Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 577
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Дали някой може да ми помогне относно мъжки аромати?
Искам да покажа на един консервативен мъж, че има добри имитации. Той харесва аромати тип "Ятаган" от едно време. Наблизо имам Рефан и Заг.

Съветвам те да пробваш за мъжа си

Fahrenheit- Dior 208- класика в жанра, много близък до оригинала и супер траен.

Zino Davidoff 203- стар аромат, който се харесва предимно на мъже над 40год.

Бих препоръчала и T'erre de Hermes, макар че е по-нов аромат, за мен е подходящ за мъже на всички възрасти.

uly_uly, разбрах, че отскоро Infinite Love ги има в Кауланда на бул. Тодор Каблешков. Има ги и в Кауфланда в Люлин- това за София.

208  за каква възраст е подходящ ?newsm78

Според мен е подходящ за малко по-улегнали мъже, но все пак трябва да се пробва.

# 586
Благодаря,за 45 год.или да? Simple Smile

# 587
  • Deutschland
Allforone, благодаря ти.

# 588

За 45год. мисля че е ок. Simple Smile

# 589

За 45год. мисля че е ок. Simple Smile

Супер,значи ще го зарадвам. Simple Smile

# 590
  • София
Благодаря,allforone.
Ще пробвам твоите предложения, защото му взех ONE MILLION    PACO RABANNE на Zag Zodiak - като аромат се одобри, но трайност няма никаква.

# 591
Благодаря,allforone.
Ще пробвам твоите предложения, защото му взех ONE MILLION    PACO RABANNE на Zag Zodiak - като аромат се одобри, но трайност няма никаква.

Рефанският мъжки One million е с добра трайност и супер изимитиран откъм аромат. Взимала съм за единия ми син, че го харесва...макар че този аромат на мен никак не ми допада (лично мнение).

Версията на One million на D&P също е чудесна. Там вече говорим за една много голяма трайност. Близостта до оригинала също е супер.

D&P имат нов мъжки аромат Dior Homme Intense...Мъжа ми много ги харесва Диорите от край време. Тествах го аз...Мисля че е близък до оригинала и сравнително траен. Преди Рефан имаха жестока версия на Dior Homme- докаран и като аромат и като трайност, но незнайно защо го спряха.

# 592
Преди час си сложих на китката от тестер на :

Много е приятен, май ще си го купя.

# 593
  • Стара Загора
Това не е ли копие на Lady Gaga Fame?

# 594
Рефанският мъжки One million е с добра трайност и супер изимитиран откъм аромат. Взимала съм за единия ми син, че го харесва...макар че този аромат на мен никак не ми допада (лично мнение).
И на мен. Peace Всеки втори циганин мирише на него. Sick

Не, имитира Boss Nuit Pour Femme. Peace

# 595

Нямам идея, не съм познавач, но много ми хареса Simple Smile

# 596
Преди час си сложих на китката от тестер на :

Много е приятен, май ще си го купя.

А как е като трайност?

# 597
Ами все още го усещам.

# 598
 - 126. L’IMPERATRICE/ D&G - този се оказа доста нетраен, за няма и два часа и изчезва. Иначе като аромат е много приятен и свеж за лятото.

# 599
Относно трайността на "Рефан", един съвет от мен: избягвайте капсулованите шишета с тази марка /попадали са ми случайно един - два пъти, най - вече от размяна/. Оказа се, че "Рефан" не е един "Рефан", а са няколко.../франчайз ли е, какво е, не знам, но капсулованите са с никаква трайност и доста от ароматите които познавам не са със същия мирис, като на "наливния Рефан". Усещането ми при капсулованите е за разреден и спиртосан аромат, за разлика от наливните, които познавам от години/. Какво става и защо е така не знам. Но, ако съдите за качеството на Рефан по капсулованите, разбирам защо отзивите са за никаква трайност...
Младите девойчета, които работят в магазините, в които се продава само капсулован "Рефан" с ентусиазъм ми обясняваха как те са истинския "Рефан", а онези, наливните, били менте, и нямало вече наливен Рефан... Wink Там е работата, обаче, че аз като човек вече повече от 10 години ползващ тази марка много добре знам, че това изобщо не е така. В София най - качествения "Рефан" е именно наливен и именно на "Лъвов мост".
Говоря само и единствено от свое име и от личен опит.
И пак ще го кажа: за да имат трайност парфюмите на тази марка, капките в тях трябва да са ДВОЙНО количество /т.е. по 20 капки на всеки 10 мл./
 Peace

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 18:24 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт