Сполучливи имитации на маркови парфюми - 8

• 127 763
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен. Принципно ползвам оригинални парфюми, но не за всички ми се дават пари и си изпробвам имитации. Ползвам на Рефан, защото близо до нас има. Искам да попитам коя имитация според вас е добра на d&g the one, versace crystal noir i chanel-chance? Благодаря предварително. Иначе съм пробвала la vie est belle, eclat na lanvin, black xs, black orhid, alien и др. и честно да си призная не ги харесвам вече. Има нещо специфично в рефан, което мн не ми харесва и адски ме дразни. Дали и при другите иМитации е така незнам. Вземам си по 10мл, защото 3 пъти правя грешка за капсоловани, които подарявам.

# 631
Здравейте и от мен. Принципно ползвам оригинални парфюми, но не за всички ми се дават пари и си изпробвам имитации. Ползвам на Рефан, защото близо до нас има. Искам да попитам коя имитация според вас е добра на d&g the one, versace crystal noir i chanel-chance? Благодаря предварително. Иначе съм пробвала la vie est belle, eclat na lanvin, black xs, black orhid, alien и др. и честно да си призная не ги харесвам вече. Има нещо специфично в рефан, което мн не ми харесва и адски ме дразни. Дали и при другите иМитации е така незнам. Вземам си по 10мл, защото 3 пъти правя грешка за капсоловани, които подарявам.

Crystal Noir- Versace не те съветвам да за Рефанската. Преди години беше много сполучлива, но откакто са я пуснали отново не е съвсем о.к.

Наскоро в темата се споделиха добри отзиви за версията на Bargello. Аз нямам наблюдения, но ако си от София или град, в който ги има, можеш да пробваш.

Chance- Chanel. Добра е версията на D&P. Има какво да се желае откъм близост до оригинала, но е класи на Рефанската.

The one- D&G. Рефан имат прилична версия и с прилична трайност. Версията на D&P на този парфюм за мен е най-добрата, на която съм попадала. Има го и във вариант на Роксан, който също е приличен.

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 20:55 от allforone

# 632
С Chance зависи много за кой от разновидностите търсиш имитация и на кой правят всъщност.

Някой пробва ли вече женският Ерос и Парадизо-то на Кавали?

# 633
  • София
Много добра имитация на Chance е и тази на Jodex. В първите 15-20 минути в аромата се усещат само натрапчиви бели цветя, но след това се променя до типичния аромат на оригинала.

# 634
Да се включа и аз с едно добро дело... Grinning Това е липсващата част от списъците с мъжките и дамските парфюми на "PARFEN", които списъци са на стр.1 от темата:
дамски:
590   Si            Armani
591    Boss jour         Boss
592   Honey            Marc Jacobs
593   Can Can         Paris Hilton
594   Acqua            Roberto Cavalli      
595   Black Orchid         Tom Ford
596   Bombshell         Victoria's secret
597   Brit            Burberry
598    Candy            Prada
599    Cherry in the air      Escada
800   Elie Saab Le Parfum      Elie Saab
801   For Her            Narciso Rodriguez
802   Fuel for life         Diesel
803   Cafe rose         Tom Ford
804   Jour d'Hermes         Hermes
805   Loverdose         Diesel
806   Moon sparkle         Escada
807   Neroli Portofino         Tom Ford
808   Sahara noir         Tom Ford
809   The beat         Burberry
810   Violet blond          Tom Ford
811   Dolce            Dolce & Gabbana   

мъжки:
645   Made to measure      Gucci
646   Invictus            Paco Rabanne
647   Eros            Versace
648   Light blue         Dolce&Gabbana
649   Burberry brit         Burberry
650   For him            Narciso Rodriguez
651    Fuel for life         Diesel
652   Grey vetiver         Tom Ford
653   Only the brave         Diesel
654   The beat         Burberry   
655    Mercedes          Mercedes Benz
 Hug

# 635
  • Бургас
Да похваля Черната Орхидея в имитация на Заг-Зодиак-много як аромат,в началото усещам няква лекарствена нотка,но тя скоро изчезва и аромата после е божествен Kissing HeartАдски траен е парфюма сигурно над 10 часа Heart Eyes

# 636
На Ели Сааб парфенската версия не е лоша. Първите 10 минути може да те усмърти, но после е доста близка до оригинала.

# 637
Тези дни забравих, че ремонтират Руски паметник и направих голямата грешка да мина. Видях, че Парфен са направили магазин срещу болницата.
Исках да ви питам, ако се сещате за имитация на Serge Lutens или Amourage, че нещо цените им не ми допадат  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 22 юли 2015, 20:14 от seawind

# 638
Здравейте  Simple Smile Simple Smile Искам да ВИ поптам кои са най-добрите имитации на парфюми на Зодиак (тежки и по-леки и свежи) и каква е тяхната трайност? И на какви цени са. Благодаря Simple Smile

# 639
Благодаря Ви, момичета! А Самсара на Герлен?

# 640
Момичета, моля Ви да споделите отзивите си за Coco Noir- Chanel във версията на Рефан.
Малко късно реагирам, но по Черноморието така и не оправиха Интернет връзката.
Шанел са почти невъзможни за имитация, но Coco Noir на Рефан ми е един от фаворитите.
Пачулито се усеща само в началото и не е така силно, както при Коко Мадмоазел, а после остава повече сандалово дърво.
На мен ми стой отлично, но си го правя по-слаб с капки 1:1, при него е достатъчно.
Сега обаче съм на вълна Boss Nuit, Коко Ноар съм го оставила за по-хладно време.

# 641
  • BG-DE
Момичета, според вас коя версия на Уоманити е по-добра на Рефан или на Заг Зодиак?

# 642
Момичета, моля Ви да споделите отзивите си за Coco Noir- Chanel във версията на Рефан.
Малко късно реагирам, но по Черноморието така и не оправиха Интернет връзката.
Шанел са почти невъзможни за имитация, но Coco Noir на Рефан ми е един от фаворитите.
Пачулито се усеща само в началото и не е така силно, както при Коко Мадмоазел, а после остава повече сандалово дърво.
На мен ми стой отлично, но си го правя по-слаб с капки 1:1, при него е достатъчно.
Сега обаче съм на вълна Boss Nuit, Коко Ноар съм го оставила за по-хладно време.

[/quote

Много благодаря за информацията, изобщо не реагираш късно.

Колко време ти издържа като трайност?

Аз го тествах онзи ден на блотер от капсуловани. Определено има леко разминаване с оригинала, но не е дразнещ, допадна ми и вероятно ще го взема.

# 643
В Кауфланд има намаление на EDT и ЕDP на La Rive.Взех на мъжа ми 315 PRESTIGE.Супер траен е,заслужава си 100мл.-8.39лв.

# 644
Тези дни забравих, че ремонтират Руски паметник и направих голямата грешка да мина. Видях, че Парфен са направили магазин срещу болницата.
Исках да ви питам, ако се сещате за имитация на Serge Lutens или Amourage, че нещо цените им не ми допадат  Rolling Eyes

Да не би да е срещу МВР-болница? Къде е магазинът? Би ли обяснила по-подробно?
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт