrantica.com/perfume/Escentric-Molecules/Escentric-02-3607.html
би трябвало да е този аромат, или поне така са написали рефан не ги знам в оригинал
Точно така е. За тези Ексцентрични молекули говорим Simple Smile Обаче оригиналния парфюм е безбожно скъп, а съм чела отзви, че не е много траен. Ще се задоволявам с Рефанската версия, така реших  Peace

Общи условия

Активация на акаунт