Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 749
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
И аз сега се разнасям с Рефанската Императрица Laughing
Харесва ми и има трайност, макар че аз не познавам оригинала. Даже си купих без капки нарочно и трайността ме удовлетворява напълно Peace
Ще чакам и аз отзивите за Сан Сиро, следкато и лични съобщения разпратиха дано да си струват Simple Smile

# 376
Аз мисля да поръчам този
http://www.refanshop.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC-%D1 … ?filter_name=126#!prettyPhoto

Не знам с колко капки е  newsm78

# 377
  • София
И аз споделям много добри впечатления от рефанската Императрица. Peace

# 378
Някой пробвял ли е 155. BE DELICIOUS FRESH/ DKNY  на Рефан?

# 379

Една приятелка го ползва в момента. Казваше, че е близък до оригинала и с прилична трайност.

# 380
  • Бургас
Според мен това трябва да е без капки, но не съм сигурна.

# 381
  • София
Аз го взех миналата година. Ами, мъчих го, мъчих го и не се оказа мой аромат. Твърде цветен ми дойде. Миналата седмица го дадох на майка ми да го ползва за ароматизатор. Laughing

# 382
  • Бургас
Здравейте, търся добра имитация на Гучи Флора.Бихте ли ми помогнали  Praynig
Пробвала съм версиите на Ди енд Пи и Заг Зодиак. Двете си приличат и са доста трайни, но не мога да кажа до колко са близки с оригинала, защото с него не съм запозната. Иначе от двете тази на Ди енд Пи ми хареса повече. Simple Smile

# 383
  • Пловдив
А кой номер е Империатрицата ?

# 384
  • София
126.

# 385
  • Пловдив
Благодаря. Утре ще ходя на "проучване"Последният път си взех № 136 , но ми идва нетраен. Поисках от продавачката да ми покаже аромат на люляк , но предложените от нея №23 и №187 не ми се доближават до представата. Бях забравила номера , на предложения от вас № 134 и сега ще отида в друг магазин на Рефан за да видя друга продавачка какво ще ми покаже. Искам и за съпруга нещо по-различно от Фаренхайт , но не знам какво бих харесала.

# 386
Здравейте момичета, може ли, моля,  някой запознат да даде № на Рефан, който е имитация на La Nuit Tresor Lancome! Сърдечно благодаря!  bouquet

# 387
  • Deutschland
Здравейте момичета, може ли, моля,  някой запознат да даде № на Рефан, който е имитация на La Nuit Tresor Lancome! Сърдечно благодаря!  bouquet

Той е един от трите нови аромата и нямам идея какъв номер ще да е. Може би ако попиташ в някой магазин за новите аромати, ще го разпознаеш. Щом е сладникав Grinning

# 388
  • Бургас
Благодаря. Утре ще ходя на "проучване"Последният път си взех № 136 , но ми идва нетраен. Поисках от продавачката да ми покаже аромат на люляк , но предложените от нея №23 и №187 не ми се доближават до представата. Бях забравила номера , на предложения от вас № 134 и сега ще отида в друг магазин на Рефан за да видя друга продавачка какво ще ми покаже. Искам и за съпруга нещо по-различно от Фаренхайт , но не знам какво бих харесала.
Аз предложих 134, защото в оригинала се усеща люляк, даже си го поръчах от сайта, но честно казано не ми харесва особено и ми се струва, че не е достатъчно близък като аромат. Пробвай го и сподели, може ти да го одобриш Simple Smile

# 389
  • Бургас
Трезорът е с номер 129. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт