Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 561
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Понеже темата е за имитации, въобще не съм претендирала, че съм си купила оригинал!

# 556
  • Бургас
Абе кво значение има имитации или оригинал щом аромата ти допада,то и много оригинали на марки дето претендират за класа,не ми допадат с тежките си парфюми ,ама въпрос на вкус.И кой по дяволите е провъзгласил тея тежки и меко казано неприятни  миризми за класика?Ама това е положението ,не искам да обидя никой -така че купувай си от където ти душа иска...

# 557
темата е за имитации, не за ментета

# 558
Абе кво значение има имитации или оригинал щом аромата ти допада,
Тук съм на 100% съгласна!
то и много оригинали на марки дето претендират за класа,не ми допадат с тежките си парфюми ,ама въпрос на вкус.И кой по дяволите е провъзгласил тея тежки и меко казано неприятни  миризми за класика?Ама това е положението ,не искам да обидя никой -така че купувай си от където ти душа иска...
Ами като не искаш да обиждаш никой, защо по дяволите го правиш?
Най - тъпо е да се спори за вкус. Най - безсмисленото занимание на света. Първо, защото всеки от нас възприема с рецепторите си съвсем различно един и същи парфюм и второ защото вкуса се променя непрекъснато и неумолимо с времето. До сега никога не съм написала и 1 дума лоша за който и да е аромат, където и да било. Това, че не си в състояние да оцениш качествата на някой парфюм, не значи, че той е "тежка и неприятна миризма"... Това звучи обидно за онези от нас, които могат да усетят и които харесват тези парфюми... Peace

# 559
  • Бургас
Айде сега ти защото въобщте не ми нарече парфюмите компоти нали?Ама аз не вдигнах врява като теб нали,започни да цениш мнението на околните не само собсвеното си,казвам ти го с най-добри чувства това.Това е форум и аз споделих моето мнение дали ти харесва или не е без значение..хубав ден ти желая

# 560
А за 192. LADY MILLION/ PACO RABANNE      какво ще кажете ?

# 561
Ползвам го за есен и зима, много ми харесва и трайността е добра, не познавам оригинала Peace

# 562
Като отговор на мненията за „Класиката“ и с пълното съзнание, че обонянието е нещо субективно и зависи от възраст, хормони, сезон, пол, здравословно състояние, споделям, че от някои нови и много модни парфюми  ми прилошава и ме боли главата – става дума за оригинални, тествани в големите магазини. Както и от някой от старите разбира се.
От съображения за такт не публикувам имената и марките.

Във всички случай обилното парфюмиране е израз на лош вкус, както между впрочем и липсата на парфюм.

# 563
и аз съм в това положение, че от новите- модните в момента  ми става зле, тези дни обикалям да търся парфюмчета, и ми прави впечатление,че магазинерките едва ли не пробутват тези новите, търся някой определен , а ми се предлагат все едни, които се оказват че са в момента на върха

# 564
  • София
Дали някой може да ми помогне относно мъжки аромати?
Искам да покажа на един консервативен мъж, че има добри имитации. Той харесва аромати тип "Ятаган" от едно време. Наблизо имам Рефан и Заг.

# 565
Ползвам го за есен и зима, много ми харесва и трайността е добра, не познавам оригинала Peace
Перфектна е имитацията. Трайна и на 99% близка. Изпръскала съм стабилно количество и мисля да подновя.

# 566
  • Deutschland
Дали някой може да ми помогне относно мъжки аромати?
Искам да покажа на един консервативен мъж, че има добри имитации. Той харесва аромати тип "Ятаган" от едно време. Наблизо имам Рефан и Заг.

Уан милиън може да пробваш. Много мъжки аромат Peace

# 567
Много е гаден Poison на Диор-пфффф баси ужаса,не съм го мирисала в оригинал,но в имитация на Рефан е отврат,не ми хареса също на Kenzo-Jungle-миришат много тежко направо ми стана лошо от тях още в магазина.....
Айде сега ти защото въобщте не ми нарече парфюмите компоти нали?Ама аз не вдигнах врява като теб нали,започни да цениш мнението на околните не само собсвеното си,казвам ти го с най-добри чувства това.Това е форум и аз споделих моето мнение дали ти харесва или не е без значение..хубав ден ти желая
Компоти беше в отговор на първия ти обиден пост.
Хубав ден и от мен.

# 568
  • Пловдив
Преди около две седмици хванах някаква промоция на щанда на Infinite Love в Кауфланд. Тоалетна вода 50мл - 5лв.  Поблазнена от ниската цена и огромното количество мои парфюми реших да взема нещо на мъжа ми. Избрах E 21- 212 MEN- C. HERRERA   - стори ми се приличен като имитация, летен аромат. За моя огромна изненада оказа се много траен при него - повече от 12 часа, при тежък физически труд, вечерта пак се усеща. А синчето беше напръскало на една своя тениска и след прането го усещах пак. Зачудих се колко ли издържлива ще е парфюмната версия. Flutter

# 569
Мили дами, колко струват различните разфасовки празни шишета за парфюми на "Рефан"? Интересуват ме тези от 10 и 50 мл. Прекрасна вечер Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт