Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 560
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Аз ти препоръчвам  Burberry Weekend в имитация на Рефан и Булгари Omnia Green Jade -страхотни летни,свежаци са smile3534
Днес си взех Weekend Burberry на рефан както ме посъветвахте страхотен аромат ,много свеж и ми допадна ,но от към трайност много зле два три часа и не го усещах повече .Аз и затова писах ,че съм скептично настроена към тях.Можете ли да ми кажете същия парфюм на друа фирма но да е траен.

# 571
  • Бургас
Незная защо при теб не е траен ,явно както казват е до кожа при мен ухае цял ден...косата ми мирише страхотно,когато съм с него  Heart Eyes бих ти препоръчала да пробваш някой от  Бърбъритата в имитация на Сан Сиро-мисля,че ще останеш много доволна от към трайност.От техните парфюми съм имала само Алюр  на Шанел и ти гарантирам за трайност.. дано останеш доволна поне от тях Hug

# 572
Незная защо при теб не е траен ,явно както казват е до кожа при мен ухае цял ден...косата ми мирише страхотно,когато съм с него  Heart Eyes бих ти препоръчала да пробваш някой от  Бърбъритата в имитация на Сан Сиро-мисля,че ще останеш много доволна от към трайност.От техните парфюми съм имала само Алюр  на Шанел и ти гарантирам за трайност.. дано останеш доволна поне от тях Hug
Не знам защо така се получава и преди си вземах рефан но никога не са били трайни при мен да не говорим за цял ден. В последно време ползвам все баргело от тях съм по доволна.Но тези Сан Сиро не съм ги чувала едва ли ще намеря в нашия малък град.Благодаря все пак

# 573
  • BG-DE
Уикенда на Рефан ми беше подарен от приятелка преди време, когато ползвах оригинала, разминаване в аромата определено имаше но като трайност беше убийствен, може би, защото не ми допадна  Mr. Green
Но за пореден път се убеждавам колко различни са възприятията на хората, последният начин по който бих описала този аромат е свеж, за мен той, и в оригинал и във версиите му, си е доста тежък и натрапчив парфюм, който и през ум не ми е минавало да нося през лятото  Peace 

# 574
  • Бургас
Те си имат сайт и можеш да си поръчаш парфюми директно  от там smile3503

# 575
Преди около две седмици хванах някаква промоция на щанда на Infinite Love в Кауфланд. Тоалетна вода 50мл - 5лв.  Поблазнена от ниската цена и огромното количество мои парфюми реших да взема нещо на мъжа ми. Избрах E 21- 212 MEN- C. HERRERA   - стори ми се приличен като имитация, летен аромат. За моя огромна изненада оказа се много траен при него - повече от 12 часа, при тежък физически труд, вечерта пак се усеща. А синчето беше напръскало на една своя тениска и след прането го усещах пак. Зачудих се колко ли издържлива ще е парфюмната версия. Flutter
В кой  Кауфланд има тези парфюми?

# 576
  • Пловдив
Пловдив, в Кауфланд Тракия - на входа

# 577
Уикенда на Рефан ми беше подарен от приятелка преди време, когато ползвах оригинала, разминаване в аромата определено имаше но като трайност беше убийствен, може би, защото не ми допадна  Mr. Green
Но за пореден път се убеждавам колко различни са възприятията на хората, последният начин по който бих описала този аромат е свеж, за мен той, и в оригинал и във версиите му, си е доста тежък и натрапчив парфюм, който и през ум не ми е минавало да нося през лятото  Peace 
Напълно съм съгласна с теб всеки обонятелен оргън възприема миризмите по различен начин и ги свързва с различни неща съответно и асоциацийте са различни.Също така типовете кожа абсорбират парфюма по различен начин и след това по различен начин го отдават.Бях чела някъде ,че зависело от географския район и храната която се употребява зависела спицифичната човешка миризма и от там и влиянието и върху парфюма.

# 578
Подкрепям за Уикенда-и на мен ми е силен и задушлив.Имам муудче и тестер,но са адски трайни и по 2 дни мирише.  Mr. Green

# 579
Подкрепям за Уикенда-и на мен ми е силен и задушлив.Имам муудче и тестер,но са адски трайни и по 2 дни мирише.  Mr. Green
Тестер на кого

# 580
  • Бургас
Днес ми дойдоха оригиналните парфюми...сравнявах оригинала на Бърбъри Брит с няколко имитации на приятелки,но са доста далеч от истината.Получих и мостра на Burberry brit sheer-много приятен летен парфюм,на който обаче имитации няма,но определено той не е моя аромат...незная ,но сякаш ми напомни на новия Шанс на Шанел има някакви нотки,които ги свързват ,но Шанса ми харесва много докато тоя по малко Simple Smile

# 581
Дали някой може да ми помогне относно мъжки аромати?
Искам да покажа на един консервативен мъж, че има добри имитации. Той харесва аромати тип "Ятаган" от едно време. Наблизо имам Рефан и Заг.

Съветвам те да пробваш за мъжа си

Fahrenheit- Dior 208- класика в жанра, много близък до оригинала и супер траен.

Zino Davidoff 203- стар аромат, който се харесва предимно на мъже над 40год.

Бих препоръчала и T'erre de Hermes, макар че е по-нов аромат, за мен е подходящ за мъже на всички възрасти.

uly_uly, разбрах, че отскоро Infinite Love ги има в Кауланда на бул. Тодор Каблешков. Има ги и в Кауфланда в Люлин- това за София.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 00:31 от allforone

# 582
  • Deutschland
Allforone какво е твоето мнение за Infiniti love? Днес им гледах страницата, мернах Бомбата на Виктор и Ролф та се зарибих да купувам:)

# 583
Allforone какво е твоето мнение за Infiniti love? Днес им гледах страницата, мернах Бомбата на Виктор и Ролф та се зарибих да купувам:)

Flowerbomb има много добра версия на D&P. Съветвам да те да пробваш нея, ако искаш имитация на този парфюм. Приятелка я ползва, която има и оригинала и каза, че разликата в аромата е минимална, а в трайността няма разлика.

Аз на Infinite Love съм имала два аромата на Готие- класическото дамско и JPG2, който се води за унисекс. За мен и двата са далеч от оригиналите. Но като трайност и наситеност бяха изненадващо добри.

Сещам се да споделя, че добри и близки до оригиналите от версиите на Infinite Love са Envy me- Gucii и Императрицата- D&G. Една служителка в офиса ни ги ползва...И са много трайни.

# 584
Дали някой може да ми помогне относно мъжки аромати?
Искам да покажа на един консервативен мъж, че има добри имитации. Той харесва аромати тип "Ятаган" от едно време. Наблизо имам Рефан и Заг.

Съветвам те да пробваш за мъжа си

Fahrenheit- Dior 208- класика в жанра, много близък до оригинала и супер траен.

Zino Davidoff 203- стар аромат, който се харесва предимно на мъже над 40год.

Бих препоръчала и T'erre de Hermes, макар че е по-нов аромат, за мен е подходящ за мъже на всички възрасти.

uly_uly, разбрах, че отскоро Infinite Love ги има в Кауланда на бул. Тодор Каблешков. Има ги и в Кауфланда в Люлин- това за София.

208  за каква възраст е подходящ ?newsm78

Общи условия

Активация на акаунт