Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 493
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, видях във Фейсбук, че Баргело имат нови аромати от две седмици и сега ще Ви ги напиша...

Искам да попитам някоя от Вас знае ли какво стана с магазина им на Патриарха в София. Аз преди дни минавах от там с колата, но не го видях...Да не би да е затворен...Също така ме интересува предлагат ли се още в МОЛ-а в Студентски град...

НОВИТЕ АРОМАТИ СА

МЪЖКИ  EROS- VERSACE-685

ДАМСКИ

MANIFESTO- YSL- 289

MODERN MUSE- ESTEE LAUDER- 335

DOWN TOWN- CALVIN KLEIN- 165

BLACK OPIUM- YSL- 226

OMNIA AMETHYST- BVLGARI- 282

MY BURBERRY- BURBERRY- 120B

BONBON- VICTOR & ROLF- 345

Също така видях, че имат нов магазин в Стара Загора- ул. Цар Симеон Велики 97.

KDS, благодаря ти за поредния великолепен и изчерпателен пост. Честа с удоволствие и интерес всичко, което споделяш.
  bouquet

# 691
  • София
allforone, миналата седмица се обаждах по телефона на Баргело. Дамата ми каза, че нямат магазини по центъра. Имат някъде в Младост, но аз я прекъснах след като започна да ми обяснява къде се намира, защото ми е далече. Имат магазини във Фантастико в Надежда 3 и в Люлин 6. Ходих до единия, но беше затворен. Изборът, който видях по рафтовете ми се стори беден.  Thinking
Магазините трябва да работят без почивен ден, според служителката, но аз ходих в събота след обяд и беше затворен. Имай предвид.  Peace

# 692
Може би и тези надути цени създават негативното мнение.
Не мисля така. Надутите цени обаче предполагат качество....И когато нещо е некачествено и на ниска цена, просто махваш с ръка и го забравяш. Но когато е некачествено и на надута цена, е, поне аз се почувствах длъжна да споделя за това тук....Аз ползвам и оригинални парфюми и реплики. Не съм сноб. Оценявам аромата като аромат, а не опаковката, рекламата и търговските права...Но се почувствах разочарована от качествата на конкретните имитации на Парфен. Може късмета ми да е бил такъв, може други аромати от тази фирма да са по - добри, не знам...Аз говоря за тестери, запечатени, изпратени ми по куриер, не съм посещавала физическите им магазини в София.

# 693
allforone, миналата седмица се обаждах по телефона на Баргело. Дамата ми каза, че нямат магазини по центъра. Имат някъде в Младост, но аз я прекъснах след като започна да ми обяснява къде се намира, защото ми е далече. Имат магазини във Фантастико в Надежда 3 и в Люлин 6. Ходих до единия, но беше затворен. Изборът, който видях по рафтовете ми се стори беден.  Thinking
Магазините трябва да работят без почивен ден, според служителката, но аз ходих в събота след обяд и беше затворен. Имай предвид.  Peace

Благодаря ти за информацията. Видях, че и във ФБ липсва инфото за магазина в центъра, явно вече го няма.

Те нещо не успяват с магазините...А новите им предложения ми се струват интересни.

Явно сред имитациите новият хит е Manifesto-YSL...Миналата година го пуснаха първи Заг Зодиак, тази година D&P и Роксан, а сега и Баргело.

# 694
Здравейте, днес си взех на Лорис Герлен-Самсара, от който имам оргинал и то един от личитираните им серии, които мисля, че вече не може да се намерят-чист парфюм, таа искам да изкажа мнение, че имитацията си я бива и то доста. Траен пръснах се в 18h и все още го усещам, който го харесва, мисля че няма да сгреши да си го вземе от Лорис, тъй като е доста скъп парфюм дори и от масовото му производство! Иначе от рефан 126 съм доволна, но не съвсем! Има си го онзи рефански аромат след 2рия час. От Рефан днес раздаваха листчета на брайт кристъл, който г-д са го докарали, но нз за трайност. Това е от мен! Simple Smile

# 695
  • Бургас
Може би и тези надути цени създават негативното мнение.
Не мисля така. Надутите цени обаче предполагат качество....И когато нещо е некачествено и на ниска цена, просто махваш с ръка и го забравяш. Но когато е некачествено и на надута цена, е, поне аз се почувствах длъжна да споделя за това тук....Аз ползвам и оригинални парфюми и реплики. Не съм сноб. Оценявам аромата като аромат, а не опаковката, рекламата и търговските права...Но се почувствах разочарована от качествата на конкретните имитации на Парфен. Може късмета ми да е бил такъв, може други аромати от тази фирма да са по - добри, не знам...Аз говоря за тестери, запечатени, изпратени ми по куриер, не съм посещавала физическите им магазини в София.
Със сигурност Парфен имат и добри аромати, но в интерес на истината, не съм пробвала нито двете версии на Том Форд, нито Womanity и не изключвам възможността да са лошо направени. Определено не смятам, че всичките им аромати са чудесни. По скоро, както при останалите имитационни марки, има добри попадения и лоши варианти Simple Smile Относно цената - и на мен ми се струва много 15 лв. за 30 мл.,но знам ли Simple Smile Тези, които имам аз излязоха по 17 лв. и стотинки за 75 мл., но поръчах три аромата наведнъж и ползвах отстъпка. За един брой цената наистина беше доста по-висока.

Allforone, благодаря за милите думи   bouquet А относно модния при имитациите Манифесто, мога да кажа, че просто турските фирми както винаги изостават с новостите  Laughing Ароматът е още от 2012, но сега му е дошло времето явно Simple Smile За сметка на това Рефан и Заг Зодиак са винаги "напред с материала" и често предлагат варианти на аромати, които са излезли преди два-три месеца на световния пазар  Grinning Друг е въпросът, че не винаги им се получава  Simple Smile

# 696
  • Deutschland
foolishgames, кaк се кaзвa имитaциятa нa Сaмсaрa? Мисля, че Лорис пaрфюмите имaт именa, a не номерa сaмо.

# 697
  • Бургас
Нямат имена,надписа ми ги на мен продавачката с химикалче на самата кутия,  вика ми ето да си ги различаваш Laughingиначе - никога не съм виждала Самсара в каталога им,а ходих скоро newsm78

# 698
SNSR   Харесала съм си  Люляк.
Цветната колекция на Сангадо е много добра, включително и Люлякът /пробвала съм май всичките/. Имам го и много го харесвам, но не мога да се сетя на кой известен парфюм прилича. Много е траен, но и леко натрапчив. Не е някакво супер нежно и ефирно ухание. Всички в серията са такива. Казвам го, за да го имаш впредвид и да не се разочароваш, подведена от мен Simple Smile
Колкото до ароматът Чисто злато на Сангадо - той е копие на Лейди Милиън Пако Рабан, със сигурност. По напред писах за техните аромати и кой на какво е имитация.

А за "Момина сълза" някой има ли мнение. Струва ми се, че ще е подходящ за лятото.

# 699
  • Бургас
Сега видях.че сте коментирали Манифиесто,аз съм супер доволна от имитацията на този парфюм на Роксан.Адски траен и готин парфюм е с многоооо ванилияяя Heart Eyes

# 700
SNSR   Харесала съм си  Люляк.
Цветната колекция на Сангадо е много добра, включително и Люлякът /пробвала съм май всичките/. Имам го и много го харесвам, но не мога да се сетя на кой известен парфюм прилича. Много е траен, но и леко натрапчив. Не е някакво супер нежно и ефирно ухание. Всички в серията са такива. Казвам го, за да го имаш впредвид и да не се разочароваш, подведена от мен Simple Smile
Колкото до ароматът Чисто злато на Сангадо - той е копие на Лейди Милиън Пако Рабан, със сигурност. По напред писах за техните аромати и кой на какво е имитация.

А за "Момина сълза" някой има ли мнение. Струва ми се, че ще е подходящ за лятото.

аз се чудя за теменужката, но това че трябва да поръчвам тестери и после парфюми много не ми допада, оскъпява се поръчката, няма ли представители да се види на място , после какво да ги правя тези тестери , аз не съм търговец , а клиент

# 701
аз се чудя за теменужката, но това че трябва да поръчвам тестери и после парфюми много не ми допада, оскъпява се поръчката, няма ли представители да се види на място , после какво да ги правя тези тестери , аз не съм търговец , а клиент
[/quote]

Мими, аз също питах на страницата им във фейсбук дали нямат някакви търговски партньори или представители, за да може "носът да подуши на място", без да се налага да си поръчваш 10 тестера, но ми отговориха че засега нямат такива.
Четох за "Момината сълза" доста добри отзиви и много положителни коментари, но аз не съм го тествала, за да имам позиция от първо лице. КDS написа, че има почти цялата им цветна колекция, но не са типични моноаромати и са натрапчиви. Така че тя може да ти ги опише по-обстойно. Личи си, че е доста познавач в тази "миризлива" област, така че ще чакаме нейните описания и занапред.  Simple Smile  Peace 

# 702
аха ще почакаме значи, този с теменужките ми го предложиха за заместител на моя л=бим ескада сентимент, но бих искала да го помириша

# 703
foolishgames, кaк се кaзвa имитaциятa нa Сaмсaрa? Мисля, че Лорис пaрфюмите имaт именa, a не номерa сaмо.
K181

# 704
  • Стара Загора
Sansiro имат спрейчета, имитации на мистовете на Виктория Сикретс. Днес случайно ги видях в магазинче за перилни при нас. Бяха по 6 лв, 150 мл. Имаше 2 вида - ванилията и Pure Seduction
http://www.e-sansiro.com/Pure-Selection-Fragrance-Mist-150ml,PR-928.html

Ванилията миришеше много хубаво, сладникаво, типично за съставките му. Laughing Зачудих се дали да не го взема за подарък за приятелка, която харесва такива аромати, но го оставих - сега в жегите не знам дали няма да й дойде в повече. Другият е по-приятен и не е сладък. Peace
Силнички ми се сториха, дори повече от оригиналите сякаш. Mr. Green

Има и на още 2 вида http://www.e-sansiro.com/Body-Mist,LA_939-2.html#labels=939-2

Общи условия

Активация на акаунт