Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 664
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Да, точно срещу МВР- болница, зад спирката.

# 646
Да, точно срещу МВР- болница, зад спирката.

Мерси за инфото!

Вероятно се пада близо до козметичния магазин, където продават парфюми на Гардени...

# 647
120. WOMANITY/ THIERRY MUGHLER  на Рефан добра ли е имитацията?  Simple Smile Simple Smile

# 648
Ами сега като се замислям, май е точно на мястото на този магазин.

# 649
Момичета, моля Ви да споделите отзивите си за Coco Noir- Chanel във версията на Рефан.
Малко късно реагирам, но по Черноморието така и не оправиха Интернет връзката.
Шанел са почти невъзможни за имитация, но Coco Noir на Рефан ми е един от фаворитите.
Пачулито се усеща само в началото и не е така силно, както при Коко Мадмоазел, а после остава повече сандалово дърво.
На мен ми стой отлично, но си го правя по-слаб с капки 1:1, при него е достатъчно.
Сега обаче съм на вълна Boss Nuit, Коко Ноар съм го оставила за по-хладно време.

[/quote

Много благодаря за информацията, изобщо не реагираш късно.

Колко време ти издържа като трайност?

Аз го тествах онзи ден на блотер от капсуловани. Определено има леко разминаване с оригинала, но не е дразнещ, допадна ми и вероятно ще го взема.

Определено има разминаване с оригинала, но това ме ми пречи.
Издъража ми 7-8-9 часа, след 4-тия час остава дискретно, усеща се само отблизо.

# 650
Ами сега като се замислям, май е точно на мястото на този магазин.
Не съм минавала от там от доста време, но последно там имаше само едно магазинче за парфюми, в което продаваха НАЛИВНИ парфюми "Гардени" /другото наоколо бяха все закусвални/..."Парфен" предполагам не са наливни там, нали? Или напротив?

# 651
Имат и наливни вече в магазините, но в интернет няма.

# 652
  • София
120. WOMANITY/ THIERRY MUGHLER  на Рефан добра ли е имитацията?  Simple Smile Simple Smile

Ако се чете внимателно, темата няма да се пълни с излишни въпроси.  Peace Hristina M. Koleva, ето отговор на въпроса ти. Публикуван е само преди два дни.

Купих си 10 мл Рефанско Уоманити. Не харесвам оригинала до степен да си го взема. Този е доста приятен, направих го нарочно само с 5 капки и пак е сладичък.Навън активно не съм го разнасяла.  В затворено помещение вчера изкара около 3 часа и базата му ми харесва. Няколко дена преди това в Дъглас тествах оригинала първия едп на блотер. Разлики и да има не са големи за мен. С една дума-бива Simple Smile

# 653
Да допълня  GrinningРефан Уоманити  много ми харесва, но не съм тествала други имитации. Приятелка която е изпръскала доста добри количества от оригинала и рефанското всъщност ме насочи. Мисля след известно време като го понося да се напръскам в някой магазин с оригинала и тогава бих могла да кажа колко се различават според мен. Предполагам че разликата е в т.н. солена нотка която при рефан аз не усещам съвсем.   Чела съм  доста негативни мнения точно за рефанското копие и предполагам че дами които ползват оригинала и им е любим трудно ще се задоволят с това, но за цената си е добро и човек винаги може да вземе малко за проба. Не ми евтинее.

# 654
  • Deutschland
Нaливните нa Пaрфен кaк сa кaто ценa? A някaкви отзиви зa нaливни нa Гaрдени? Aз сaмо кaпсуловaни купувaх от тях/ Гaрдени/, но не бях доволнa от трaйносттa

# 655
  • Пловдив
Имам въпрос към пловдивчанки- къде мога да видя какво предлагат парфюми на Евтерпа и Федерико Махора ?

# 656
Гардени наливни имало на Красно село, но не знам точно къде там. За Парфен цените в магазина им на Шишман са 8лв. - 30мл., 12лв.- 50 мл и 20лв.- 100мл. Имат промоция за 100мл, 10 мл. подарък. Обясняват, че капките се слагали в завода и ако е истина цената излиза като на Рефан с капки. Отмъкнах една 100ца 510-Merry me и на моята кожа трае цял ден при положение, че тичам след детето в жегите, но аз не съм показател, защото върху мен всичко е трайно.  Joy

# 657
120. WOMANITY/ THIERRY MUGHLER - не ми харесва имитацията на Рефан.
Оригиналът е много по-добър и ми допада.

# 658
  • Deutschland
Скрит текст:
Гардени наливни имало на Красно село, но не знам точно къде там. За Парфен цените в магазина им на Шишман са 8лв. - 30мл., 12лв.- 50 мл и 20лв.- 100мл. Имат промоция за 100мл, 10 мл. подарък. Обясняват, че капките се слагали в завода и ако е истина цената излиза като на Рефан с капки. Отмъкнах една 100ца 510-Merry me и на моята кожа трае цял ден при положение, че тичам след детето в жегите, но аз не съм показател, защото върху мен всичко е трайно.  Joy
Много благодаря. Парфен на моята кожа са трайни, поне тези които съм имала и ще мина през Руски паметник да си взема някой летен аромат.

Скрит текст:
Имам въпрос към пловдивчанки- къде мога да видя какво предлагат парфюми на Евтерпа и Федерико Махора ?
В Пощите се продава Евтерпа, този Фредерико Махора не го знам Embarassed Аз съм пробвала на Евтерпа един парфюм в сладка розова чантичка, много хубав аромат и много траен и на дрехи и на кожа. Друг е въпроса, че повечето им аромати имат някаква неприятна нотка, но в точно този не се усеща Peace

# 659
Имат и наливни вече в магазините, но в интернет няма.
Супер, благодаря ти! Hug
Нaливните нa Пaрфен кaк сa кaто ценa? A някaкви отзиви зa нaливни нa Гaрдени? Aз сaмо кaпсуловaни купувaх от тях/ Гaрдени/, но не бях доволнa от трaйносттa
И аз това искам да попитам - как са цените на наливните на Парфен?
Колкото до Гардени, и те са с капки и без капки - като Рефан. Ако не сложиш капки /а за мен - двойно количество капки!!!/ разбираемо е, че ще са нетрайни.
Имам отлични впечатления от Гардени, отлични! Знаех само едно място в София, където ги продават - точно за същия магазин става въпрос, в който сега продават Парфен...Другото място е в интернет - сайта се казва PLAMBOY /не позволява да дам линк /...Там обаче разфасовките са големи. И продават и капки концентрат - запечатени.

Общи условия

Активация на акаунт