Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 102

• 44 122
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
# 406
И Нургюл потвърди, че финалът на сезона ще е на 29 юни

Son bölümümüzün yayın tarihi 29 hazirandır. Duyurulur #iyiakşamlar

Има и инфо, че сезон 2 ще започне на 9 септември....

# 407

Тотиииии  Hug Heart Eyes Grinning, за теб![/b][/color]

[/center]
[/quote]
Сърдечно благодаря мила моя  Hug Hug Kissing Heart lovekiss

# 408
  • София
Има и инфо, че сезон 2 ще започне на 9 септември....
Не вярвам, щото 9 септември е сряда  Laughing

# 409
Къзларкииии как сте  HugНещо много са ви семпли коментарите за последния болюм newsm09Хареса ми обрата при Рахми бея PeaceДано има постоянство в неговото поведение PeaceДруго ми понакуцва- изведнъж прекъсна интереса на КерИто към Гюла newsm78почти не е естествено  това newsm78Вие как го усещате?Може би наистина липсата на превод,си изиграва ролята bowuu

# 410
Къзларкииии как сте  HugНещо много са ви семпли коментарите за последния болюм newsm09Хареса ми обрата при Рахми бея PeaceДано има постоянство в неговото поведение PeaceДруго ми понакуцва- изведнъж прекъсна интереса на КерИто към Гюла newsm78почти не е естествено  това newsm78Вие как го усещате?Може би наистина липсата на превод,си изиграва ролята bowuu

ООООО...сестричоккккккк...какво да ти кажа...ние се изказахме още при гледането на филма...а и трудно вечер се засичаме...права си за Рахмито...дай боже ,да му увре дъртата тиква... ooooh! smile3538 Joy Joy Joyа за КирИтоо newsm78...ами тя в момента е заета, мила #Crazy...пара, бол ooooh! Shocked Joy...харчи кат невидяла... bowuu Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 22:05 от Svet_sz

# 411
Привет, мили дружки!  Hug Hug Hug

Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, Зари  Hug Heart Eyes Grinning, Про  Hug Heart Eyes Grinning!

Ново лице?

Арфииии...това е прислужницата,по младичката...офффффф...забравих и името Naughty ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy...и аз съм една... smile3537 Joy Joy Joy

smile3555 Joy СЕМААААА...Сема беше... Whistling hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 10 юни 2015, 22:06 от Svet_sz

# 412
Момичетаааа  newsm44 привет и от мен  Hug

# 413
Привет,сладурки... Hug Heart Eyes

# 414
Светлиииииич  Hug Heart Eyes Grinning, привет!  Grinning Grinning Grinning 

Благодаря ти за кафенцето, пийвам с кеф в момента, преди да се заема с огромната тръстика, която ме чака днес..... Wink

Видео с Дериа:  https://www.facebook.com/1630475157179276/videos/vb.163047515717 … ype=2&theater

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 10:00 от arpha

# 415
PARAMPARÇA SETİNDE NELER OLUYOR?

http://www.ayakligazete.com/cnt/televizyon/paramparca-setinde-ne … oluyor-25969.html

Smash какво става SET?
Роля в разби броя на областите Alina Tan и сиво и Лейла "Турки Екстра" програма има много специфичен описание.

Поредица "Shatter '' Cansu" изобразява героя Leyla Tan са майсторите на имената им се възхищаваме на енергията и Памела зелен чай и Erkan Petekkaya на засегнатата страна "растат", каза той.

МВС4 канал, базирана в Обединените арабски емирства "турне, което допълнително" програми в редица публикувани интервюта с млади играчи "Shattered". В поредицата "Cansu" изобразява характера и ролята на Лейла Tan и неговият приятел Али на капитана поема този риск, особено с играчите в една и съща сграда с сиво и Erkan Petekkaya каза Памела Green Tea. Tan, каза за имената и броя на майстори:

"Учителю, ние сме çocuklaşıy на наша страна, според мен. Така че ние сме като толкова много забавно на снимачната площадка. Тяхната енергия ни засяга. Pamela Green Tea, мен повече енергия. Могат да действат като колегите са ми, можем да говорим. Това е чудесна възможност за нас."

"Нека да има напрежение, викам"

Tan, щастливи сцени по въпрос, като обясни, че много любов за откритието си на скалъпен, "трябва да прекарат кризата, мрежи трябва сцени, когато напрежението се случва, добро предизвикателство всеки аплодира комплекта. Happy Ти си нашият режисьор Джевдет (Coral) учител идва поздравя нещо, което обичам толкова сцени. Дали Thriller, Аз искам да плача ", каза той.

Alina боза: Искам да съм актриса

В същата серия характер "Hazal", изпълнявана от Alina сиво, майка на руски, български баща имигрант, каза той. Boz, състоянието на задачата на баща си е така, защото те се премества в Истанбул на седем години, каза училищните Започва в Истанбул, каза:

"Отидох по начин специална театрални курсове, взех дикция уроци. Турското не беше труден език за мен. Тъй като бях малък аз научих много бързо турски. Имам много активност. Но театър, актьорско майсторство, толкова много неща, които обичам в непосредствена близост до него. Актрисите са also'd харесват но аз не себе си, но да го заключите. "

"Така че аз не мога да кажа, че съм знаменитост"

Alina торф, въпреки че Арабската сървъра Liana седят по цял ден проучване Dahdouh по въпроса за себе си определянето като трудолюбив ученик. Boz, "отбелязва, тетрадки, аз бях много подредено всичко. Така че, да, аз съм добър ученик", каза той. Boz, как ролята на неговия характер в подготовката за, като същевременно изрази, че е мислил Forefront, "Когато хората ме виждат в" О, ти, момиче? Той иска. Той също така знаменитост не мога да кажа. Хората не искат да теглят снимка за мен е много хубаво. Вариант I, също ще се промени ", каза той.

Alina Boz, главната роля в сериала "atışmalı- в конфликт" сцени са много трудни за оценяване "," Нашият директор Cevdet Coral отидох за ролята. "Това момиче трябва да бъде Hazal каза първият Cansu. Cansu (Leyla Тан) Ние са се променили мястото. Много реалния живот с Лейла Качваме се на добре ", добави той.

Значи newsm78...Алинката е половин българкаааааа... Rolling Eyes
Дано да не прилича много на Хазал Praynig...инак...ша са гръмнааа #2gunfire...излага нацията ни... bowuu ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 416
Светлиииииич  Hug Heart Eyes Grinning, привет!  Grinning Grinning Grinning 

Благодаря ти за кафенцето, пийвам с кеф в момента, преди да се заема с огромната тръстика, която ме чака днес..... Wink

Видео с Дериа:  https://www.facebook.com/1630475157179276/videos/vb.163047515717 … ype=2&theater

Арфиииии Hug...и аз съм на тръстиката Rolling Eyes...селската  Whistling...НО Naughty...имам късмет, мокро е и нищо не може да се прави bowuu Joy Joy Joy

# 417
Днес може и фрагмент да се появи, миналият четвъртък беше изненада, вечерта, мисля, го пуснаха......

И при рускините няма нищо интересно....

# 418
Днес може и фрагмент да се появи, миналият четвъртък беше изненада, вечерта, мисля, го пуснаха......

Дай боже Praynig...напоследък май ни изненадват... Party Party Party
Аз изчезвам ,миличка...До довечера ! Hug
Лека ти ,тръстика... Peace Joy Joy Joy

# 419

Дай боже Praynig...напоследък май ни изненадват... Party Party Party
Аз изчезвам ,миличка...До довечера ! Hug
Лека ти ,тръстика... Peace Joy Joy Joy

Благодаря, мила Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, лека и твоята да е!  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 10:50 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт