Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 505
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Незная защо при теб не е траен ,явно както казват е до кожа при мен ухае цял ден...косата ми мирише страхотно,когато съм с него  Heart Eyes бих ти препоръчала да пробваш някой от  Бърбъритата в имитация на Сан Сиро-мисля,че ще останеш много доволна от към трайност.От техните парфюми съм имала само Алюр  на Шанел и ти гарантирам за трайност.. дано останеш доволна поне от тях Hug
тази седмица си взех Weekend-Burberry от Сансиро както ми препоръча ,е наистина са трайни.Усещам го чак до вечерта и то доста осезаемо.Благодаря за съвета.

# 676
Дами, това дали е имитация? Ако да, на кой парфюм? Peace
Скрит текст:

# 677
Здравейте,
Надничам тук от доста време Laughing и днес си взех #126 на Рефан, стори ми се доста коментиран в темата, а и ми допада аромата му Simple Smile. По-принцип кожата ми "изпива" всичко, освен адски тежки, като Хипнотик пойзън, Адикт..., но за лятото ми се струват неприложими Tired, та се надявам този да се усеща поне малко!
На пазара има и Гардени парфюми и се чудех дали някой би препоръчал нещо свежо, цитрусово, лятно newsm78 Обожавам мандарина,грейпфрукт, фрезия, люляк, но не знам в кои парфюми се срещат Blush
Най-прекрасен и  "приложим" за жегите парфюм за мен е http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Eclat-d-Arp-ge-988.html. Чудесна свежест и нежен люляк, невероятен шлейф  Heart Eyes Не знам дали има имитации, но реално цените в нета не са високи bouquet

ДА има РЕФАН 191. Simple Smile

# 678
  • BG-DE
Скрит текст:

Предполагам, че е имитация на Chrome на Azzaro http://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Chrome-788.html  Peace

# 679
  • Бургас
Скрит текст:

Предполагам, че е имитация на Chrome на Azzaro http://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Chrome-788.html  Peace

И аз така мисля като гледам кутията Simple Smile

Момичета, пробвах някои аромати на Заг Зодиак, за които не съм писала:
- Черният опиум - достатъчно близък е до оригинала и типичната за Заг дразнеща нотка не се усеща много, защото ароматът е много наситен и сладък; Ще се хареса на тези, които обичат Животът е хубав, Си и новия Трезор;
- Булгари Аква Дивина - скоро не съм тествала оригинала, но говоря по спомени, струва ми се, че имитацията е доста орязана, има прилика, но не ми хареса;
- Chloe Love Story - добра версия, много сходен като изключим онази нотка Simple Smile
- Alien Eau Extraordinaire Thierry Mugler - също става. Последните два съм ги тествала паралелно с оригиналите.
- Пантерата на Картие - той ми се стори добре като имитация, но ще споделя отново като го пробвам едновременно с оригинала, имам мостричка от него. Allforone, предполагам, че ти ще го харесаш като аромат Simple Smile
Общо взето смятам, че всички заслужават да се пробват като се има впредвид и факта, че все още никоя друга имитационна марка не ги предлага. Ще чакам да споделите какво мислите и вие  Peace

# 680
KDS, благодаря ти за идеята. Ще го тествам при първа възможност.  Simple Smile Сподели отново като го пробваш. Интересува ме и как го намираш откъм трайност.

Момичета, някоя има ли впечатления как са изимитирали Парфен парфюмите на Том Форд...Много ми е интересно. Simple Smile

Да разбирам, че освен, че вече имат два магазина- на Шишман и близо до Руски паметник? Така ли е?

# 681
Момичета, някоя има ли впечатления как са изимитирали Парфен парфюмите на Том Форд...Много ми е интересно. Simple Smile
Сахара Ноар и Виолет Блонд тествах....И съм тотално разочарована от качеството на Парфен...Не го очаквах. Цената им предполага обратното, но ...уви.
Тествах и един мъжки, не на Том Форд - също разочарование....НЕтрайни. И доста далече от аромата....Menerva по - горе изказа лошо мнение за Уоманити на същата фирма...Явно като цяло нещата не стоят добре с Парфен...Качеството е обратно пропорционално на цената.... Sad

# 682
  • Пловдив
А имате ли мнение за Sangado , че съм си харесала нещо и се колебая.

# 683
Здравейте, вчера за проба взех 30 мл на My Burberry от Рефан.Направи ми впечатление, че има развитие.Първо ароматът е доста цветен, но след десетина минути се усеща много по-приятно и леко с цитрусова нотка.Имах намерение да взема друг, но ги нямаше в магазина.Имате ли впечатления от 324-Armani ,Si как е от към качество?

# 684
А имате ли мнение за Sangado , че съм си харесала нещо и се колебая.

Привет, Синеочка! Преди около месец сестра ми си поръча парфюм "Чисто злато" от този сайт. Тя е много претенциозна откъм парфюми, все не може да си улучи подходящия, но от този направо остана очарована. Давала е сума ти пара за оригинали, които после подаряваше на мен, защото все не й допадаха. Wink  И аз тествах парфюма - хубав е, но ми се струва, че е по-подходящ за есенно време и за вечерта. Доставката е много бърза - до ден, два. Изпращат и две мостри, които също тествах - бяха на типично летни парфюми и по-нетрайни в сравнение със "Златото" (то ми издържа на кожата около 7-8 часа), но и тяхната трайност си беше повече от задоволителна. Имаше при доставката и едно сърце на "Сваровски" - имитация някаква, но е изящно и добре стои на врата. А ти на кой аромат си се спряла?

# 685
Изразявам и специални адмирации към Allforone.   bouquet  Изключително ми бяха полезни твоите напътствия. За младежа взехме мъжката "Еуфория" в имитация на "Рефан", просто защото останалите ти предложения изобщо ги нямаше дори като мостри в магазина и не успяхме да ги тестваме. Но и той много хареса този аромат - щом усети, че интензивността му намалява, веднага си го подновява. За себе си взех от "Императрицата", защото и "Отровата" я нямаха налична, а и детето хареса този летен аромат и за да не му "счупя хатъра" Simple Smile. Но ще продължавам да дебна аромата на "Диор". Още веднъж благодаря, парфюмен Холмс! Simple Smile С пожелание за много топлина в дните и уют във вечерите!

# 686
Изразявам и специални адмирации към Allforone.   bouquet  Изключително ми бяха полезни твоите напътствия. За младежа взехме мъжката "Еуфория" в имитация на "Рефан", просто защото останалите ти предложения изобщо ги нямаше дори като мостри в магазина и не успяхме да ги тестваме. Но и той много хареса този аромат - щом усети, че интензивността му намалява, веднага си го подновява. За себе си взех от "Императрицата", защото и "Отровата" я нямаха налична, а и детето хареса този летен аромат и за да не му "счупя хатъра" Simple Smile. Но ще продължавам да дебна аромата на "Диор". Още веднъж благодаря, парфюмен Холмс! Simple Smile С пожелание за много топлина в дните и уют във вечерите!

Благодаря за хубавите думи!   bouquet

Радвам се, че препоръките са били полезни.

Желая щастливи летни дни!!!

# 687
  • Пловдив
SNSR   Харесала съм си  Люляк.

# 688
  • Бургас
SNSR   Харесала съм си  Люляк.
Цветната колекция на Сангадо е много добра, включително и Люлякът /пробвала съм май всичките/. Имам го и много го харесвам, но не мога да се сетя на кой известен парфюм прилича. Много е траен, но и леко натрапчив. Не е някакво супер нежно и ефирно ухание. Всички в серията са такива. Казвам го, за да го имаш впредвид и да не се разочароваш, подведена от мен Simple Smile
Колкото до ароматът Чисто злато на Сангадо - той е копие на Лейди Милиън Пако Рабан, със сигурност. По напред писах за техните аромати и кой на какво е имитация. Също писах и съм напълно убедена, че всички без цветната колекция са абсолютно идентични с ароматите на Парфен и Gold Touch. Ако някой е пробвал и е обърнал внимание, дори номерата им съвпадат.
В този ред на мисли да кажа, че съм пробвала и имам и много аромати на Парфен, но не пиша за тях, защото на повечето скоро не съм тествала оригиналите, за да сравня. Иначе като цяло никак не са лоши, трайността им е добра. Естествено, както при всички други, някои аромати, чиито оригинали също са нетрайни, и тук не са с изключителна трайност, но това е нормално. Не знам защо започва да се добива лошо впечатление за Парфен, в предходните теми помня, че имаше доволни. Може би наливната им парфюмерия е с по-лошо качество, но въобще не ми се вярва да се различава от фабричните. Аз съм ползвала само капсуловани, поръчани по интернет.
Аромат на Том Форд, който съм пробвала от Парфен е Cafe Rose, но на Джодекс ми се стори по-добър. Предполагам, че и с другите му аромати ще е така т.е. предпочитам вариантите им на Джодекс.
Allforone, сега се сещам, че ти питаше за молекулите във варианта на Сан Сиро. И тях пробвах, въобще не ми харесаха, но нищо друго не мога да кажа, защото не познавам оригинала. Ароматът на Сан Сиро е имитация на друг парфюм, не този, който предлагат Рефан. Simple Smile
От Сан Сиро си бях поръчала множество писалки. Някои аромати ми допаднаха, други ми се сториха доста далеч от истината, но повечето също не съм тествала скоро в оригинал и не мога да дам мнение за сходство. Иначе всички са с много добра трайност.  Peace

# 689
Само аз ли имам проблем с тези молекули. Моя позната работи в парфюмерия в Лондон и там когато клиентът има интерес им е позволено да му отлеят 1 мл. проба. Та тя ми донесе всичките молекули и или не ми миришат на нищо, или на хартия, а единия даже на ветеринарна клиника   Joy . Мирисах и рефанския, явно моя нос е имунизиран срещу тях. На всички около мен им мирише....
За Парфен и аз съм доволна, трайни са, но на мен наистина почти всичко трае. Само не ми харесват цени от сорта на около 15 лв за 30 мл. наливен  #Crazy, но не във всички магазини е така. Във фирмените им, са нормални. Може би и тези надути цени създават негативното мнение.

Общи условия

Активация на акаунт